Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu öyle sanıldığı gibi para işi değil.
    Buraya Trabzon'un şartlarına uygun onlarca oyuncu yazıldı , çizildi. Bir o kadarda gözümüzden kaçan var. Biz bunları görebiliyorsak transfer ekibi ( ?!? ) hiç mi bir şey görmüyor. Yönetimler git gide şampiyonluk iddiasından uzaklaşmaya başladı. Bahsettiğim yıldız oyuncu alıp almamak değil.
    Son 10 yıl yaptığımız transferlere bakın ne dediğimi anlayacaksınız...

Buyrun buradan yakın

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

César DelgadoPersonal informationFull nameCésar Fabián DelgadoDate of birthAugust 18, 1981 (1981-08-18) (age 25)Place of birth Rosario, ArgentinaHeight5ftPlaying positionStrikerClub informationCurrent clubCruz AzulNumber19Senior clubs1YearsClubApp (Gls)*2001-2003
      2003-Rosario Central
      Cruz Azul65 (14)
      133 (57) National team2003-Argentina20 (2)

Acaba sözleşmesi bitiyormu Meksikanın Cruz Azul takımında oynuyor 20 kez Arjantin Milli futbolcu daha da mı dursunlar alsınlar işte kliplerini ekliyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=JO-_jiPbxv8
      Evet Cesar Delgado çok iyi bi forvet teknik,hız,bitiricilik herşey var.Biraz FM oynayanlar tanır zate Delgado'yu.Değeri 2.000.000£ sanıyosam.Balciya verecekleri parayı Delgado'ya vereselerya..
      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet Cesar Delgado çok iyi bi forvet teknik,hız,bitiricilik herşey var.Biraz FM oynayanlar tanır zate Delgado'yu.Değeri 2.000.000£ sanıyosam.Balciya verecekleri parayı Delgado'ya vereselerya..
        Delgadonun sözleşmesi Footballdatabase internet sitesine göre 2007 Haziranda bitmiş ekliyorum:

Full name: César Fabián Delgado
        Date of birth: August 18, 1981
        Birthplace: Rosario, Santa Fé, Argentina
        Nationality: Argentinian
        EU passport: No
        Height: 174 cm
        Weight: 76 kg

Club: Cruz Azul
        Position: Striker [C]
        Number: 19
        Contract expires: June 2007
        Previous clubs: Rosario Central > Cruz Azul
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

César Delgado

Personal information

Full nameCésar Fabián Delgado

Date of birth August 18, 1981 (1981-08-18) (age 26)

Place of birth Rosario, Argentina

Height 1.74

Playing position Striker

Club information

Current club Cruz Azul

Number1 9

Futbola 2001 yılında ülkesinin takımı Rosaria Central takımında başlayan Delgado iki yılda 65 resmi mac oynadıgı macta 15 gol attı sonra Meksikanın Cruz Azul takımına transfer oldu 4 senedir cıktıgı 157 macta tam tamına 57 gol attı bilmem ne kadar attırdı Arjantin Milli formasını da giyen oyuncu 20 kez Milli oldu ve 2 gol atma başarısı gösterdi.

Acaba sözleşmesi bitiyormu Meksikanın Cruz Azul takımında oynuyor 20 kez Arjantin Milli futbolcu daha da mı dursunlar alsınlar işte kliplerini ekliyorum.
          Marcelinhos;
          Bu adam sağ açık - forvet görünüyor. Doğru mudur?
          Gündemde mi bu adam ?

Yorum

• Evet bu ay bitiyomuş sözleşmesi.Delgado ilaç gibi gelir bize ama bizimkilerin bu oyuncudan haberi olduklarını sanmıyorum..
            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• fener colın kazım ve alı bılgınıde almıs,yarın ımza atmaları beklenıyormus..

biz ne zaman ve nasıl bı transferler yapacaz cok merak edıyorum..

aralıkdakı secımlere kadar surmez bu ıs boyle gıderse,yakın zamanda temızlık baslar..
              Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
              Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Marcelinhos;
                Bu adam sağ açık - forvet görünüyor. Doğru mudur?
                Gündemde mi bu adam ?
                Bilmiyorum gündemde olup olmadıgını ama ben forvet arkası veya forvet diye bilyorum sag kenarda oynayabilir herhalde sözleşmesi bitiyor gözüküyor oynadıgı klupte hersene 18-16 gol atmış milli formayı giymek de kolay degil bugün menajeri acıklama yaptı Türkiyedeki 4 büyük takıam öneriyorum diye bizimkiler alabilseler keşke........

