arkadaşlar milletin aldıklarını bulunmaz hint kumaşı, bizim aldıklarımızı tukaka yapmayalım, linderothuda maradona yaptılar burada. jabiyi alıyoruz, küme düşen takımın futbolcusunu aldık diyoruz. bu bakış açısı yanlış, jabi, erciyese devre a rasında geldi vede erciyesinde 2.yarıda ne yaptığını biliyoruz.lütfen aldığımız futbolculara toleranslı olalım.serkanı 2 yıl önce alsak burada bayram yapıyorduk. ziyanı ve yönetimi desteklemiyorum ancak gelen futbolcularımıza sahip çıkalım. en azından toleranslı olalım
ERCİYESSPOR'da yönetim sorunu, mali kriz ve borçlar yüzünden yeterli kadro kurulamayacağı göz önüne alınarak UEFA Kupası'na katılmaması görüşü ortaya atılmaya başlandı. Mavi siyahlı takımın bu kararı aldığı takdirde Trabzonspor'un UEFA, Kayserispor'un da İnter Toto Kupası'na katılacağı bildirildi.
İkinci Lig'e düşen Erciyesspor'un 23 Haziran Cumartesi günü yapacağı genel kurul öncesi, UEFA tartışmaları ortaya çıktı. Kadrosu büyük ölçüde dağılan, sözleşmesi devam eden futbolcularının da Süper Lig'de oynamak istemesi de mavi siyahlı kulüpte sıkıntı arttı. Bu arada yönetime talip çıkmaması da işleri zorlaştırdı.
Büyükşehir Belediye Başkanı ve kulübün onursal başkanı Mehmet Özhaseki'nin, “Başkan Ziya Eren'in görevini sürdürmesinden yanayız. Biz de kendisine yardımcı olacağız“ açıklamasına Başkan Ziya Eren, “Ben ve yönetim kurulum kesin olarak görev almayacağız“ cevabını verdi.
Erciyesspor'da başkan arayışının yanı sıra yeni sezonda takımı kimin çalıştıracağı, transfer politikasının nasıl oluşacağı, takımın yeni sezona nerede hazırlanacağının ise ancak kongreden sonra netleşebileceği bildirildi.
UEFA SINAVI 16 AĞUSTOS'TA
Halen yönetimi, teknik direktörü ve sahaya çıkaracak 11 futbolcusu bulunmayan Erciyesspor'un 16 Ağustos'ta oynayacağı UEFA Kupası maçı sıkıntıyı arttırdı. Erciyesspor'un bu koşullarda başarılı olmayacağı öne sürülürken, “UEFA Kupası'nda çekilme kararı alınsın“ görüşü de seslendirilmeye başlandı.
posterini asacağımız oyuncu almayacağız.. marcelinhonun posterini astık da ben mi görmedim?
taraftarlığını takıma bir tehdit gibi savuranları anlamak mümkün değil.. bu karamsarlıktan umut doğmaz..
taraftar sadece adı bilinen çok iyi oyuncular aldığında değil her zaman destekler takımını..
ona yazıklar olsun buna yazıklar olsun demeyle ağlamayla yürümez bu işler..
başkası girse okusa şu yazılanları ki okuyordur halinize gülecek..
gayet iyi bir takımımız var bana göre.. kaleye ve ortasahaya bir transfer yapılır daha da güzel bir takımımız olur..
dünyada öyle bir takım yok, her sene flaş transferler yapan ve sürekli başarı elde eden.. taraftarı da anlayışla karşılıyoruz elbette, alınan oyuncuları okuyup sinirleniyorlar..
sadece alınan oyuncular..
kıyaslama yapacaksanız ben size vereyim bilgileri öyle kıyaslayın beşiktaşla fenerle galatasarayla takımımı..
