Ohh bee gençlerbirliğine çok teşekkür ederim bizi bi kütükten kurtardığı için...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Stephanov haberini doğru vermişti. Arada sırada doğru çıkıyor.İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaynak Fotomaç yazıyosa kesin sallama haberdir.Bence fazla ümitlenme..
Yorum
-
valla bildigin biseyler varsa ögrenmek isterizİlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilerki zamanda göreceksin ...
bi yorum yapmıyorum ...
Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
Sevdik bi kere napalim
Yorum
-
Sallama dediysek tutmaz demedikİlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStephanov haberini doğru vermişti. Arada sırada doğru çıkıyor.
Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
N.F.Kısakürek
Yorum
-
yorum yok demiştim ....İlk olarak mayd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla bildigin biseyler varsa ögrenmek isteriz
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz sazan gibi her transfer haberine atlarsak sonra böyle carle de bile hayal kırıklığı yaşıyoruz işte...
Samet kendine gel!
Ne demek sazan?
Adamla anlasdi diye duyduk ve o yüzden atildik yoksa her habere burada 50 sayfa yazmiyoruz dimi
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
neyse bende yorum yapmicam o zamanİlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyorum yok demiştim ....

Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
Sevdik bi kere napalim
Yorum
-
tamam herkesten bu lafım için özür diliyorum (sazan)İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamet kendine gel!
Ne demek sazan?
Adamla anlasdi diye duyduk ve o yüzden atildik yoksa her habere burada 50 sayfa yazmiyoruz dimi
ama hüseyin abi yanlış bişey söylemedim ben her yazılan futbolcu için çok ümitlenitoruz ...
ikincisi ; yönetimi kötüleyecek bazı haberler çıkıyor bence bunların çoğu yalan hemen dolduruşa gelip başlıyoruz yönetimi eleştirmeye ...
Yorum
-
Bu yönetimin Trabzonspora yapmış oldugu en büyük İHANET camianın vizyonunu bitirmesidir ... ben geçtim saha sonuçlarını konuşmaya dahi gerek yok ... ama bu yönetim öyle bir İHANET içindedir ki bu koca camiayı karşısında el pençe duran kuluplerin maskarası yapmıştır .. tüm ülkeye bizi güldürmüştür ...rezil etmiştir ... şöyle düşünün eski 2. başkanınız çıkıyor fb li yönetici olan Ali KOÇ A HİÇ BİZLE ALAKALI bir durum yokken saldırıyor gerçi ulusoyun teteikçiliğini yapıyor tıpkı başkanlık için ondan icazet aldıgı gibi ...ben bunları da geçtim her şeyi geçtim bir konuya dikkatinizi çekmek ve sizi çok ciddi düşünmeye davet etmek istiyorum ...
Bakınız Trabzonspor da gün geçmiyor ki bir başkan adayı ortaya çıkmasın ... her gün neredeyse bir başkan adayı yerel basında ister bunu para vererek yazdırıyorlar ister ikili ilişkileri ile ama sonuçta bunu yazdırıyorlar ...bakın bir adaylara şöyle düşünün asıl tehlike burada bunun farkına varmak lazım ...
hüsnü hayali eski 2. başkan boksor hacı yıldız ibrahim usta belki de isimlerini unuttugum ve muhtemel ki daha da çıkacak benzer adaylar .. haaaa ve serdar bali tabii ki ...bunlar ve buna benzer muhtemel çıkacak başkan adayları !!!!! tabii ki başkan olamaz o farklı bir konu ama bu cesaret bu aymazlık bu gayrı ciddilik nereden kaynaklanıyor ... lütfen bunu çok ii düşününüz ... işte bu bir camia için en tehlikeli süreçtir ....hep şu var ben de başkan adayı olayım belki şansa başkan olurum ne olacak ki ben de bunlar kadar yaparım ....çogunun aklında bu var yarısı reklam hava atmak deseniz en az yarısının aklında bu var ...ya da bu tip adamların asbaşkanlık 2. başkanlık kapması ... ibrahim usta son dakikaya kadar iskender önalın asbaşkanı idi listesinde .. kaybedecegini anlayınca apar topar çekilmişti ..
Bu yönetim Trabzonsporun vizyonuna misyonuna temeline dinamit koymuş ve ihanet içindedir ...bunu bilerek mi yapıyorlar yoksa şahsi hırs ve inat bu noktaya getirmiş anlamak mümkün değil ...
