Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkiye

Ziya Eren “Ne çekilmesi!”

13 Haziran 2007 Çarşamba

K.Erciyes Başkanı Ziya Eren UEFA Kupası’ndan çekilecekleri yönünde yapılan haberlerin spekülasyon olduğunu söyledi. “4 Haziran’da Futbol Federasyonu’na gerekli başvurumuzu yaptık” diyen Eren “Beni Trabzon medyasından birileri arıyor ve çekilecekmisiniz diye soruyor. Bunu nereden duydunuz diye sorduğumda kaynak gösteremiyorlar. Bunlar doğru davranışlar değil. Biz ikinci lige düştüysek bile çıkıp bütün gücümüzle ülkemizi temsil edeceğiz” açıklaması yaptı.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Zaman

Trabzonspor, nokta transferler yapacakTrabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, transferde hata yapmamak için titiz davrandıklarını belirterek, nokta transferler yapacaklarını söyledi.Samsunspor'un kaptanı Adnan Güngör, Bordo-Mavili kulüp ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
      Yurtiçinde erken hareket ederek transfer edebilecekleri oyuncuları kadrolarına kattıklarını kaydeden Doğan, "Yurtiçinde yapabileceğimiz transferleri yaptık. Yabancı transferinde ise hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyoruz. Dış transferde hata yapma şansımız yok. Mevcut kadroda bulunan yabancı oyuncuların fazlalığı nedeniyle dış transferde hamle yapmak için Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu sayısı konusunda vereceği kararı bekliyoruz. Bu süreçten sonra yabancı transferinde harekete geçeceğiz." dedi. Yabancı futbolcu transferinin hata şansı olmayacak derecede önemli olduğunun altını çizen Doğan, "Çok paralar vererek aldığımız oyuncularda hata yapma lüksümüz yok denecek kadar az olmalı. Yabancı transferinde oyuncunun karakterinden Trabzon'a uyumuna kadar birçok konuda araştırmalar yapıyoruz. Trabzonspor'un şartlarına uygun transferlerin peşindeyiz." diye konuştu. Takımın iskeletinin devre arasında oluşturulduğunu belirten Ziya Doğan, akıllı nokta transferler yaparak yeni sezona iddialı girmek istediklerini sözlerine ekledi. Bu arada Trabzonspor, daha önce prensipte anlaştığı Samsunspor'un kaptanı Adnan Güngör ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İbrahim Şahin, Trabzon

Bu Sezonun Modasi herhalde "Nokta Transferler" olacak
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ankaragücü'nde oynayan ve sözleşmesi bu yıl biten, sağ bek ve forma numarası 61 olan özbe öz Trabzon'lu olan Abdurrahman Dereli dururken, neden trilyonlar ödenerek fb.den bir futbolcu transfer edilir anlamış değilim... Bu yönetim kurulu, bir kerede olumlu bir hamle yapsada dişimi kırsam.
        Erkan, geçen sene kendisine Gayse talip olunca "Ne demek Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynamak benim için gurur verici bir olaydır" diyen bir "Trabzonlu"dur kendisi. Gereği yok....

Yorum

• Bu yönetimin politika aynı ne zaman stephanovu veya bi başkasını satarlar ozaman adam alırız tarihimizdeki en kötü yönetim

Yorum

• Trabzonlu olmak ve futbolcu olmak transfer için yeterli kriter sayılmamalı, Serkan zaten sağbek için transfer edilmedi. Bunun yanında yönetimin "Çok araştırdık bir tane Trabzon doğumlu yabancı futbolcu bulamadık" demesinden de çekinmiyor değilim
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• EYVAH EYVAH!
              Tarih: 12.06.2007, 20:27:08 (430 okuma)
              Trabzonspor’un transferdeki bütün görüşmelerini Başkan Nuri Albayrak’ın basın danışmanı Fuat Guguloğlu yapıyor

Önümüzdeki sezon şalpiyonluk hesapları yapan Trabzonspor’da transfer edilmesi düşünülen kaleci ve 10 numara transferinde dün de olumlu bir gelişme olmadı. Kaleci ve 10 numara üzerinde titiz bir çalışma yapan Bordo-Mavili takımda ilginç bir olay ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezon Musampa transferinde yaşanan menajer krizi nedeniyle kulüp başkanı Nuri Albayrak, transfer edilmesi düşünülen en önemli iki oyuncunun sırrını basın danışmanı Fuat Guguloğlu’ndan başka kimseyle paylaşmıyor. Musampa transferinde ortaya atılan çirkin iddialar üzerine Başkan Nuri Albayrak’ın transfer görüşmelerini bu şekilde yürüttüğü ortaya çıktı.

