Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaslar aldığım habere göre 1 hafta içinde ,baskanımız aziz yıldırım ile bire bir istanbulda uğur boral için görüşücek dünde burda belirtmiştim dün akşam saatlerinde martinez ile anlasma sağlandı
    uğur boral içinde aziz yıldırım ile görüşüldüken sonra karar verilecek
    görüşmek üzere

Ilginc!

Kulübü Sakarya ilede anlasma saglandimi???
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• abiler su nokta transfer nedir yaaa biri bana bunu anlatsın her sene sorarsan nokta transfer yapıyoruz 6 ayı gecmeden geri yolluyoruz yeter da darlandık
      !

Yorum

arkadaslar aldığım habere göre 1 hafta içinde ,baskanımız aziz yıldırım ile bire bir istanbulda uğur boral için görüşücek dünde burda belirtmiştim dün akşam saatlerinde martinez ile anlasma sağlandı
        uğur boral içinde aziz yıldırım ile görüşüldüken sonra karar verilecek
        görüşmek üzere
        insallah dogrudur belki aksama bizi cok mutlu edecek bi haber okuruz burdan ama ben ugur boral yerine bilal kisa nin alinmasini isterdim.gerci fb vermez onu ama bellide olmaz.kasimpasali erhanda iyi olur..en azindan sol acigimizda alternatifli olmus olur
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abicim eger parasi varsa alir sende imkanlarinca mücadeleni verirsin.yönetimi bende istemiyorum ve eger imkanim olsa gidip secimde özgür irademle düsüncelerime uygun birisini secmeyi cok isterdim ama artik bundan sonra gerekeni secebilen arkadaslarimiz yapar ve bize layik olan bi yönetim kazandirir..
          pekı arkadasım ama baskan buraya nasıl geldı yanı hangı vaadlerle..
          aday oldugunda kongre paralı baskan dıye secemedımı kendısıde yıldız sozu vermedımı hemde defalarca...
          parası varsa alır tabı ama almayı bırak Fatih tekke yı satmadılarmı..
          oy hakkı bulunan arkadaslrın bıze layık gorduklerı albayrak sence layık olabıldıgını 1 yılda ıspatlamadımı???
          YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ilginc!

Kulübü Sakarya ilede anlasma saglandimi???

dün burda ben bi açıklama yapmıştım dün anlaşıldı her konuda iş imzaya kaldı sakaryada yönetiminde bu transferiin olmasını istemeyen yöneticiler vardı onlar ile dün sorunlar giderildi ..

kısa zaman içinde haber basına iletilir

şu an ki kilit isimde uğur boral

Yorum

• Ugur Boral iyi olur , sol kanat sorunumuz cözülür bence.

----------------Martinez----------------
              Jabi------Stepanov---Hüseyin-----Adnan
              ----------------Serkan-----------------
              Yattara--------Arjantinli----------Ugur B.
              ---------Gökdeniz------Umut-----------
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

dün burda ben bi açıklama yapmıştım dün anlaşıldı her konuda iş imzaya kaldı sakaryada yönetiminde bu transferiin olmasını istemeyen yöneticiler vardı onlar ile dün sorunlar giderildi ..

kısa zaman içinde haber basına iletilir

şu an ki kilit isimde uğur boral
                10 numara transferinden haberin varmı? Lavezzi ve Palermo haberleri vardı ne oldu?

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abiler su nokta transfer nedir yaaa biri bana bunu anlatsın her sene sorarsan nokta transfer yapıyoruz 6 ayı gecmeden geri yolluyoruz yeter da darlandık

soyle solıım arkadasım
                  fb lı azızeye gore nokta transfer carlos
                  Trabzonsporumuzun baskanına gore nokta transfer bıldıgımız nokta anlamında
                  yanı goruntu olarak ufak bellı olmayan manasında
                  ornekmı
                  neyse hepımız bılıoruz
                  YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ugur Boral iyi olur , sol kanat sorunumuz cözülür bence.

----------------Martinez----------------
                    Jabi------Stepanov---Hüseyin-----Adnan
                    ----------------Serkan-----------------
                    Yattara--------Arjantinli----------Ugur B.
                    ---------Gökdeniz------Umut-----------

Bence cok ama cok iyi bir 11 ama tek sorun bizim TD...
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• skoko harekatı Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Ön liberoda ve orta alanda görev alabilen, son olarak İngiltere'nin Wigan takımında forma giyen Avustralyalı futbolcunun da Türkiye'ye dönüp Doğan ile çalışmaya sıcak baktığı belirtildi.

Bu arada kaleci arayışları paralelinde Bordo-Mavili takımın listesinde yer alan Oscar Cordoba, uzun süredir Türkiye'de olduğunu hatırlatıp, yaşantısına ülkesinde devam etmeyi düşündüğünü açıkladı. Karadeniz ekibi, eğer Martinez konusunda Sakaryaspor'dan beklediği indirimi alamazsa rotayı yurt dışına çevirecek."

la bu adamlar sıyırmıs walla
                      !

Yorum

• lavezzi hakkında dün konustumda öyle bir transfer olmayacağını palermoda olmayacığın söylediler fazla tanınmayan şu anda gümdemde olmyan ziya doğanın beğendiği bir 10 numara var yönetim onunla görüşüyor vede direk anlasıp basına duyurmak istemiyor diye biliyorum
                        saygılar

Yorum

lavezzi hakkında dün konustumda öyle bir transfer olmayacağını palermoda olmayacığın söylediler fazla tanınmayan şu anda gümdemde olmyan ziya doğanın beğendiği bir 10 numara var yönetim onunla görüşüyor vede direk anlasıp basına duyurmak istemiyor diye biliyorum
                          saygılar
                          evet bi arkadasimiz daha söylemisti ama cordobayla anlastigimizi falan demisti neyse martinez isi olsunda.illede lavezzi sart degil.
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ugur Boral a verilecek paraylan baska yerlere transfer edilebilir bence. Orada oyniyabilceke gence oyuncularimiz var. Ama 10 numera icin kasanin ahzini acmak gerek yoksa yine hüsran olur. FB nin ugur boral i en iyi 1 milyondan asagi saticagini tahmin etmiyorum belkide ucuk bi fiyat ister ve bizimkiler verir nasil olsa FB li oyuncu büyük basariya.

Neyse insallah yakin alicakli vericekli meseleler de hal olur takim halinde InterToto ve Lige hazirlanir takimimiz artik sikmaya basladi bu transfer belirsizligi.

Yorum

• Bu başlığın konusu mu değiştirildi ?

Transferden başka herşey konuşulur oldu.

Seviyesizlik ve sataşma almış başını yürümüş. Oysa bu başlık ne kadar güzel başlamıştı. Futbolcu önerenler , teknik analiz yapanlar...

Fikir ayrılıklarında bile hitablar ince espirilerle kırıcı olmadan yapılıyordu. Şimdi ne ararsan var. Yönetimi , teknik heyeti geçtim , birbirimize bile saygı kalmamış. Birbirimizin ne yazdığını bile okumuyoruz. Okusak anlamadan saldırıyoruz.

Bu başlık seviyesini kaybetmeseydi ; Trabzonlunun futbol entellektüelitesini arttırdıığı , takımını teknik olarak daha iyi tanıdığı , hem medyayı hem de transfer konusunda sorumlu yada sorumluların yakınlarındakini yönlendireceği bir forum olacaktı.

Şimdi Allah aşkına forumun geldiği nokta hangisine hizmet ediyor ?

Herkes saygı ve forum kuralları dahilinde istediği eleştiriyi getirir , o arkadaşlara lafım yok. Ancak tozu dumana katan , eleştirdiği konuyu bile sonuçsuzluğa sürekleyenler bilmelidirki; bu bu forumu sadece biz takip etmiyoruz. Birilerinin Trabzonun imajını zedelediğini yukarıda bahsettiğim çerçevenin dışından savunan insanlar hiçte aynı amaca hizmet etmiyor olsa gerek !

Başlığı işyerinden bir arkadaşımla okuduk bu gün. Trabzon taraftarıyla ilgili yarattığı izlenimleri duymak istemezsiniz!

Bütün bunların dışında ben en çok gelecek sene bu zamanlarda ( eğer değişirse ) yeni yönetim ve yeni teknik adama ne türde hakaretler savurulacağını merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ugur Boral a verilecek paraylan baska yerlere transfer edilebilir bence. Orada oyniyabilceke gence oyuncularimiz var. Ama 10 numera icin kasanin ahzini acmak gerek yoksa yine hüsran olur. FB nin ugur boral i en iyi 1 milyondan asagi saticagini tahmin etmiyorum belkide ucuk bi fiyat ister ve bizimkiler verir nasil olsa FB li oyuncu büyük basariya.

Neyse insallah yakin alicakli vericekli meseleler de hal olur takim halinde InterToto ve Lige hazirlanir takimimiz artik sikmaya basladi bu transfer belirsizligi.
                                bence fb fazla para istemez ölee ucuk rakamlşar istemez anadolu takımları gibi sadece sattı oyuncudan para kazanmıyo ondan ucmaz o kadar
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X