şimdi özellikle belki bir arkadaş şunu diyebilir ... efendim marcelinho musampa gibi adamları siz nerede bulacaktınız da alacaktınız ... stad konusunu hayal dahi edemiyordunuz ve buna benzer laflar ... hemen cevap vereyim
sorun bakalım taraftara ki bu kulubun asıl sahibi taraftardır genel kurul üyeleri değil .. sorun bakalım taraftara ben fatih tekke yi ayak oyunları ile satacagım (kimse bana tersini anlatmasın )marcelinhoyu alacagım ...size ne derdi taraftar ? ben cevap vereyim sizi odunla kovalardı ... bakın dikkat buyurunuz fatik tekke nin hiç bir dönem gökdeniz kadar gitmek için ısrar ve amacı olmamıştır .. bazı şeyleri yazmak istemiyorum anlamı da geregi de yok ...devam edelim mi edelim edelim
ne dedi sayın başkan çok ii bir hoca alacam UZUN VADELİ SÖZLEŞME YAPACAM dikkat ediniz kongre de sözüdür UZUN VADELİ SÖZLEŞME ....
gelen kim ? bu konulara da girmiyelim herkes biliyor ...
en önemli cevaba geldim ... stad konusu ....Efendim kimse hayal dahi etmiyorken bu başkan ve yönetim stad konusunu gündeme getirdi...pekiiiiiiii hadi öle olsun ...zaten kongreyi de o yüzden aldı .. öyle 2 tane dünya yıldızı masalı ile degil ... onu da geçtim ...bugün ülkemizde stad yapmayan takımı neredeyse dövecekler ... sanırım 7 8 stad yapılma aşamasında kayseri rize gibi takımlar başladılar dahi ... evet hani stad ? efendim eger TBMM den yasa çıkmazsa başkanlıga aday olmazmış ... yahu ol ol bence mutlaka ol ...bak o zaman satddan kaçmaya benzer mi kongreden kaçmak ...
bu kadar yalanla dolanla dümenle çapsızlıkla yapılan hareketler Trabzonsporu tartışılan vizyonu olmayan bir camia haline getirmiştir .. boşverin saha sonuçlarını ... her gün çıkan başkan adaylarına bakın cevap orada ..
Sayın Başkan ve degerli yönetim kurulu üyeleri , karşınızda salaklar aptallar ordusu yok .. çok kişinin iyi niyetni böyle görmeyiniz ... bu iş ihaleden taşoronluk vermekle para dagıtmakla siyasi gücü çaktırmadan kullanmakla olmuyor ...hele hele ilçe milliyetçiliği yaparak hiç olmuyor ...
son cümlem şudur .... ben kimse gibi ince yönlendirmeler yapmak için bu tip yazılar yazmıyorum ...tek amacım bu kulubun gerçek sahibi olan organize ve egitimli taraftar grubunu biraz aydınlatabilmek elimden geldiğince ...hiç hiciv de yapmıyorum saygısızlık da ...
Yorum
-
Oyy oyy !!!İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetimi kötüleyecek bazı haberler çıkıyor bence bunların çoğu yalan hemen dolduruşa gelip başlıyoruz yönetimi eleştirmeye ...

Yönetimi eleştirmek için haber çıkmasına gerek yok ki. Albayrak'ın varlığı bile yeterinden fazlaca bir sebep ....."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak mayd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyse bende yorum yapmicam o zaman

En iyisini yapiyorsunuz.
Bence hepimiz yorum yapmayi birakalim ve bekleyelim. Daha az stres olurmu acaba?
Yok yok. Bence yorum yapmaya devam edelim.
Bu Forumda siz renkdaslar olmasaniz ve hepbirlikde bu Yönetime ve o TD "saymasak" nasil stres atacagiz dimi
Yöneticilerimiz bu Forumun Adini gecici olarak
"BMN Trabzonspor Psikolojiyi düzeltme Forumu" olarak degistirsin bence
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
abi üşenmedin mi bunu yazmak için bee....İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yönetimin Trabzonspora yapmış oldugu en büyük İHANET camianın vizyonunu bitirmesidir ... ben geçtim saha sonuçlarını konuşmaya dahi gerek yok ... ama bu yönetim öyle bir İHANET içindedir ki bu koca camiayı karşısında el pençe duran kuluplerin maskarası yapmıştır .. tüm ülkeye bizi güldürmüştür ...rezil etmiştir ... şöyle düşünün eski 2. başkanınız çıkıyor fb li yönetici olan Ali KOÇ A HİÇ BİZLE ALAKALI bir durum yokken saldırıyor gerçi ulusoyun teteikçiliğini yapıyor tıpkı başkanlık için ondan icazet aldıgı gibi ...ben bunları da geçtim her şeyi geçtim bir konuya dikkatinizi çekmek ve sizi çok ciddi düşünmeye davet etmek istiyorum ...
