Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    -----------------Martinez-----------------
    ------------------------------------------
    -----------Stepanov--Erdinc--------------
    --Jabi----------------------------Ufuk B.--
    ---------------Serkan/Ayman--------------
    --Yattara-----------------------Gökdeniz--
    ------------------Insua------------------
    -----------------------------------------
    ---------Maxi Lopez----Umut Bulut--------

Bir kaleci,bir 10numara birde forvet aramiyormuydu bizimkiler...bunlar Martinez,Insua,Maxi Lopez olursa büyük isler yapabilir bu kadro...Insua ve Maxi Lopez cok iyi anlasirdi ve iyi isler yapardi ikisi cok iyi anlasirdi ve yanlizlikda cekmezlerdi...sol bekte Ufuk Bayraktari oynatirdim adam ümit milli takimin kaptanligini yapiyordu belki hala yapiyor su an haberim yok hem adam trabzonlu ve trabzonsporlu...bu sene akcaabat sebatspordan geri dönecek bize kiralikti orda...
    Süper takım olurdu.
    Ama forvet 2li değil tek olması , ortasahada 2 önlibero daha gerçekçi yaklaşım. ( Ziya açısından )

Birde sol tarafa ben Kadiri koyarım. Ayrıca Erdinç böyle bir takımın stoperi olmayı haketmiyor.

Her ne olursa olsun , Yazdığın takım bu başlıkta gördüğüm en güzel 11lerden.

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdi alıntı yapamayacam Maxi Lopez denilen şahsın Barcelona'da resmi maçlarda kim gol atamamış diyorsa beri gelsin. Adam öyle bir gol attı ki ağzım saniyelerce açık kaldı. Neyse iddam şu; bizim yönetim (lafın gelişi yönetim diyorum birşeyi yönetebildikleri falan yok) Maxi Lopez'i alsın ben Meydan Parkında eşşek gibi anıracam...
      Bu arada geçen sene Tekke, bu sene Gökdeniz ve Hüseyin "haberlere istinaden" yanıp tutuşuyorlarmış Avrupa'ya gitmek için. Gerçi Avrupa dedikleri yer de merdiyende Trabzondan 100-200 km doğuda kalıyor. Şimdi soruyorum hepiniz Trabzonsporlusunuz bu arkadaşlar da Trabzonsporlu...Hanginiz bu mübarek renklerden kendini alıkoyup takımınızın Şampiyonluk ihtimalini azaltacak böyle bir karara imza atarsınız.
      eğer ben futbolcu olsaydım çok ciddiyim bana bu formadan başka hiçbi forma giydiremezlerdi ...

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gökdenizin sözleşmesi ne zaman bitiyo bilen varmı?
        2010'du galiba

Yorum

Şimdi alıntı yapamayacam Maxi Lopez denilen şahsın Barcelona'da resmi maçlarda kim gol atamamış diyorsa beri gelsin. Adam öyle bir gol attı ki ağzım saniyelerce açık kaldı. Neyse iddam şu; bizim yönetim (lafın gelişi yönetim diyorum birşeyi yönetebildikleri falan yok) Maxi Lopez'i alsın ben Meydan Parkında eşşek gibi anıracam...
          Bu arada geçen sene Tekke, bu sene Gökdeniz ve Hüseyin "haberlere istinaden" yanıp tutuşuyorlarmış Avrupa'ya gitmek için. Gerçi Avrupa dedikleri yer de merdiyende Trabzondan 100-200 km doğuda kalıyor. Şimdi soruyorum hepiniz Trabzonsporlusunuz bu arkadaşlar da Trabzonsporlu...Hanginiz bu mübarek renklerden kendini alıkoyup takımınızın Şampiyonluk ihtimalini azaltacak böyle bir karara imza atarsınız.
          Gokdeniz ve huseyin kalirlr bence nerde boyle rahat ortam bulcaklar anlamiyorum

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gökdenizin sözleşmesi ne zaman bitiyo bilen varmı?
            Gökdenizin sözleşmesi Trabzonspor isterse kolay kolay bitmez.Bir sene içinde 10 ( sayıyı yanlış hatırlayabirim ) maç ceza alan futbolcunun sözleşmesi bedelsiz olarak bir sene uzatlır. Bkn. TFF talimatlar...
            Tabi bizde bunu akıl edecek veya kullanabilecek IQ seviyesinde futbolu bilen yönetici var mı onu bilemeyecem....
            En son selçukabi tarafından düzenlendi; 11.06.2007, 21:31.

Yorum

Selçuk abi anladığım kadarıyla bunlar kendileri gitmek istiyor ve bence gönderilmeli eğer gerçekten istiyorlarsa çünkü kalsalar bile bi fayda sağlamazlar. birde arkadaşlar satmayalım falan diyo bu bazen senin elinde olmuyo oyuncu kafasına koyduysa kalsa bile huzur olmaz. Ts den ayrılmak için illaki futbolu mu bırakmak gerekiyor daha szymek örneğini bu sezon yaşadık.
              Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

Haklısın yazdıktan bir süre sonra düştü. Wikipedia'dan alıntı yapmıştım . Barca'nın lig maçlarında hiç gol atamadığı yazıyor.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Selçuk abi anladığım kadarıyla bunlar kendileri gitmek istiyor ve bence gönderilmeli eğer gerçekten istiyorlarsa çünkü kalsalar bile bi fayda sağlamazlar.
                  İşte Trabzonspor bu yüzden şampiyon olamıyor kardeş, fenere zorla yollanan Ali Kemal'in gözyaşlarını hatırlayın...

Yorum

İşte Trabzonspor bu yüzden şampiyon olamıyor kardeş, fenere zorla yollanan Ali Kemal'in gözyaşlarını hatırlayın...
                    zorla yollanmasını kim istiyo gitmek istiyorsa son anda değil transfer döneminde gider çaresine bakılır. bir de şu var yok avrupaydı yok rusyaydı gitmek istiyorsa hiç bakmam ençok para verene satarım nasıl oynar bizi ilgilendirmez bizden çıktıktan sonra bizi parası ilgilendirir.
                    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=2ieOS...related&search=
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

• gökdeniz gibi hüseyin gibi artık avrupaya gitmek istiyorum diyenler kesinlikle yollanmalı. Tolganın açıklamalarını görüyoruz gerçekten gurur duyuyorum. Trabzon avrupaya giderse ben zaten avrupalı olmuş olurum diyor. ama ötekileri artık yaşım geldi artık gidicem gibi muhabbetlere giriyor. bence gitmek isteyen kim olursa olsun kesinlikle gönderilmeli. kalsada en fazla 1 sene verimli olur sonra elimizde patlar.

Yorum

Gökdenizi kimse zorla yollamıyor kendisi istiyo ki kariyeri açısından da doğrusu o...

Dediğine göre bakıcak olursak en azından kimseyi Fenere yollamıyoruz...Dünyanın en iyi ligi olarak gösterilen İngiltere liginden bahsediliyor...(Newcatsle-Middlesbrough..)

Yorum

• Selçuk Ağabeğ oyuncularımızın rûhsuzluğunu anlatmaya çalışmış bence.
                            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Ögle saatlerinde yoldaydim.
                              Simdi geldim ve imza atilmadigini gördüm
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak ÖzGüReisEsenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gökdeniz gibi hüseyin gibi artık avrupaya gitmek istiyorum diyenler kesinlikle yollanmalı. Tolganın açıklamalarını görüyoruz gerçekten gurur duyuyorum. Trabzon avrupaya giderse ben zaten avrupalı olmuş olurum diyor. ama ötekileri artık yaşım geldi artık gidicem gibi muhabbetlere giriyor. bence gitmek isteyen kim olursa olsun kesinlikle gönderilmeli. kalsada en fazla 1 sene verimli olur sonra elimizde patlar.
                                bencede katılıyorum,kaldıktan sonra yaşları 1 artmış olucak yine yönetim aynı sebepleri göstercek sezon sonunda gitmesinler diye,yani aynı hikaye olucak...

Hazır piyasası varken,iyi paraya satmak varken satılması en iyisi olur.zaten gitmek isteyen oyuncu verimli olamazki.... ama eğer gitmek istemiyosa tamam kalsın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X