Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iyi akşamlar.
    hicbir arjantin sitesinde bu haber yok neyse belki biz daha önce duymusuzdur..
    bu arada san lorenzo resmi sitesinde lavezzi yilin en iyi oyuncu siralamasinda birinci
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• olsun djokaj dan kurtulduk ya siz ona bakın , ya şu lavessimidir gavezzi midir adı ivanmış bu çakma arjantinli olmasın üzerine muşambayla hasan 3. yü verip alalım bu adamı, hatta palermoya karşılıkta tomas jun ve keçeliyi gönerelim bu kadro ancak böyle erir

Yorum

• palermo olmasada olur sadece lavezziyi alsalar yeter...ama ben nedense inanamiyorum bu habere...ama gercek olsa bu haber varyaa
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Lavezzinin alınması imkansız gibi Ukraynadan Shaktar Rusyadan Moskova Klubü ve Almanyadan Bremenin bu futbolcyu almak icin girisimleri oldugu medyada yazılıyor bonservis konusunda 6-5-8 milyon dolarlar konusuluyor yukarıdaki kluplerden Bremen haric bize tercih edilecek liglerin takımı degiller
          ama dogru olmayabilir tabi bu bonservis ücreti ama dogruysa bizim yönetim bu parayı verebilirmi hani verdiler diyelim bir sekilde ( Milandan gelecek parayla ) basarısız bir-iki sonucta durum nasıl olur yoksa Trabzonspor tarihine gecer Lavezzi transferi
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• adamlarin forumlarinda da bi haber yok..acaba bize geldigini duyarlarsa san lorenzo taraftari klübü basarmi
            bunlarin renkleri cok hos..arjantinli olsaydim kesin bu takimi tutardim cünkü formalari bordo mavi

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lavezzinin alınması imkansız gibi Ukraynadan Shaktar Rusyadan Moskova Klubü ve Almanyadan Bremenin bu futbolcyu almak icin girisimleri oldugu medyada yazılıyor bonservis konusunda 6-5-8 milyon dolarlar konusuluyor yukarıdaki kluplerden Bremen haric bize tercih edilecek liglerin takımı degiller
              ama dogru olmayabilir tabi bu bonservis ücreti ama dogruysa bizim yönetim bu parayı verebilirmi hani verdiler diyelim bir sekilde ( Milandan gelecek parayla ) basarısız bir-iki sonucta durum nasıl olur yoksa Trabzonspor tarihine gecer Lavezzi transferi
              bence gökdenizden gelen parayla da alabilirler

Yorum

• @marcelinhos100,

Lavezzi'nin bonservisinin elinde olduğunu duymuştum. Bu konuların olduğu bir internet sitesi vardı ama adresini unuttum. Biliyorsan, bu konuyu bir netliğe kavuşturabilirmiyiz acaba.

Yorum

• İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence gökdenizden gelen parayla da alabilirler
                  bakalim belkide marcelinho dan gelen parayla alirlar

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @marcelinhos100,

Lavezzi'nin bonservisinin elinde olduğunu duymuştum. Bu konuların olduğu bir internet sitesi vardı ama adresini unuttum. Biliyorsan, bu konuyu bir netliğe kavuşturabilirmiyiz acaba.
                    evet var ama lavezzi yok o sitede abi.sen transfermarkt diyorsun sanirim.güvenilir bi site gercekten ama maalesef lavezzi yok.sitenin forumlarinda trabzonsporun ilgilendigi yaziyor.iki üc haftadir orda konusalan sey bu..arjantin sitelerinde hicbir sey yazmiyor bu konuyla ilgili yaa.lorenzo nun sitesinde de bisey yok.forumlarinda da yok böyle bi haber.

Yorum

• Belkide Gökdeniz+Milan+Marce nin geldigi paradan
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Belkide Gökdeniz+Milan+Marce nin geldigi paradan
                        belkide ülker aliyor onu bize

Yorum

• Arjantin Kapanıs Liginde gol kralı 11 golle Bocadan Palermo oldu ikinci sırayı ise yine burada Travelairin ekledigi 10 golle Oscar Cardoza aldı Newel Old Boys takımından bu arada

Zannederim Lavezzinin bonservisi elinde degil ama 2004-2005 sezonundan beri San Lorenzoda oynuyor yani 3 yıldır orada muhtemelen bir sene daha kalmıstır.
                          En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 19.06.2007, 21:18.
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ya arada sırada bir yazı çıkıyor hatırlatma yapıyorlar,burası transfer sayfası diye, ben anlamıyorum neden heyecanımz bozuyorlar şurada ağız tadıyla lavezzi hayelleri kuruyoruz ne gerek var canım böyle şakalara..
                            poetricus

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet var ama lavezzi yok o sitede abi.sen transfermarkt diyorsun sanirim.güvenilir bi site gercekten ama maalesef lavezzi yok.sitenin forumlarinda trabzonsporun ilgilendigi yaziyor.iki üc haftadir orda konusalan sey bu..arjantin sitelerinde hicbir sey yazmiyor bu konuyla ilgili yaa.lorenzo nun sitesinde de bisey yok.forumlarinda da yok böyle bi haber.
                              forumlarının adresi nedir?
                              İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• şu yönetim werder'in elinden futbolcu kapsın ben herşeylerini unutmaya hazırım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X