Bir kaleci birde golcü alarak tarnsferi tamamlayacakmışız ha bu saçmalık ya iki transferle bitiyor yani ihtiyaçlarımız komedi ya ya haber uydurma yada yönetim saçmalıyor hani sol kanat hani ortasaha.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Transfer dosyası
SÖZLEŞMESi BiTENLER: Yok
SÖZLEŞME YENiLEYENLER: Hasan, Tolga.
GELENLER: Serkan Balcı, Jabi, Adnan, Kadir, Yunus, Barış.
GiDENLER: Yok
GÜNDEMDEKiLER: Cordoba, Bobadilla, Hasagiç, Martinez,
Dudek, Emre, Bekir, Serhat, Ali, Necati, Alp, Erhan, Eren, Uğur.
fotomac.com.tr..
arkadaşlar şu koyuyla yazdığım futbolcular bize nerden geldi??
Yorum
-
Carle'ın kaçışı komedi gibi
YABANCI kontenjanının dolu olması Trabzon'a ilk darbeyi Nick Carle'de vurdu. Avustralya'nın Maradona'sı diye getirilen Carle ile iplerin kopmasına kontenjanın dolu olması neden oldu. Bir süre beklemesi istenen Carle'nin bunu deneme amacıyla istendiğini sanıp, kızarak G.Birliği ile anlaşması Trabzonspor'un iki
aylık emeklerini boşa çıkardı.
Kaynak:Fotomaç
Gerçekten komedi gibi ya gülermisin ağlarmısın ne hallerdeyiz ya bi Atay Aktuğ kazığı Jun başımıza bela kaldı,djokaya ne demeli peki bu adamın sözleşmesini fesetmekten acizmiyiz ya bukadarmı kötü durumdayız yazıklar olsun bize nediyeyim...KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
Bunlar tahminime göre altyapıdan gelip profesyonel sözleşme yapılan genç topçularİlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSÖZLEŞMESi BiTENLER: Yok
SÖZLEŞME YENiLEYENLER: Hasan, Tolga.
GELENLER: Serkan Balcı, Jabi, Adnan, Kadir, Yunus, Barış.
GiDENLER: Yok
GÜNDEMDEKiLER: Cordoba, Bobadilla, Hasagiç, Martinez,
Dudek, Emre, Bekir, Serhat, Ali, Necati, Alp, Erhan, Eren, Uğur.
fotomac.com.tr..
arkadaşlar şu koyuyla yazdığım futbolcular bize nerden geldi??..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
turgi haklısın.İlk olarak turgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam konuya çok sert girmişşin ve de konusurken biraz daha dikkatli ol derim................
1-martinez çok iyi bir kaleci degil ve onun yanında tolgayı ezmeye de hakkın yok
2-futbolun f sinden anlamıyo dediğin insanlar gecelerce sabaha kadar forum da yazı yazıp notları biryerlere gitsin diye kıçlarını yırtıyorlar....
3-madem ilerde satacagız bikaç yıl sonra neden alalım bu adamı...
4-kıçıkırık diye aşagılama kimseyi erdinç sayesinde nice maçlardan döndük...
5-madem bir yorumcuyu okucan ERGUN ATAyı tercih et derim sana toroglu da kimin nesi program da mangal keyfi yapıyo adam eli d..ş..klarından ayrılmıyo
+
6-son yorumuna katılıyorum allhım bizi nuri-ziya şerrinden korusun
7- ve sen sorum sana HANGİ TAKIMLISIN?? yorumlarından anlamayadım ANTİTS misin nesin?????
sen gerekeni söylemişsin benim yeniden izah etmeme gerek yok.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Kötü gs borç batağında ama bu sene transferde gerçekten başarılılar biz ise bir arpa boyu yol alamadık hala kontenjan sorunuyla uğraşıyoruz bekleki federasyon yabancı konusunda sınırı kaldırsın yoksa elimizdekileri gönderemeyeceğiz sonrada al sana sola djokay forvetede jun deyip transferi kapatacağız çıldırmamak elde değil ya bu halimizlemi yarışacağız ligde vay halimizeKADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
Volkan Nuri Albayrak'tan veto yedi!