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet bu ay bitiyomuş sözleşmesi.Delgado ilaç gibi gelir bize ama bizimkilerin bu oyuncudan haberi olduklarını sanmıyorum..

Ne gerek var arjantin milli takımı oyuncusuna...
                  Ziya 2 günde yer çocuğun başını

Tutulacak yerimiz kalmadı..
                  Nereye el atsan dağılıyor, T.d,yönetim,kurumsallaşma,tesisleşme...

Gökdenizden gelecek para ile Stat yapılırmı ki?
                  O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Ali Bilgin, İstanbul'a geldi...

Turkcell Süper Lig'den düşen Antalyaspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Ali Bilgin, Almanya'daki tedavisinin ardından İstanbul'a geldi.
                    Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali, Fenerbahçe ile anlaştıkları yönünde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine, ''O haberler yanlış. Öyle bir anlaşma sağlanmadı. Herhangi bir teklif üzerinden görüştüğüm takım yok. Geleceğim konusunda önümüzdeki günlerde karar vereceğim'' dedi.
                    Ali Bilgin, Antalyaspor ile olan sözleşmesini lig bitmeden tek taraflı feshetmesi ve bu konuda eski kulübünün başkanı Sedat Peker ile teknik direktörü Yılmaz Vural'ın kendisiyle ilgili açıklamaları konusundaki soruyu ise ''Bu konuda bir şey söylemeyeceğim. Önümüzdeki günlerde bu konuda açıklama yapacağım'' demekle yetinirken, Almanya'daki tedavisinin iyi geçtiğini sözlerine ekledi.
                    Fenerbahçe Kulübü, Ali Bilgin ile ilgilendiğini daha önce açıklamıştı.

Kaynak: Milliyet. Son Dakika Haberleri!
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Kazım'ı fb aldıysa çok yazık oldu.
                      Sürekli oynayacağı bir takımda büyük bir yıldız olabilirdi. Bu fener milli takımada düşman

Yorum

• Arkadaşlar Meksikada Lig periyodu 2 dönemden oluşuyor Apertura ve Classura diye Aperturayı şampiyon bitirmiş Cruz Aruz Classurayıda
                        4.bitirmiş ve lig 29 Nisanda bitmiş yani birbucuk ay olmuş biteli hala bir takıma transfer olmadı menajeride acıklama yapınca dedim ekleyeyim

Season Club Country Level GP GS
                        2006-07 Cruz Azul MEX A 27 7
                        2005-06 Cruz Azul MEX A 38 18
                        2004-05 Cruz Azul MEX A 33 16
                        2003-04 Cruz Azul MEX A 37 16
                        2002-03 Rosario ARG A 38 11
                        2001-02 Rosario ARG A 27 3

Career Totals: 200 71
                        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 13.06.2007, 21:46.

Yorum

• Erman Toroglunun Hürriyette bugünki yazisindan bir Bölüm:

En iyisi Martinez

BENCE
                          şu anda Türkiye’nin en iyisi Sakaryaspor kalecisi Martinez. Kim alacak merak ediyorum.

Eğer şampiyonluğa oynayacaksan, kalende yüzde yüz doğru isim lazım. İstediğin kadar iyi santrfor al. O bir tane, iki tane atar. Yedikten sonra kaç tane atsan ne yazar...
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Arkadaşlar Meksikada Lig periyodu 2 dönemden oluşuyor Apertura ve Classura diye Aperturayı şampiyon bitirmiş Cruz Aruz Classurayıda
                            4.bitirmiş ve lig 29 Nisanda bitmiş yani birbucuk ay olmuş biteli hala bir takıma transfer olmadı menajeride acıklama yapınca dedim ekleyeyim

SeasonClubCountryLevelGPGS2006-07Cruz Azul MEXA2772005-06Cruz Azul MEXA38182004-05Cruz Azul MEXA33162003-04Cruz Azul MEXA37162002-03Rosario Central ARGA38112001-02Rosario Central ARGA273Career Totals:20071
                            Şu oyuncuyu kısa bi süre sonra dünya takımlarından biri alırsa şaşırmam..
                            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Biraz madalyonun diğer tarafından düşünelim:

Harcanan paraları gelirlerimiz karşılayamıyor, her sene hatırı sayılır bir para açık geliyor. Dünya kadar bir borç var.

Bu para akışı nasıl düzelecek? Kaynak nerden karşılanmalı?

1- Arsa satarsınız: Karlı arsa, bu zamanda elde edilmesi ulaşılması zor, satması/kiralaması kolaydır. Elde edilen gelir toptandır, ortalama bir yıldız futbolcu kadardır
                              2- Taraftar desteği: Tsclub'ların kapatıldığı ortamda, daha kötüsü stadyumun cuzi bilet fiyatına rağmen maçlarda dolmadığı bir ortamda böyle bir gelirden de söz etmek imkansız
                              3- Futbolcu satışı: Bir sezon önce 1'e alınan bir futbolcu bir sezon sonra 5'e satılabiliyor...

Bu açıdan bakarsak, futbol kulüplerinin yaşam kaynağı, asıl işlerinden gelen futbolcu bulup bu futbolcuları hem hedefine koşmakta, hem de sağlıklı ekonomik düzen adına kullanması şarttır.

Bu noktada, yıldız oyuncunun satışı rasyoneldir. Burda yapılan eleştirilere katılmakla beraber pek de sağlıklı bulmuyorum. Çünkü Gökdeniz demek takımın herşeyi demek değildir. Burda yönetime duyulan güvensizlik, sağlıksız düşünmemize yol açıyor.

27 yaşına gelmiş Gökdeniz'in iyi bir fiyata Avrupa'ya transferinde bir yanlışlık yoktur. Yanlışlık, bu oyuncunun yerinin doldurulamamasıdır. Hata burda aranmalı. Burdaki yanlışlık düzeltilmeli. Yani araştırma, kazandırma yoluyla kulüp yeni cevherler bularak büyümesini idame ettirmelidir. Yoksa Gökdeniz'e sarılarak, onun kaderini Trabzonspor'la birleştirerek bir yere varmamız imkansızdır.

Gökdeniz, Trazonspor'un manevi olduğu kadar maddi olarak da bir değeridir ve bu değer kulübün yüksek menfaatleri karşısında en optimum şekilde değerlendirilmelidir. Kulüplerin yaşaması ve güçlenmesi bu yolla sağlanır. Yok eğer yeterli maddi gücünüz varsa ise de elinizde tutup tutmama kararını verme lüksünüz o zaman vardır.

Sonuçta, yanlışlık Gökdeniz'in ederine satılması değil, Gökdeniz'in yerinin doldurulamaması, ve/veya, doldurulamayacağına dair güvensizliktir

Gökdeniz satılsın demiyorum, ama yıldızlarınız sizi bir şekilde aşıyorsa, heyecanı başka yerlerde arıyorlarsa (İstanbul, Avrupa...), gitmek istiyorum diyorlarsa, hocasına istersen oynatma diyebiliyorlarsa, soyunma odasında sigara tüttürebiliyorlarsa, hocanın verdiği taktiği sahada uygulamıyor, sonra da bir asist 2 çalımla taraftarın kalbini çeliyorsa, bu tip yıldızlara Trabzonspor'un ihtiyacı yoktur. Bu tip davranışlarda biliniz ki cesaretini, taraftarın bu sevgisinden ve "Onsuz ne yaparız?" duygusundan sömürmektedir
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Klavyende Türkçe karakter yok mu ?
                                Sen klaveyeyemi taktın adam cok güsel acıkklamıs Sen anladın mı Anladıysan Bi sorun yok oKeeee....
                                ßordo-Mavi €msaLinin Yok €$i ; Hiç Sönmedi ßu Sevdanın Ateşi...Traßzonn !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X