Bakınız Trabzonspor da gün geçmiyor ki bir başkan adayı ortaya çıkmasın ... her gün neredeyse bir başkan adayı yerel basında ister bunu para vererek yazdırıyorlar ister ikili ilişkileri ile ama sonuçta bunu yazdırıyorlar ...bakın bir adaylara şöyle düşünün asıl tehlike burada bunun farkına varmak lazım ...
hüsnü hayali eski 2. başkan boksor hacı yıldız ibrahim usta belki de isimlerini unuttugum ve muhtemel ki daha da çıkacak benzer adaylar .. haaaa ve serdar bali tabii ki ...bunlar ve buna benzer muhtemel çıkacak başkan adayları !!!!! tabii ki başkan olamaz o farklı bir konu ama bu cesaret bu aymazlık bu gayrı ciddilik nereden kaynaklanıyor ... lütfen bunu çok ii düşününüz ... işte bu bir camia için en tehlikeli süreçtir ....hep şu var ben de başkan adayı olayım belki şansa başkan olurum ne olacak ki ben de bunlar kadar yaparım ....çogunun aklında bu var yarısı reklam hava atmak deseniz en az yarısının aklında bu var ...ya da bu tip adamların asbaşkanlık 2. başkanlık kapması ... ibrahim usta son dakikaya kadar iskender önalın asbaşkanı idi listesinde .. kaybedecegini anlayınca apar topar çekilmişti ..
Bu yönetim Trabzonsporun vizyonuna misyonuna temeline dinamit koymuş ve ihanet içindedir ...bunu bilerek mi yapıyorlar yoksa şahsi hırs ve inat bu noktaya getirmiş anlamak mümkün değil ...
şimdi özellikle belki bir arkadaş şunu diyebilir ... efendim marcelinho musampa gibi adamları siz nerede bulacaktınız da alacaktınız ... stad konusunu hayal dahi edemiyordunuz ve buna benzer laflar ... hemen cevap vereyim
sorun bakalım taraftara ki bu kulubun asıl sahibi taraftardır genel kurul üyeleri değil .. sorun bakalım taraftara ben fatih tekke yi ayak oyunları ile satacagım (kimse bana tersini anlatmasın )marcelinhoyu alacagım ...size ne derdi taraftar ? ben cevap vereyim sizi odunla kovalardı ... bakın dikkat buyurunuz fatik tekke nin hiç bir dönem gökdeniz kadar gitmek için ısrar ve amacı olmamıştır .. bazı şeyleri yazmak istemiyorum anlamı da geregi de yok ...devam edelim mi edelim edelim
ne dedi sayın başkan çok ii bir hoca alacam UZUN VADELİ SÖZLEŞME YAPACAM dikkat ediniz kongre de sözüdür UZUN VADELİ SÖZLEŞME ....
gelen kim ? bu konulara da girmiyelim herkes biliyor ...
en önemli cevaba geldim ... stad konusu ....Efendim kimse hayal dahi etmiyorken bu başkan ve yönetim stad konusunu gündeme getirdi...pekiiiiiiii hadi öle olsun ...zaten kongreyi de o yüzden aldı .. öyle 2 tane dünya yıldızı masalı ile degil ... onu da geçtim ...bugün ülkemizde stad yapmayan takımı neredeyse dövecekler ... sanırım 7 8 stad yapılma aşamasında kayseri rize gibi takımlar başladılar dahi ... evet hani stad ? efendim eger TBMM den yasa çıkmazsa başkanlıga aday olmazmış ... yahu ol ol bence mutlaka ol ...bak o zaman satddan kaçmaya benzer mi kongreden kaçmak ...
bu kadar yalanla dolanla dümenle çapsızlıkla yapılan hareketler Trabzonsporu tartışılan vizyonu olmayan bir camia haline getirmiştir .. boşverin saha sonuçlarını ... her gün çıkan başkan adaylarına bakın cevap orada ..
Sayın Başkan ve degerli yönetim kurulu üyeleri , karşınızda salaklar aptallar ordusu yok .. çok kişinin iyi niyetni böyle görmeyiniz ... bu iş ihaleden taşoronluk vermekle para dagıtmakla siyasi gücü çaktırmadan kullanmakla olmuyor ...hele hele ilçe milliyetçiliği yaparak hiç olmuyor ...
son cümlem şudur .... ben kimse gibi ince yönlendirmeler yapmak için bu tip yazılar yazmıyorum ...tek amacım bu kulubun gerçek sahibi olan organize ve egitimli taraftar grubunu biraz aydınlatabilmek elimden geldiğince ...hiç hiciv de yapmıyorum saygısızlık da ...
baya bi dolmuşun sanırım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum