Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardeş kusura bakma ben bunu tüm transfer dönemi boyunca yane su ana kadar en az 3 kere duydum bu nedir bilio musun bu züğürt tesellisidir biz adam gibi kaleci alamıyoruz ama işte bu aldığımız kaleci de tolgaya abilik yapsın sezon da söyle böyle biter zaten bi şekilde yarına atarız kendimizi demektir bu...ne yani tolgaya biri abilik yapsa o çocuk kalecilik yapamaz mı her genç kaleci olgunlaşmak için illaki bir yaşlı kalecinin yedeği mi olmak zorunda ?
    Tamam da zaten aldığımız kalecinin yaşı genç olsa abilik yapamaz direk Tolgayı kesmiş olur

ama sen diyosan Tolgaya güvenmeliyiz kaleci almamalıyız o başka...

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      niye, o zman sndn bi ricam var al bitane kalecide klübe hediye et..hiç bişe beğenmiyosunuz yaa alla allaa..
      kardes sen bu adami kac kere izledin de iyi kaleci ilan ettin? adam bocanin yedek kalecisi ne edecegiz biz bunu? nerde satilik takimdan gönderilecek bi oyuncu varsa kapiyoruz zaten masallah. yani basinda martinez gibi bir kaleci duruyor sen gidip sacma sacma kalecileri aliyorsun. adam genc olsa bari. bobadillaymis...jefferson kalsin anasini satim..
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• inşallah iyi kalecidir, ama son dk.çıkan bu transferler genelde menejer kazığı oluyor.tanımadığımız için inşallah temennisinden başka yapacak birşey yok. ALLAH korusun buda iyi değilse, bunuda seneye vermek için kapı kapı dolanırız. ne diyelim inşallah iyidir

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tamam da zaten aldığımız kalecinin yaşı genç olsa abilik yapamaz direk Tolgayı kesmiş olur

ama sen diyosan Tolgaya güvenmeliyiz kaleci almamalıyız o başka...

bence tolga kalmalı ona güvenelim

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yani basinda martinez gibi bir kaleci duruyor sen gidip sacma sacma kalecileri aliyorsun
            sanki yönetim Martinezi istemedi gibi konuşuyosun adam için 4 milyon euro istiyolar kim verir ona 4 milyon euro???

Zaten Para sorunu olmasa çoktan almıştık Martinezi....

Yorum

sanki yönetim Martinezi istemedi gibi konuşuyosun adam için 4 milyon euro istiyolar kim verir ona 4 milyon euro???

neriye 4milyon euro istiyor adamlarin son istedigi rakam 2.5milyon dolardi ama bizim pintiler 1milyon dolardan cikmiyor...bu adama kac para verecegiz cok merak ediyorum...buna verecegim paranin iki katini martineze verip martinezi alirim gerekirse 2-3 sene icinde 10milyon euroya satarim...
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• yok ki nerden versin olmayınca olmuo

Yorum

4milyon euro mu? Yok artık daha neler..
                  Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• aslında bi 4 de biz koysak üstüne lincolnümsü bi oyuncu alabiliriz

Yorum

• İlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      4milyon euro mu? Yok artık daha neler..
                      yok ya ne 4milyon eurosu adamlar 2.5milyon dolara kadar indi...

Yorum

• millet carlosu lincolnu aliyor bizimkiler bobofingo pesinde kosuyor..

Yorum

yok ya ne 4milyon eurosu adamlar 2.5milyon dolara kadar indi...
                          Biliyorum kardeşim. Öyle olmalı zaten..

Martinezin alınmasını isterdim ama..
                          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• metin aktaş da rizesporla anlaşmış

Yorum

• neyse biz onu bunu birakalimda arastirmalara basliyalim...antrenörüyle sorunlu , kadrodan cikartilmis , takimin satis listesinde olan oyuncular taniyormuyuz? benim bildigim ali günes vardi...alalim bence iyi isler yapar bizde...ugur boral zaten yolda..

Yorum

millet carlosu lincolnu aliyor bizimkiler bobofingo pesinde kosuyor..
                                vede bunun sonucun da şampiyonluğa oynayacaz nasıl oluyosa artık..

Bu kadar saflık olmaz yaa,martinez hasagiç den çok daha iyi bir kaleci ama adamların cimriliği yüzün den alamıyoruz bu nasıl iştir yaa.en iyisini istiyosan basacaksın parayı alacan,yoksa bu kafayla ilk 4'e zor girersin.

Rakipler boş yere parayı basıp da almıyolar topçuyu,sen de alacan,bunu nasıl anlamıyolar.adamlar ticari alanın da yaptıklarını futbola da yansıtmaya çalışıyolar ama olmuyo işte anlayın artık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X