Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TARIH 28.05.2007
    İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şimdi kasımpaşa maçını izledim 90+3 te erhan küçük diye 61 numaralı bi topcu serbest vuruştan öyle harika gol attıki sanki hamiyi izledim
    TARIH 22.06.2007
    bu transfer olursa eger senin adina yazacam bunu, oldu olacak gibi bu aralar, insallahta olur
    En son Hüda Topaloğlu tarafından düzenlendi; 22.06.2007, 04:08.

Yorum

• İlk olarak cemka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet Selim...
      Ben o çocuğu Ogüne çok benzetiyorduum...İnşallah ilerde Trabzonumuzun değişmeyen stoperi olacaktıır...Güveniyorum kendisine...
      Çokta güvenmemek lazım.Çok ters ayaklar var diye biliyorum o çocukta.

Bir de unutmadan,kaleci transfer falan filan konuşurken,bu forumda bile haala kadro kurarken Celalettini kadroya yazan(hemde bi sempati ile Cello olarak,peh!) ve ondan medet uman arkadaşları gördükçe,foruma girme periyodumu uzatsam mı diyorum...

Bu adamı önümüzdeki sene ne izlemek,ne adını duymak,ne görmek ne de bilmek istiyorum !
      Beleşten para kazanan iki topçumuz var :
      1)Musampa(ziyazede!)
      2)CELLO(!)
      En son Emiroğlu tarafından düzenlendi; 22.06.2007, 04:16. Sebep: Ekleme...
      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        buraya defalarca yazdım kasımpaşadan ERHAN KÜÇÜK. tam bize göre bi adam.hakkında duyduklarım da bunun kanıtı.delilik derecesinde Trabzonlu dendi.yeter bize.bu takımda hasan sırf Trabzonlu diye oynuyosa erhan hayli hayli oynar.hem top tekniği hem hırsı hemde şuan bizim sol kanattaki boşluğumuzu doldurabilecek bir futbolcu.zaten ada akıllı birilerini alamıcaklar bari bunun gibi adamları kaybetmiyelim.lütfen artık yönetim somut bi adım atın
        AYNEN katiliyorum, bugun ZAMAN gazetesinde kesinlesen transferler arasinda yaziyordu, yani bize geldigini, umarim icine dogmustur yazanlarinda gercekten gelir...

Yorum

• dün bir arkadaş martinez tamam
          iş açıklamaya kaldı gibi söylemlerde bulunmuş bizde heyacanlanmıştık
          son durum nedir acaba bi bilen varmı?
          "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
          O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• İlk olarak a duran bacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dün bir arkadaş martinez tamam
            iş açıklamaya kaldı gibi söylemlerde bulunmuş bizde heyacanlanmıştık
            son durum nedir acaba bi bilen varmı?

bizde bekliyoruz bir saate kadar açıklanır dendi ama o 1 saat bitmedi

Yorum

• İlk olarak tslimerve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bir de benden cvp olsun başımızdakiler değişmedikçe ve onların yerine de aklı başında adam gelmedikçe bir şey olacağı yok.trabzonsporu o kadar çok seviyorum o kadar çok bağlıyım ama bir türlü karşılığını alamıyorum, alamıyoruz.

kardeşim beklenen gün yakındır ben baştakilerede güveniyorum
              hep beraber göreceyiz

Yorum

• herkes ki buna bende dahil; bir umutla bir önceki gün orataya atılan asparagas haberlerin acaba doğru mu? diye düşünerek bir hışımla dalıyor bu başlığa ama değişen hiçbirşey yok buna ziya ve yönetimde dahil.