Kaynak:takagazete.com
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fuat Guguloğlu, şu Beşiktaş eski muhabiri değil mi?
                ts-fan arkadaşımız buralarda mı ki?
                Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fuat Guguloğlu, şu Beşiktaş eski muhabiri değil mi?
                  ts-fan arkadaşımız buralarda mı ki?
                  Beşiktaş eski muhabiri mi bilmiyorum.

Ts_fan(Recep abi) artık forumda değil.

Fuat bey buralarda ama(Ciddiyim)

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beşiktaş eski muhabiri mi bilmiyorum.

Ts_fan(Recep abi) artık forumda değil.

Fuat bey buralarda ama(Ciddiyim)

ts-fan, geçen yıl Musampa transferini, telefonla Fuat Bey'den doğrulatmıştı ya, o yüzden sordum...
                    Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                    Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Trabzon`a UEFA umudu
                      Erciyesspor'un UEFA'dan çekilmesinin gündeme gelmesi, bu fırsatı son anda kaçıran Bordo-Mavililer'i heyecanlandırdı.
                      13.06.2007

Sahada olmadı...
                      Büyük hedefler koyarak başladığı ligde, önce şampiyonluğu, sonra Şampiyonlar Ligi’ni ve en son da UEFA biletini kaçırıp, İnter Toto ile yetinen Trabzonspor’a müthiş bir fırsatın doğabileceği ortaya çıktı! Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u eleyip finalde Beşiktaş’a kaybetmesine rağmen Kartal’ın Şampiyonlar Ligi’ne katılımıyla UEFA hakkı kazanan Erciyesspor’un son günlerde yaşadığı sorunlar, Bordo-Mavililer tarafından dikkatle izleniyor.

Top federasyonda
                      Kayseri ekibinin halen yönetim ve teknik heyet belinsizliği yaşıyor olması, bütçe ve kadro sorunlarıyla uğraşması, Erciyesspor cephesinde “UEFA’dan çekilme” ihtimalinin gündeme gelmesine yol açtı. 30 Mayıs’ta UEFA’dan “katılmasında sakınca yoktur” raporu alınmasına karşın Erciyes’in çekilme hakkının saklı olduğu ve konunun artık federasyonun yetkisi dahilinde gelişeceği öğrenildi. Erciyes, çekilirse UEFA’ya Trabzonspor, İnter Toto’ya ise Kayserispor gidecek.

(fanatik)
                      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Mehmet Akgün-Doğan zirvesi
                        Trabzonspor’un renklerine bağlamakta ısrarcı olduğu Mehmet Akgün ile teknik direktör Ziya Doğan’ın dün Antalya’da bir görüşme yaptığı öğrenildi.
                        13.06.2007

Trabzonspor’un renklerine bağlamakta ısrarcı olduğu Mehmet Akgün ile teknik direktör Ziya Doğan’ın dün Antalya’da bir görüşme yaptığı öğrenildi. Tecrübeli hocanın Dortmundlu futbolcuyla masaya oturduğu ve transfer ile ilgili detayları konuştuğu bildirildi. Gurbetçi oyuncu hakkında oldukça olumlu bilgiler edinen Bordo-Mavililer’in teknik patronunun, yönetime olumlu görüş belirteceği ve Mehmet’in de birkaç gün içinde resmi imzayı atabileceği belirtildi.
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• MEHMET AKGÜN konusunda olumlu gelişmeler oluyo inşallah alırız ben cok beyenıyorum ... ilerde cok işimize yarıya bilir.
                          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            MEHMET AKGÜN konusunda olumlu gelişmeler oluyo inşallah alırız ben cok beyenıyorum ... ilerde cok işimize yarıya bilir.
                            SEYRETTİNDEMİ BEĞENİYOSUN, yoksa nurişahinin sözleri yüzündenmi beğeniyorsun

Yorum

• Trabzonspor’da bütün camia yabancı futbolcu transferini bekliyor.

Kaleci ve 10 numara üzerinde yoğunlaşan Bordo-Mavili ekip Sakaryaspor’un Kolombiyalı kalecisi Martinez’in transferini 4 milyon dolarlık bonservis ücreti nedeni ile tamamen rafa kaldırdı. Bordo-Mavili ekip Liverpool ile sözleşmesini fesh eden Polonyalı kaleci Dudek ile temaslarını sıklaştırdı. Dudek transferine sıcak bakan Trabzonspor’da bu transferle de Başkan Nuri Albayrak’ın basın danışmanı Fuat Guguloğlu takip ediyor.

Yorum

• bu dudek transferinin doğruluğu ne ki acaba ya.keşke gelse
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X