Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vay be kimlere kaldık kimlere bu başlık bu forum üyelerinin % 50 sini kesin vereme eder bence transfer sezonunu kapanıdktan sonra herkes bir kontrole gitsin

Yorum

• Keita da uçtu elden hem de 13 öilyon Avro karşılığında..
      Şu Minero hala satılık mı?
      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Haklisin Ben Paramiz Yok Dİye Dedİm. Paramiz Varsa Tutalim Tabİ GÖkdenİzİ. Hanİ Parayla Yabanci Aliyoruz Da ÇÜrÜk Çikip Elİmİzde Kaliyor Ya Örneklerde OlduĞu Gİbİ . Zarardayiz. YÖnetİm De İlla GÜzel Paraya Satacam Dİyor Ama Bence Bonservİslerİnİ Ellerİne VereceĞİz Ssatmak Zorunda OlduĞumuz İÇİn. Paramiz Olsa Zaten Dİrek Verİr Dİk Bonservİslerİnİ Ama Sanmiyorum Kİ Var . Ordan Gelecek 500.000 Dolarin Bİle Hesabinin YapildiĞina Emİnİm. GeÇ Kalacaz Transferde Yİne Öyle GÖzÜkÜyor

Yorum

• İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İstikrarı sağlama bahanesiyle, takımın başından ayrılmayan ne yaptığını bilmez yöneticiler ; takımı işin içinden çıkılmaz bir batağın içine sürüklüyor.

Trabzonspor bu hallere mi düştü ?! Evet, düştü ! Düşürenler utansın...
          +1967
          bu sözlerine katılıyorum
          yönetimin başta durduğu sürece değil yarar zarar göreceğiz
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• Su ana kadar anlasilan 3 Oyuncu ile Sag Kanat ve ON LIBERO "sorununu" halettik.

Halen Sol Kanat, Kaleci, Oyun Kurucu ve Golcü almamiz lazim.

Ben halen Sol Tarafa Ibrahim Akini istiyorum!!!
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Felipe gelir mi bize? Al-Saad'daymış. Para babaları bırakır mı? En azından bol çalım ve asist izleriz
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Biraz da kendimize biz haksızlık ediyoruz.
                Zamanında ben ve bazı arkadaşlar ortaya Lincoln diye bir oyuncu attık ve millet en azından benim le dalga geçti.
                "Lincoln kim, biz kim?" babında yazılan çoğu mesaj hala aklımda.
                Şimdi elin oğlu alıyor adamı göstere göstere.
                Belki de alacak ve hala avucumuzu yalayacağız.
                Tamam, Lincoln de gitti.
                Şimdi yine uçtuğumu düşünecekler ama olsun.
                Şu Riquelme bonservisi ile olmasa bile bir yıllığına kiralık alınabilir.
                Saçma sapan transferlere para yedireceğimize sadece onu almamız yeterlidir.
                Gökdeniz, Yattara ve alınır sie Ali Güzeldal bizim iki kanatta dönüşümlü olarak kullanacağımız isimler olur.
                Yani Riqi'nin yanına bir Ali Güzeldal bir de sol bek bulduk mu tamamdır.
                Hatta Adnan eğer dediği gibi her bölgede oynayabiliyor ise ben sol bekten de geçtim.
                Celaleddin ve Keçeliyi satıp Ali Güzeldal'ı alalım yeter. Hatta üstüne Ömer Rıza'yı da verelim. Kalan işe yaramaz bir iki topçuyu da (Mesela kullanmadığımız Musampa, Djokaj ve Jeff) Özer karşılığında Ankara'ay verelim.
                Tamamdır yahu!
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• GENÇ İSYAN!

Trabzonspor’da yaşanan günübirlik politikalara bir yenisi daha eklendi.

İNTER TOTO VAAT ETTİLER
                  İnter-Toto’da oynatılma vaadiyle sağlık kontrolünden dahi geçirilen genç futbolcuların bu hayali kısa sürdü. Yönetim kurulu bir gece yarısı operasyonuyla Emre Aygün, Selim, Muhammet Reis ve Can Parlayan dışındaki gençlere ‘Üzgünüz, kendinize kulüp bulun” mesajı çekti. Hayal kırıklığına uğrayan genç oyuncular, “Trabzonspor’un altına dinamiti böyle koyuyorlar” diyerek tepki gösterdiler.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Felipe gelir mi bize? Al-Saad'daymış. Para babaları bırakır mı? En azından bol çalım ve asist izleriz
                    abi kaç yaşına geldi?? faydası olacaksa neden olmasın..
                    Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      turgi haklısın.
                      sen gerekeni söylemişsin benim yeniden izah etmeme gerek yok.
                      eywallah kardeşim saolasın.....
                      BMN | ANTALYA
                      Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• dünyanın fakir fukara gayse'si bile lincoln'u almış...
                        bizimkiler kimbilir kimi alacak...
                        hey gidi marcelinho hey...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Felipe gelir mi bize? Al-Saad'daymış. Para babaları bırakır mı? En azından bol çalım ve asist izleriz
                          yattara yetmiyo mu hocam?? hem madem calım ve asist görmek istiyırsak bunun için en ideali ÖZER dir
                          BMN | ANTALYA

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            dünyanın fakir fukara gayse'si bile lincoln'u almış...
                            bizimkiler kimbilir kimi alacak...
                            hey gidi marcelinho hey...
                            adamın degerini bilemedik ne istedigi gibi serbest oynuyabildi ne de ziyadan forma bulabildi....
                            şimdi oturmuş evimde fifada marcelinho şov yapıyorum walla...
                            En son turgi tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 11:57.
                            BMN | ANTALYA

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              GENÇ İSYAN!

İNTER TOTO VAAT ETTİLER
                              İnter-Toto’da oynatılma vaadiyle sağlık kontrolünden dahi geçirilen genç futbolcuların bu hayali kısa sürdü. Yönetim kurulu bir gece yarısı operasyonuyla Emre Aygün, Selim, Muhammet Reis ve Can Parlayan dışındaki gençlere ‘Üzgünüz, kendinize kulüp bulun” mesajı çekti. Hayal kırıklığına uğrayan genç oyuncular, “Trabzonspor’un altına dinamiti böyle koyuyorlar” diyerek tepki gösterdiler.
                              yani yyyuuhhhhhhh diyorum artık yaaa hadi oynatmıcan da kendinize kulüp bulun demek de hiç yakısmadı yaa..... allahınız da n bulun lan nuri-ziya
                              BMN | ANTALYA

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                GENÇ İSYAN!

İNTER TOTO VAAT ETTİLER

Acaba Ziya Dogan'in kafasinda altyapi'dan 1-2 futbolcuyu gese'deki Arda gibi yildizlastirma fikri var mi ?? oyle olsa Erdinc ve Ayman transferlerindeki israrin onda birini Ali Guzeldal icin yapardi ..

Bence onun kafasinda sadece gunu kurtarma dusuncesi var, o yuzden 26-28 yasinda adamlari topluyor takima, takim az cok zirve mucadelesinde olsun yeter .. Kucuk dusunen insanlarla buyuk basari mi beklenir ??
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X