öyle havadan sadece alınan futbolcularla kıyaslama olmaz, adil olmaz..
carlosu alan la linderothu alan makaleleyi kovalayan aynı adam değil..
kaldı ki o paralara yapılacak en kötü transferleri yapıp üstüne oranlarsan pek de başarılı sezonlar geçirmemiş takımlardır bunlar..
ben de kıyaslamayalım diyorum ama başkan o parayı trabzona harcayıp anelkalar hoidonklar aleksler kezmanlar luganolar ortegalar getirse üstüne bir de carlosu alsa sonra ön elemede elense, yakarız bu gezegeni.. yakarız!
bakıyorum da mehmetin işinin salıya kalması da haber oluyor erciyesin çekilmesi de.. biz yazınca da tiyatro oluyor.. neredesin travel!
nedir bu uefaya direkt katılma işi?
gs nin anlaştığı adamı ziya hoca istememişmiydi?? hani şu 10 milyon euro olan .........yalan söyleyen tarih utansın diye bir kitap serisi vardı ....lisedeyken okurduk ...daha eskidende andersenden masallar .....
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
marcelinhoda bile formasının satışı ne zaman yaptınız. Lig başlıyo formalar nerde, taraftarın formasını bulcağı yerler kapatılıyor. Taraftar yönetimden posterini asacağı istemiyo yıldız transfer istiyo. Trabzonspor büyük takım dimi. Yıldız oyuncu almıyosan ne farkımız kaldı anadolu takımlarından dimi. İstanbul takımların altyapısı olcaz yakında.
Büyük takımız dimi büyük takım gibi hareket edecek yönetim.
23 sene bu taraftar şampiyonluk görmedi sen gördün bende gördüm. 24 yaşında genç taraftar şampiyonluk görmedi))
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 12.06.2007, 14:27.
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Beşiktaş'a da bir Real Madrid'li geliyor. Fenerbahçe'nin Roberto Carlos'u İspanyol devinden transfer etmesinin ardından transfer girişimlerini hızlandıran siyah-beyazlı ekip Real Madrid'in tecrübeli defans oyuncusu Iván Helguera'yu kadrosuna katmak üzere. Helguera'nın Beşiktaş'a 'evet' dediği, transferin sadece imzaya kaldığı vurgulanıyor.
İspanya'nın ünlü gazetesi Marca'nın da yer verdiği haberde Beşiktaşlı yöneticiler ikinci defa Helguera için İspanya'ya gideceği ve oyuncunun menajeri Ginés Carvajal ile transferin son detaylarının konuşulacağı belirtildi. Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 32 yaşındaki futbolcu ve menajeri ile Beşiktaş'ın yaptığı ilk görüşmenin olumlu geçtiği ve transferin birkaç gün içinde resmilik kazanması bekleniyor.
12.06.2007 Kaynak : Sporx.com
Albayrak bekle bekle senin de bombaları patlatmana az kaldı hem biz forma da almıyormusuz baksanıza ne gerek var transfere Ömeri istiyorum bonservisi elinde......
bu gs gençleşmeyi bayağı iyi yapıyor bize örnek olsunlar. ben dediğim zaman yıldız top oynamıyor bize özümüz lazım bize yıldız olmuş değil yıldız adayı lazım diyorsunuz. bu gs şimdi gelecek sezon top oynayamayacakmı. takımı gençlerden kurmaya çalışıyorlar bi libero aldılar(linderoth) bide iyi bir orta saha alırlar hem gençlere örnek olurlar hem takımı sırtlarlar. bende bunu demek istiyorum bizde alt yapıda falan genç potansiyeli var gerekirse avrupadan türk gençler alınabilir. sonra onların arasına bir iki tane de ismi olan tecrübeli futbolcu koydun mu hem takımının adı olur hem takımın savaşçı olur hem taraftarın memnun olur.
bizim kadronun yarıdan fazlası 30 una merdiven dayamış topçudan oluşuyo.
En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 12.06.2007, 14:29.
Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
TRABZONSPOR daha öncede beceriksizler tarafından yönetilmiştir ..ama beceriksizlik ve yüzsüzlüğün bu derece mecz olduğuna ilk kez şahitiz ..ve ne hikmetse bu beceriksiz ve yüzsüzler, daha önce hiçbir ekibe layık görülmeyen bir hoşgörüye muhatab ......
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum