Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar şu haberlere bakarak eleştirmeyin yönetimi ...

haa alırsa cordobayı bakın nasıl eleştircem ama kesin bişey yok lütfen

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar carle yı alıp almamak mevzusundan ziyade yaşanan sürece dikkatinizi çekmek isterim .. demeçlere tavırlara .....bu bence çok daha önemli ...orada hem rezillik hem komedi tavan yaptı ...
      alıştık abi nasılsa..
      geçen sene de yaşamadık mı bunları..
      en dikalasını yaşadık..

hala orada oturanlar utansın..
      ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla anlamıyorum bu adamlar nasıl milyon dolarlık şirketleri yönetiyorlar
        onunda bence biraz meclise giren yonetimle alakasi var... bu benim fikrimdir

Yorum

• Trabzonspor'da Gökdeniz belirsizliği

Geçtiğimiz sezon gelen 7.4 milyon Euro’luk astronomik bonservis teklifine fazla direnemeyen ve Fatih Tekke’yi Rusya’nın Zenit takımına satan Trabzonspor Yönetimi, yine benzer bir durumla karşı karşıya...

2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gökdeniz Karadeniz için özellikle İngiliz kulüplerinin kesenin ağzını fazlasıyla açması ve çok ısrarcı olması, Bordo-Mavililer’i kritik bir karar daha vermek zorunda bıraktı.

Son iki gün
          Parasal kaynak arayışı içindeki Trabzonspor Yönetimi, ilk bombasını Fenerbahçeli Tuncay Şanlı ile patlatan Middlesbrough’nun Gökdeniz Karadeniz’e biçtiği değer ile adeta şok oldu.

Kırmızı-Beyazlı İngiliz temsilcisi, milli oyuncu konusunda son karar gününü pazartesi olduğunu belirtirken, ödenecek 5 milyon Pound (yaklaşık 13 milyon YTL) ve başkanın özel uçağı çoktan hazırlandı. Yönetim her ne kadar ‘nezaketen bir görüşme yapıldı’ dese de Trabzonspor’un artık resmi teklif beklediği ortaya çıktı.

Son talip Blackburn Rowers
          Daha önce gelen rutin tekliflerde, “Kesinlikle satılık oyuncumuz yok’ ifadeleri kullanılırken, son durumun yönetimin kurmayları tarafından masaya yatırılması bekleniyor. Bu süreçte Gökdeniz’e talipler de birer birer artıyor.

Middlesbrough, Bolton ve Newcastle’ın ardından Blackburn Rowers’ın da sıraya girdiği bildirildi. Trabzonspor’un yetkilileri, 29 trilyonluk borcun önemli bir kısmının kapanması ihtimalı ile hedefe giden yolda önemli bir yıldızın satılmasının etkileri arasında büyük kararsızlık yaşıyor.

Kaynak
          Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
          Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
          Sevdik bi kere napalim

Yorum

• Medya bizi çok güzel yönlendiriyor.

Tam istedikleri gibi...

Yorum

• İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ..........
              ZİYA DOĞAN ÜÇ TRANSFER İSTİYOR

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz dönemlerde yapılan transferlerden çok canı yanı yanan Bordo mavili ekipte yönetim ince eleyip sık dokuyor. Şili asıllı Avustralyalı futbolcu Nick Carle ile daha önce prensip anlaşmasına varılmasına rağmen, dün akşam yapılan son görüşmede küçük pürüzler giderilemeyince yönetim bu transferden vazgeçtiğini açıkladı. Futbolcunun menajerinin Carle'yi sürekli başka kulüplerle gündeme getirmesinden rahatsız olan Albayrak'ın, Ziya Doğan'ı arayarak izlediği 10 numaralar hakkında bilgi istedi. Doğan'ın Albayrak'a verdiği listede Güney Amerikalı bir futbolcunun isminin ön plana çıktığı belirtildi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, Carle tranfserinin gerçekleşmediğini ve görüşmelerin askıya alındığını söyledi. Teknik direktör Ziya Doğan ise, iyi bir kaleci, sol kanat ve oyun kurucu arayışlarının sürdüğünü ifade ederek, "Aceleci davranıp hata yapmak istemiyoruz. Trabzonspor'un yararına olacak en iyi futbolcuyu kadromuza katmak istiyoruz" dedi.

....
              Bu da 38 gün önce ki haber;

Lavezzi atağı

Transfer rotasını Arjantin'e çeviren bordo-mavili takım San Lorenzo'da oynayan Lavezzi için temaslara başladı . Trabzonspor transferde rotasını Arjantin 'e çevirdi. Gelecek sezon şampiyon olabilecek bir kadroyu oluşturmak isteyen bordo- mavililer, takıma öncelikle iyi bir 10 numara bulmanın hesaplarını yapıyor. Trabzon , Arjantin 'in bu sezon en iyi futbolcuları arasında gösterilen Ezequiel İvan Lavezzi 'yi alarak büyük bir atak yapmak istiyor. San Lorenzo 'da 3. sezonunu tamamlayan Lavezzi, 22 yaşında ve gelecek vadettiği için Trabzonspor'un ilgisini çekiyor. AVRUPA'DA ARAYIŞ Bu sezon San Lorenzo 'da 25 maçta 6 gol atan Lavezzi süratli futbolu, 1.73 boyu ile hava hakimiyetindeki başarısı ve oyunu yönlendirici özelliğiyle dikkat çekiyor. Teknik direktör Ziya Doğan 'ın yardımcısı Osman Denizci 'nin bu oyuncuyu izlemek ve gerekli görüşmeleri yapmak için Arjantin 'e gittiği öğrenildi. Trabzonspor ayrıca yardımcı hocalar Fatih Kavlak 'ı Avusturya ve Turgut Kural 'ı da Hırvatistan'a da göndererek, araştırmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Fotomaç

Ben şahsen bekliyorum Lavezziyi. Ancak böyle kapatabilirler hatalarını.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Medya bizi çok güzel yönlendiriyor.

Tam istedikleri gibi...
                bende insanlara bunu anlatmaya çalışıyorum işte ...!!! BU YAZIYA DİKKAT !!!

Yorum

• şu carle olayını kapatalım artık arkadaşlar

Yorum

• Yabancı kontenjanı zaten kaldırılıcakken alınması halinde Celalettinden bile az para alacak olan Nick Carleyi alma sen git futbolu Bırakmak isteyen Cordobaya bak işte tam Ziya Mantalitesi!

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya abartmayın bu carle olayını daha iyisi gelecek !!!
                      ciddimisin?
                      İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak mayd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçtiğimiz sezon gelen 7.4 milyon Euro’luk astronomik bonservis teklifine fazla direnemeyen ve Fatih Tekke’yi Rusya’nın
                        Middlesbrough, Bolton ve Newcastle’ın ardından Blackburn Rowers’ın da sıraya girdiği bildirildi. Trabzonspor’un yetkilileri, 29 trilyonluk borcun önemli bir kısmının kapanması ihtimalı ile hedefe giden yolda önemli bir yıldızın satılmasının etkileri arasında büyük kararsızlık yaşıyor.
                        Borç kapatacaz öylemi .Evet sattık TEKKE'yi kapadık ...Borç 30 trilyon oldu. Sırada Gökdeniz var...Hıııı hedef 60 trilyon ...Süpersiniz sayın başkan !..süper
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ciddimisin?
                          ilerki zamanda göreceksin ...

bi yorum yapmıyorum ...

Yorum

• Kaynak Fotomaç yazıyosa kesin sallama haberdir.Bence fazla ümitlenme..
                            Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                            Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                            N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak GolaMTuRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizim alamadigimiz adami gencler aliyor..ne hallere dustuk, yaziklar olsun..olay nick carlenin kaliteli veyahut kalitesiz olmasi degil, artik buyukluk sifatindan tamamen arinmis durumundayiz..trabzonspor bu seneden itibaren orta siralari hedefleyen bir takim haline gelmistir, herkese gecmis olsun..
                              bu takimdan gokdenizi cikartin ziya keliyle ilk 10a girmekte dahi zorlanir,ahanda buraya yaziyorum..transferde titizlermis, titizliginizin icine tukureyim, beceriksizler..
                              alamadığımız değil almadığımızzzz.. lütfen biraz daha dikkat!!
                              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Medya bizi çok güzel yönlendiriyor.

Tam istedikleri gibi...
                                bizde prim vermeyelim o halde onlara . Trabzonspor haberi okuyacam diye hergün bi sürü para verip gazete alan yüzlercesini taniyorum ben
                                Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
                                Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
                                Sevdik bi kere napalim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X