Yorum

kardeşim beklenen gün yakındır ben baştakilerede güveniyorum
                  hep beraber göreceyiz
                  kardes yanlıs yazdın herhalde bastakılere guvenıyorum dıye..sunu soyleyeyım bastakılere guvenıosan bastan kaybetttın,yada sıyasi olarak sempatın var bellı bı gruba yoksa futbol topunu gordugunde tanıyabılecek fytbol bılgısıne sahıpsen bu yonetımın ne kadar rezalet oldugunu gormen gerekırdı...
                  YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• hiç bir futbolcunun parasını zamanında ödeyemeyen, battı denilen gs. patır patır adam alıyor, bizimkiler hala yok kontenjan, yok borçlanma diye diye gene kamp dönemine yetiştiremediler...

muhtemelen adam alsalar bile ligin belki 2-3. haftasına yetişecek, hazırdı değildi, uyumdu muyumdu al sana yine marceler musampalar...

inşallah utandırırlar bizleri ama görünen o ki Aralık ayından sonra Trabzonsporu ancak tv.den seyredebilecek duruma gelecek Nuri Başkan ve çok bilmiş Haşim Bey..Ziya Hoca zaten lig başlamadan istifa eder...
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kardes yanlıs yazdın herhalde bastakılere guvenıyorum dıye..sunu soyleyeyım bastakılere guvenıosan bastan kaybetttın,yada sıyasi olarak sempatın var bellı bı gruba yoksa futbol topunu gordugunde tanıyabılecek fytbol bılgısıne sahıpsen bu yonetımın ne kadar rezalet oldugunu gormen gerekırdı...

abicim inan bana hiç bir sempatim siyasi olarak yok siyaseti 2000 yılında bitirdim
                      herkesin kendine göre bir kriterleri var
                      ona göre degerlendirir
                      netice olarak iyi veya kötü der
                      benim kriterim öncelikli olarak
                      bu yönetimin ziyanın arkasında olması hemde haftalarca puansıs geçtigi halde
                      yani hakikaten istikrardan yana adam
                      o zor günlerde kabahatı ziyanın üstüne atıp başka biriyle devam edip bütün eleştirileri ziyanın izerine brakıp kendini paklamış olabilirdi
                      kısaca bu adamlar bu işi başaracak diye içimde güçlü bir his var
                      yoksa adamı tanımam bilmem
                      siyasi olarakta sempatim olsa
                      kesinlikleTRABZONSPOR dan üstün tutmam
                      düşüncelerinize saygı duyuyorum

Yorum

abicim inan bana hiç bir sempatim siyasi olarak yok siyaseti 2000 yılında bitirdim
                        herkesin kendine göre bir kriterleri var
                        ona göre degerlendirir
                        netice olarak iyi veya kötü der
                        benim kriterim öncelikli olarak
                        bu yönetimin ziyanın arkasında olması hemde haftalarca puansıs geçtigi halde
                        yani hakikaten istikrardan yana adam
                        o zor günlerde kabahatı ziyanın üstüne atıp başka biriyle devam edip bütün eleştirileri ziyanın izerine brakıp kendini paklamış olabilirdi
                        kısaca bu adamlar bu işi başaracak diye içimde güçlü bir his var
                        yoksa adamı tanımam bilmem
                        siyasi olarakta sempatim olsa
                        kesinlikleTRABZONSPOR dan üstün tutmam
                        düşüncelerinize saygı duyuyorum
                        tamamda arkadasım sezon bası lazaronı rezalet daha sonra Fatih ın satılması sonra utanmadan baskan ın fatıh ısrarı dıye nasıl kıralayabıleceklerının yollarının aranması verdıgı yıldız solzerının fos cıkıp fb nın artıklarına talıp olmaları bu sezon kendımızı affettırecegız dedıgı halde mıllet carlosu alırken onun yıldız olarak adnanı alması bızı cok afedersın ama kerız yerıne koymaya calısmaktan baska bırsey degıl ama suna ınan bunlar lıgın baslamasını gorebılırlermı bılmıyorum genel secımdekı sıyası duruma gore tavır belırleyecekle..
                        ve arkadasım sen eger INTER TOTO ya katılmayı guven sebebı sayıyorsan sakarya spordan martınezı alamıyorsan ve kayserıye ne olur sen katılma UEFA ya bız katılalım dıe yalvar yakar oluyorsan sen degıl TRABZONSPORU yonetmek balık halınde hamsı bıle satamazsın..
                        eger bu adama guvenıyorsan dıyecek lafım yok sen bılırsın

Yorum

• şımarıklık

Kıytırık sakarya da amma şımardı bir kalecisi var diye. Yok başkanı açıklama yapıyormuş, yok ligA 'da oynatacaklarmış. Alacaksanız alın kardeşim kkaleciyi yada bırakın başka kaleci mi yok. Meşhur ettiniz sakarya başkanını. Alsın kalecisini de...

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tamamda arkadasım sezon bası lazaronı rezalet daha sonra Fatih ın satılması sonra utanmadan baskan ın fatıh ısrarı dıye nasıl kıralayabıleceklerının yollarının aranması verdıgı yıldız solzerının fos cıkıp fb nın artıklarına talıp olmaları bu sezon kendımızı affettırecegız dedıgı halde mıllet carlosu alırken onun yıldız olarak adnanı alması bızı cok afedersın ama kerız yerıne koymaya calısmaktan baska bırsey degıl ama suna ınan bunlar lıgın baslamasını gorebılırlermı bılmıyorum genel secımdekı sıyası duruma gore tavır belırleyecekle..
                            ve arkadasım sen eger INTER TOTO ya katılmayı guven sebebı sayıyorsan sakarya spordan martınezı alamıyorsan ve kayserıye ne olur sen katılma UEFA ya bız katılalım dıe yalvar yakar oluyorsan sen degıl TRABZONSPORU yonetmek balık halınde hamsı bıle satamazsın..
                            eger bu adama guvenıyorsan dıyecek lafım yok sen bılırsın
                            Abicim keşke senin bu söylediğin gerçeklerin herkes farkında olabilse bi sorun kalmayacak....

Bazı arkadaşlar bilmiyor bazıları ise bildikleri halde çeşitli nedenlerden dolayı görmezden geliyorlar......
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Nevzat KAĞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kıytırık sakarya da amma şımardı bir kalecisi var diye. Yok başkanı açıklama yapıyormuş, yok ligA 'da oynatacaklarmış. Alacaksanız alın kardeşim kkaleciyi yada bırakın başka kaleci mi yok. Meşhur ettiniz sakarya başkanını. Alsın kalecisini de...
                              kardesım kıytırık sakaryanın baskanını adam eden konusturan bazılarınının baskan dedıgı kıytırıklar şahı albayrak ve becerıksız yonetımınden baskası degıl..
                              o yuzden sakarya baskanının suçu yok.. albayrak sanırım gokdenız yada huseyınden bırını satmayı beklıo martınezı alabılmek ıçın..

Yorum

• Albayrak'tan transfer açıklaması22 Haziran 2007 10:10

Trabzonspor Başkanı Albayrak, geçen sezon üzdükleri taraftarlara kendilerini affetireceklerini söyleyerek, yapacakları takviyelerle hedefe koşacakları belirtti.
                                Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, geride bırakılan sezonda camiayı çok üzdüklerini, gelecek dönemde ise aynı durumun yaşanmayacağını söyleyerek, kadroya yapacakları takviyelerle hedefe koşan bir Trabzonspor olacağını söyledi.

Yapılan hatalardan ders aldıklarını belirten Başkan Albayrak, Trabzonspor dergisine verdiği ropartajda, gelecek sezon kendilerini camiaya affettireceklerinden ifade etti.

Ligin ilk yarısında birçok olumsuzluk ve stresi hep birlikte yaşadıklarını söyleyen Albayrak, "Ancak camiamızın büyüklüğünden aldığımız güçle doğru bildiğimiz yoldan geri dönmedik. Başarının ve zaferlerin en büyük anahtarı birlik olmaktan geçer. Bizler güçlü olmamızın en büyük örneğini en kötü günde bile kenetlenmeyi başararak ve bundan yüzümüzün akıyla çıkarak gösteriyoruz" dedi.

Transferde kota koymayacaklarını belirten Albayrak, "3-4 demek doğru olmaz aslında. Zaten bol alternatifli bir kadromuz var. Gerekli transferleri yapacağız. Teknik Direktörümüz Ziya Doğan'ın isteği oyuncuların doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca bazı oyuncularda da önemli yollar kat ettik. Olabildiğince dikkatli olmaya çalışıyoruz. Hedefimiz nokta transferler yapabilmek" diye konuştu.

