Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çocukları ağlatmamak gerek. feybe, tesislerine feybe formasından başka formayla girilmesini yasaklamıştı Aziz Yıldırım'ın direktifiyle. Çok az medyada yer aldı malum. Çocuk bayramı öncesi tesisi gezmek isteyen ilkokul öğrencileri formalarını çıkarıp atletle içeri girmek zorunda kalmıştı. Bizim gönlümüz geniş olduğu sürece korkmayın rakiplerden. Varsın onlar çocukları ağlatmaya devam etsin

Yok tabiki Formasini giyinip gelsin ama Resmi Siteye koymasinlar!
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aykut zaten gs yeni bi kaleci alirsa gidecegim gibi birseyler diyordu diye duymustum...
      abi kalede aykutu düşünüyorlar orkunu yedeğe aldılar mondragon gitti fevzide muhtemelen gidecek gerçi fevzide iiyi kaleci dardanelde çok iyiydi ümit milli takımdad oynadı geleceği parlaktı ama gs kulübesinde çürüdü ama hala çok genç anadolu takımlarına gidip kendini ıspatlayacaktır aykuta gelince sözleşme yeniledimi bilgim yok ama sözleşme yenilenmediyse hemen alınmalı bence

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O Forma ne öyle
        Kim bu cocuk?
        Hüseyin abi savaşmıyoruz sportif mücadele yapıyoruz ... eziklerin sitesinde yoksa oda eziklerin sorunu...
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          jefferson ne oldu?
          yahu geçen gün resmi sitede pazartesi gelcek yazıodu
          şimdi bazı yerler geç gelio die ceza vercekler dio daha 2 gün var gelmesine nasi ceza anlamadim
          bobdila mi dir nedir o kesin mi
          Jefferson belediyeye gitmiş , nasıl olur ? basalım hadi kulübü

Yorum

• Bu Aykutun Soyadi ne?
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak camobali-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o fotoğraf resmi siteden alıntıdır.yönetimden siteye kadar bu kadar ciddiyetsizlik olmaz .
              arkadasim abartma sonucta cocuk ziya doganla resim cektirmek istedi ve cektirdi...demek ki cocuk fbli...resmi stieyede koyuldu iste ne var yani
              BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

Bu Aykutun Soyadi ne?
                aykut erçetin

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Jefferson belediyeye gitmiş , nasıl olur ? basalım hadi kulübü
                  bencede maçlara herkes sırtında jefferson yazan formayla gitsin ve ilk maçı sırtımız dönük izleyelim
                  ayrıca ziya doğan neden hala istifa etmedi ve başkanı dövmeye gitmemiz lazım dağıtır uleynnnn
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Bu Aykutun Soyadi ne?
                    aykut ercetin...
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• yarın bütün gazetelerde yazar aykutla trabzonspor ilgileniyor buraya yazılanlar bigün sonra basında zaten
                      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• jeff belediyeye kiralanacak diye okudum....murat ocak da onlara kiralanmış....artık bizede bi güzellik yapıp ali güzeldalı geri versinler....
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadasim abartma sonucta cocuk ziya doganla resim cektirmek istedi ve cektirdi...demek ki cocuk fbli...resmi stieyede koyuldu iste ne var yani
                          bencede abartmaya gerek yok ne var biz düşmanmıyız aynı ülkede yaşıyoruz sonuçta çocuk benim için ergen olmasıda durumu değiştirmezdi

Yorum

• TFF Sayfasindan alinti:

GALATASARAY A.Ş. 04.01.200731.05.2010Sözleşme Yenileme10.01.2007

Yorum

• İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yarın bütün gazetelerde yazar aykutla trabzonspor ilgileniyor buraya yazılanlar bigün sonra basında zaten
                              iyi olur aslinda belki bu sekilde yönetim herifi görür..
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Mukavelesi 31.05.2010 Tarihine kadar sürüyor.
                                Gecen Sezon Devre arasi 3 Yillik Imza atmis.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X