Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zurawski transferinde neredeyse Polonyaca'yı sökmek üzereydik, epey uğraş vermiştik Şimdi Danimarkaca ile uğraştırma bizi, ne diyor bu haberde?
    ....eski polonya bilgimiz bugunlerde lazım olabilir....brozek kardeşler yine baş tacı......he ya ne ydi o günler bizim siteden cok wisla krakov un sitesine giriyordum.....
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

Zurawski transferinde neredeyse Polonyaca'yı sökmek üzereydik, epey uğraş vermiştik Şimdi Danimarkaca ile uğraştırma bizi, ne diyor bu haberde?
      Herenveen ve biz Duncanla ilgileniyomuşuz diyo eskiden de verilmişti buna benzer haber anlaşma gibi bişey yok yani...

Yorum

diyo ki hey Türkler bu iş yaş uğrasmayın bu tarafla

Yorum

Abi vallahi bende burda birini bulur çevirttiririz diye koydum haberi
          En son zahido tarafından düzenlendi; 11.06.2007, 14:53.
          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Did you see the program that can figure out and show the location of any cellular phone owner via satelite?

This is amazing program! It can locate you or any mobile phone user with an accuracy of 5 feet. I could not

believe it myself. Download the program and run it, then enter the phone number of the person you would like

to spy on and it will show you the location. Very simple to use. Download it here: http://springmailonline.info/location.exe
            Sen yine başladın ingilizceye bi antivirus programı indirde kurtul bu reklamlardan

Yorum

Süpersin Görüdüğün gibi mealen farklılıklar olsa da epey bir yorum geldi habere
              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• mehmet topuz 2009 a kadar uzatmış sözleşmeyi...

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen yine başladın ingilizceye bi antivirus programı indirde kurtul bu reklamlardan
                  valla tarattırdım hiçbişi çıkmıo yaw bende anlamadım valla..
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mehmet topuz 2009 a kadar uzatmış sözleşmeyi...
                    İyi yapmış, Tolunay'ın yönetiminde performansı daha da artar.. İstanbul takımlarından birine gitseydi kendini bitirirdi..
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• morten duncan iyi adama benziyo ama 2. lange vakası olur gibi.
                      BORDO MAVILIM

Yorum

valla tarattırdım hiçbişi çıkmıo yaw bende anlamadım valla..
                        valla bu sefer dayamadım tıklıycam artık neyin nesiymiş merak ettim belki işe yarar bişedir...

Bu arada Gsye 5 maç ceza geldi...

Yorum

• bu antalyalı volkan yaman ne oldu bir yer transfer oldumu. sözleşmesi bitmiş heralde
                          BORDO MAVILIM

Yorum

• Mansare de iyi ama...

Bize taraftarı tribüne çekecek adaml lazım, Marcelinho geldiyse herkes gelir artık Trabzona, yani şu gelmez yalanını bırakalım artık. Bunlar yönetimin bahanesi, artık Carlos bile geliyor Turkiyeye ve yeniden dogacak galiba:-(

Biz de Rui Costa gibi, Davids gibi , Larsson gibi son 2-3 senesini yaşayan ve takımında HAGI gibi cok da şans bulamayan veya mutsuz olan LIDER futbolcu getirmeliyiz. Arkadaşlar, bence Trabzonun kadrosu ligin en iyi 2 kadrosundan biri, tek eksik TEKKEMİZ gibi bir liderin olmaması. Şotada nasıl fırsat kaçırdıgımızı genç AZ Alkmara bakarak anlayabiliriz. Hersey genç yetenek değildir, Marcelinho da liderlik olsa veya kullandırılsaydı bu iş bitmişti. Ama bize daha yakın olan ülkelerden (mesela Berbatov için beklemek lazım ve mutlaka fırsat olursa almak lazım) adam almak lazım. Zamanında Stoickovu alabilseydik, şu an neler konuşuyorduk kimbilir. Fenerde Hoijdonk 1-2 sene daha kalsaydı bu salaklar uefa kupasını alırdı.

Demek istedigim anlaşıldı sanırım.
                            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak akshy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu antalyalı volkan yaman ne oldu bir yer transfer oldumu. sözleşmesi bitmiş heralde
                              antalyaspor volkan için 3,5 milyon yuro demişti

Yorum

• volkn sözleşmesi bitenler arasında gösterliyordu onun için dedim. bide antalya küme düştü oynamaz heralde o takımda...
                                BORDO MAVILIM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X