Transferde şu ana kadar hiçbir oyuncuya bir talep gelmediğini ifade eden Albayrak, ''Kulübe bu konuda gelen resmi bir teklif yok. Kaldı ki bu yıl hiçbir oyuncumuzu bırakmayacağız. Hiçbir futbolcumuzu satmayı düşünmüyoruz. Kadromuza yapacağımız takviyelerle de hedefine koşan bir Trabzonspor olacak'' ifadelerini kullandı.

"Intertoto Kupası'nı çok ciddiye alıyoruz"
                                Intertoto Kupası'nı çok ciddiye aldıklarını ve bu kupada rakiplerini geçip UEFA Kupası'na katılmak istediklerini belirten Albayrak, ''Intertoto Kupası'na bu sezon 2. turdan katılacağız. 2 ve 3. turları geçmemiz halinde de UEFA Kupası'na katılma hakkı elde edeceğiz. Intertoto Kupası'nda güçlü olmalarına karşın eleyebileceğimiz rakiplerle oynayacağız. Ancak futbol bu, hiçbir takımı küçümsemiyoruz. Kıbrıs Rum Kesimi takımlarıyla daha önce yaptığımız maçları unutmadık. İntertoto Kupası'nı önemsiyoruz ve
                                ciddiye alıyoruz. Buna göre de hazırlanacağız'' dedi

Kanaat önderlerinin yaptıkları davranışlarda ve söyledikleri her sözde 'Bin düşünüp, bir hareket etmesi' gerekiyor' diyen Başkan Albayrak, "Bunun için de camiamızı sıkıntıya sokacak olaylardan kaçınmak ve yolumuza birlik içinde devam etmek gerekiyor. Trabzonspor, her zaman Türk sporunun önderi ve Anadolu'nun temsilcisi olmuştur. Bunu sonuçların dışında her kesimi kucaklayarak ve 'hamilik yaparak' aldığımızı da unutmamak gerekiyor. Hiç kimsenin bulunduğu konumdan güç alarak, kimseyi rencide etmeye hakkı yok. Unutulmamalı ki, Trabzonspor her şeyin üstündedir ve bizim kalbimizin ritimleri bile takımımızın başarısıyla atıyor. Bu yüzden kimsenin camiamızı üzmeye hakkı yok" diye konuştu.

Yabancı oyuncu transferinin serbest bırakılması konusunda Kulüpler Birliği'nin aldığı tavsiye kararıyla ile ilgili olarak ise Albayrak, ''Toplantıda kulüpler yabancı sayısının serbest bırakılmasını istediler. Bu konuda da Futbol Federasyonu bir karar verecek. Biz kendine güveni olan, futbolcular yetiştiren bir kulübüz. Yabancı sayısı serbest bırakılsa da, bırakılmasa da fark etmez. Tüm takımın yabancı olma hakkı olsa da biz yine yerli oyuncular oynatırız'' ifadelerini kullandı.

Albayrak, yeni sezon için taraftarlardan da sabırlı olmalarını da isteyerek, "Biz gerekli çalışmaları yapıyoruz. Hem takım anlamında hem de maddi gelir getirici projeler için çalışıyoruz. İstanbul'daki benzin istasyonu projemiz bitti. Buradan 2-3 ay içerisinde kulübün kasasına belirli bir miktarda para girecek. Stat projesi için de çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda da somut adımlar atmaya çok yaklaştık. Bu sezon birçok borç ödedik. Sadece Tomas Jun'a 3.5 Milyon Euro para ödedik. Onun dışında borsaya da çok miktarda ödeme yaptık. Ben asla eski yöneticileri kötüleyici birşey söylemem, söylemem de. Bizim işimiz bu kulübü yönetmek ve başarı getirmek. Onun için de sıkı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.
                                Bu haber toplam 375 defa okunmuştur.
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X