Trabzonspor'da kaleci arayışları sürerken, Fenerbahçe'nin genç kalecisi Volkan Demirel istediği rakam nedeniyle başkan Nuri Albayrak tarafından geri çevrildi.

Sarı-Lacivertli kulüple henüz anlaşamayan genç kalecinin menajeri, Başkan Nuri Albayrak'la görüştü. 1.5 milyon dolarlık teklifi çok bulan Albayrak'ın camiadan gelecek 'Fener'in artıklarını alıyoruz' tepkilerini de göz önünde bulundurarak, "Biz Tolga'ya ağabeylik edecek tecrübeli ve fiyatı uygun bir isim düşünürüyoruz" dediği öğrenildi.
TRABZON'A VERECEK BİR ŞEYİ YOK
Kale için gündemdeki en güçlü adaylardan biri olan Cordoba'ya da yönetimdeki bir çok isim karşı çıkıyor. Transfer komitesinde de yer alan yönetici Abdullah Başer, "Ben Cordoba'ya karşıyım. Onun Trabzonspor'a verecek bir şeyi olmadığına inanıyorum. Bunu başkana da söyledim" dedi. Bu tepkileri üzerine Başkan Nuri Albayrak'ın da yeniden Sakaryasporla Martinez için görüşme kararı aldığı ifade edildi.En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 09:53.
Yorum
-
bu çok güzel olduİlk olarak turgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam konuya çok sert girmişşin ve de konusurken biraz daha dikkatli ol derim................
1-martinez çok yiy bir kaleci degil ve onun yanında tolgayı ezmeye de hakkın yok
2-futbolun f sinden anlamıyo dediklerin insanlar gecelerce sabaha kadar forum da yazı yazıp notları biryerlere gitsin diye kıçlarını yırtıyorlar....
3-madem ilerde satacagız bikaç yıl sonra neden alalım bu adamı...
4-kıçıkırık diye aşagılama kimseyi erdinç sayesinde nice maçlardan döndük...
5-madem bir yorumcuyu okucan ERGUN ATAyı tercih et derim sana toroglu da kimin nesi program da mangal keyfi yapıyo adam eli d..ş..klarından ayrılmıyo
+
6-son yorumuna katılıyorum allhım bizi nuri-ziya şerrinden korusun
7- ve sen sorum sana HANGİ TAKIMLISIN?? yorumlarından anlamayadım ANTİTS misin nesin?????
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Hepsi kuru kalabalık zaten şu anda ziya nın 50 sinde ihtiyaç duyduğundan bırakamadığını düşünüyorum herşey bu intertoto maçlarından sonra belli olur ama inanıyorum ki o bizim kiralık yolladığımız oyuncular şans bulduktan sonra eğer ki bulursa en azından 3-4 futbolcuyu yeniden kazanırız diye düşünüyorum mesela sarıyer de oynayan emrah,eyüp vede yavuz bunlar zaten altyapımızdan yetişen futbolcular ben özellikle emrah ın kadroda tutulmasını istiyorum sarıyer de olağanüstü bir performans sergiledi galiba 17 gol atmıştı yanlış hatırlamıyosam.......İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani bu sene resmen geçen senelerin savurganlığının cezasını çekiyoruz kadromuzda 50 tane futbolcu var ne bir talipleri var ne milli takıma çağrılıyorlar hepsi zarar..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
carlosun ahı gitmiş vahı kalmamış mı?İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevay be adamların aldıklarına bak lincoln,carlos,linderoth, fener muhtemelen adiranoyu da alcak belkide ronaldoyu ve bide bize bakın vay ki ne vayyyy
linderoth madem o kadar iyi neden büyük liglerden birinde deil iskandinavyadaydı?
lincolnu ne ara aldılar???Hadi eyvallah..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum