Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ---------------------------Martinez------------------------------
    Serkan Balci-----Milan Stepanov--Erdinç Yavuz----------Murat Ocak
    ------------------------Hüseyin Çimşir----------------------------
    İbrahim Yattara---------------------------------Gökdeniz Karadeniz
    -------------------Nick Carle----S.Piennar------------------------
    ------------------------------------------------------------------
    -------------------------Umut Bulut------------------------------
    Gözünü seveyim ne güzel kadro yapmıssın Jabi Ayman Adnan Ferhat Hasan varken ziya onları yanına oturturmu
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ...........................................Hasagic.........................................

Jabi........................Stephanov..............Çağdaş.........Yabancı Sol bek

.........................................Serkan Balcı......................................

Yattara...............................................................Jonathan Pitroipa

........................................Nick Carle..........................................

..........................Umut..............Djibly Fall(Aruna Dindane)................

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne kadar hayrani birikmis simdiden ben hic tanimiyorum..sadece solda oynayabilecegini okudum bi yerden..
        heyecan bastı işte birden ne bileyim, düşünsenize geliyor bize, sırtında 7 numaralı forması, sol kanat da oynasa çok iş yapar bu adam bizde çoook
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• rüştü fenerle 2 yıl daha anlaşmış
          kaynak ntv altyazı geçti

Bazen Sevinç Bazen Keder
          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gözünü seveyim ne güzel kadro yapmıssın Jabi Ayman Adnan Ferhat Hasan varken ziya onları yanına oturturmu

Yorum

• Valla önce mehmet akgün le anlaştık dediler çingenler aldı onu sonra sancakla anlaştık dediler onuda nuri nin eski başkanlığını yaptığı ist. bshr. bld. aldı bu Carl ide kaçırırsak varya artık valla helal olsun ismi Trabzon la anılan hemen bir takım buluyo kendine yaw madem almayacaktınız mehmet vede sancağı ne diye heveslendiriyonuz adamları anlamıyorum ki.....
              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                rüştü fenerle 2 yıl daha anlaşmış
                kaynak ntv altyazı geçti
                maraton.com.tr de de yaziyor

Yorum

• ---------------------------Martinez------------------------------
                  Jabi---------------Risp--------------Hüseyin-------------Celalettin
                  -------------------Ayman------------Serkan----------------------
                  -------------------------Nick Carle--------------------------------
                  -------------------------Umut Bulut-------------------------------

Bu Arada Ziya dogan söyledi 5 sene önce daha iyi Hocaydım diye bu adam ne komik ya

Yorum

• nick carle nerden cikti bilmiyorum ama you tube da bayagi videosu var

super bir topuk pasi
                    sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                    deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ---------------------------Martinez------------------------------
                      Serkan Balci-----Milan Stepanov--Erdinç Yavuz----------Murat Ocak
                      ------------------------Hüseyin Çimşir----------------------------
                      -------------------Nick Carle----S.Piennar------------------------
                      -------------------------Umut Bulut------------------------------
                      bu kadro 80 den az puan toplasın kafayı keseriim
                      iyide bu nick carle denilen adam nasildir.orta sahada cok kosarmi yoksa alex gibi birimi..ben sol kanatta oynadigini duydum..arkadaslar bizim risp i unutmus herkes bence steple iyi ikili olustururlar.bu kadroda carleyi sol kanatta onun yerinede gökdenizi oynatmak daha iyi olur diye düsünüyorum.piennar a ne gerek varki.hüseyinin yaninada aymani koruz onun yerine
                      ziya doganin bahsettigi cok iyi yabanci forvet gelince umut nerde oynayacak merak ediyorum.
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        heyecan bastı işte birden ne bileyim, düşünsenize geliyor bize, sırtında 7 numaralı forması, sol kanat da oynasa çok iş yapar bu adam bizde çoook
                        Forvet Arkası oynasa çok daha iyi olur Sola transfer yaparız zaten

Yorum

ne kadar hayrani birikmis simdiden ben hic tanimiyorum..sadece solda oynayabilecegini okudum bi yerden..
                          Bence videolarını izle sende benim gibi sonradan coşarsın :tsmeşale:

Yorum

• yuaaa arkadaşlar şu iki görüntüyü seyredin...Bu nick carle beni gerçekten çok heyecanlandırdı yaa....Çok iyi bir tekniği var

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              rüştü fenerle 2 yıl daha anlaşmış
                              kaynak ntv altyazı geçti
                              Oh Be kaleci adayları azaldı hayırlı olsun

Yorum

iyide bu nick carle denilen adam nasildir.orta sahada cok kosarmi yoksa alex gibi birimi..ben sol kanatta oynadigini duydum..arkadaslar bizim risp i unutmus herkes bence steple iyi ikili olustururlar.bu kadroda carleyi sol kanatta onun yerinede gökdenizi oynatmak daha iyi olur diye düsünüyorum.piennar a ne gerek varki.hüseyinin yaninada aymani koruz onun yerine
                                ziya doganin bahsettigi cok iyi yabanci forvet gelince umut nerde oynayacak merak ediyorum.
                                Koşarmı ne demek adamın bir golü var defanstan alıyo topu takıyo peşine adamları gidiyo golünü atıyo izlemeni tavsiye ederim ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X