İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Donovan iyi oyuncu gerçektenTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKomikmiydi ?
Görüs acina bagli.
Ben herkes Komik bulsun diye yazmadim!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Donovan iyi Oyuncu ama Amerika dan disari is yapmaz.
Burda Leverkusen de oynadi zaman ilk sene Amatörlerde ve ara sira 1. Takim da oynadi ikisin´de de Vasati gecemedi.Sonra 2 Yil icin Amerika´ya kiraladilar ve adam cok iyi bir patlama yapti Milli takimin en iyilerinden di.Ama Almanya´ya döndügünde yeteneyinden sanki eser yoktu.Adam Avrupa ya ve buranin oyun Stiline bir türlü alisamadi ve Leverkusen Kontrati fes etti.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Simdi öncelikle ben onun sadece Futbolcu kisiligini degerlendirmek istiyorum. Yanlis anlama. Sende sadece Futbolculugunu degerlendirdin ama bu Forumda bazilari yok Manken vs. gibi Konular yazdi Necatinin hakkinda.İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir forvet oyuncusuna göre aşırı bencil..... 6 pas içinde boşta admı varken bile(iğne deliğinden geçirebileceğini düşünüp) bir anda şohreti yakaladığından daha da havaya girmiş kendi atmak istiyor...
bide ortada kabiliyet yokken bunu yapmaya çalışıyo...
Artilari olan birisi. Birkere Fizigi cok iyi. Güclü bir yapiya sahib. Mücadele hirsi var. Paslari cok isabetli olan birisi. Gol vuruslari fena degil.
Evet bencilligi var ama bir Golcü yerine göre bencil olmali (tabi seninde dedigin gibi abartmamali). Hava toplarinda fena degil ve tecrübesi var. Milli Takimda bosuna oynatmamislardir herhalde.
Ziyanin Takiminda zaten artistligi birakmak zorunda kalir
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Amerikali bir oyuncudan bahsedeyim. Los angeles Galaxy de oynuyor
London Donovan.
İnanilmaz seri ve hizli bir oyuncu. Adam gecme topla oynama asist hersey var bu adamda. iki dunya kupasindada Abd nin en iyi oyuncusu idi. Son vuruslerıda oldukca duzgu buyurun bir izleyin
http://www.youtube.com/watch?v=KqdQq...elated&search=
Bayer Leverkusen onu Transfer etmisdi. Gelecegin en büyük Yildizi gözüyle bakiyorlardi ama tutmadi.
Kendini Almanyada rahat hisetmedi. Ülkemde Top oynamak istiyorum dedi (Sunny Boydur kendisi).
Trabzonda yapamaz. Gerci Sörf yapmak icin Denizimiz var ama Dalgalari ona fazla gelir
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
bir ton adam aldılar adnan ahmet güngör bilmemne peki bunlardan hangisi istikrarlı bir şekilde ilk 11 de oynayacak?
atıyorum 4 tane vasat topçu alacaklarına 1 tane kaliteli adam neden almazlar?
ondan sonra şampiyonluğun en güçlü adayı biziz, tabi tabi ne demezsin kadroya bakılırsa gaziantepsporun ankarasporun ne kadar şansı varsa bizimde o kadar var , millet roberto carlosu getiriyor bizimkiler adnanla ahmetle şampiyon olacaklar , sapanla safariye çıkıyoruz, doğan slx le formula 1 e katılıyoruz bu takım sıra takımı olmuştur artık orta sıralardan kurtulamayız
Yorum
-
Aslinda amacim donovan i almak tan ote bize boyle bir oyuncunun gerekliligi idi. Buda olur ayri konuda su anki pozisyon itibari ile sanki mahalle pazarinda esnaf dolasiyoruz gibi.İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayer Leverkusen onu Transfer etmisdi. Gelecegin en büyük Yildizi gözüyle bakiyorlardi ama tutmadi.
Kendini Almanyada rahat hisetmedi. Ülkemde Top oynamak istiyorum dedi (Sunny Boydur kendisi).
Trabzonda yapamaz. Gerci Sörf yapmak icin Denizimiz var ama Dalgalari ona fazla gelir
13 Vitor Hugo
Yorum
-
İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir ton adam aldılar adnan ahmet güngör bilmemne peki bunlardan hangisi istikrarlı bir şekilde ilk 11 de oynayacak?
atıyorum 4 tane vasat topçu alacaklarına 1 tane kaliteli adam neden almazlar?
ondan sonra şampiyonluğun en güçlü adayı biziz, tabi tabi ne demezsin kadroya bakılırsa gaziantepsporun ankarasporun ne kadar şansı varsa bizimde o kadar var , millet roberto carlosu getiriyor bizimkiler adnanla ahmetle şampiyon olacaklar , sapanla safariye çıkıyoruz, doğan slx le formula 1 e katılıyoruz bu takım sıra takımı olmuştur artık orta sıralardan kurtulamayız
Lütfen abartmayali.
Bahsi gecen Takim Trabzonspor ve asla siradan bir Takim degil.
Elbette Kadromuzda eksiklerimiz var ama bir Gazantepde ve Ankarasporda Ceyhun yok, Yattara yok, Gökdeniz yok, Umut yok, Step yok, Cagdas yok, Hüseyin yok, Serkan yok, Erdinc yok, Tolga yok vs.
Fenerbahce su an icin bir Adim önde görünebilir ama iyi bir Takim ve Mücadele ruhu ile Sampiyon olmamiz hicde erisilmez birsey degil!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Görüsüne saygiliyim ama bence Yattara ve Gökdenizdede bu özellikler var. Hizlilar ve Adam eksiltiyorlar.İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda amacim donovan i almak tan ote bize boyle bir oyuncunun gerekliligi idi. Buda olur ayri konuda su anki pozisyon itibari ile sanki mahalle pazarinda esnaf dolasiyoruz gibi.
Oyunu yönlendirebilecek ve büyük Maclarda extra oynuyacak birisi olsa daha iyi olur.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-

Bafetimbi Gomis
AS Saint Etienne takiminda oynuyor...henüz 21 yasinda...Senegal asilli Fransiz futbolcu...bu sezon oynadigi 30 macta 10 gol atti...maclarin sadece 18inde ilk 11de forma giydi bu sene...hizli bir oyuncu...sutlarida iyi...hem kanatlarda hemde ortada oynayabiliyor forvet olarak...fiyati 3,5Milyon Euro...
Fazla videosunu bulamadim sadece su kisa video var...
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Trabzon Polonyalı kardeşlerin peşinde
Trabzonspor, teknik direktör Ziya Doğan'ın Polonya'ya giderek izlediği Wisla Krakow'un 24 yaşındaki forveti Pawel Brozek'le oyun kurucu kardeşi Piotr'ın transferi için harekete geçti.
HABER: YUNUS EMRE SEL/DHA
ZİYA DOĞAN BEĞENDİ
Yabancı kontenjanının artırılma ihtimaline karşı yabancı futbolcu arayışlarına hız veren Trabzonspor, Wisla Krakow'da oynayan Brozek kardeşleri takibe aldı. Ziya Doğan'ın daha önce izlediği Pawel Brozek'in alınması için yönetime rapor sunduğu, Başkan Nuri Albayrak başkanlığındaki transfer komitesinin Piotr'ı da kadroya katmak istediği öğrenildi. Ziya Doğan'ın Pawel Brozek'i takımında görmeyi çok istediği belirtildi.
WİSLA KRAKOW'LA GÖRÜŞÜLECEK
Ziya Doğan'ın Umut'ın yanına partner olarak alınmasını istediği Pawel Brozek'in Trabzonspor'un gol sıkıntısını giderebileceği bildirildi. Piotr Brozek'i ise oyun kurucu olarak almayı düşünen bordo mavili yönetimin daha önce Szymkowiak'ın alınmasında zorluk çıkaran, Zurowski'yi ise vermeyen Wisla Krakow'la anlaşma zemini arayacağı ifade edildi. Brozek kardeşlerin sözleşmeleri devam ettiği için bonservis bedellerinin yüksek olduğu, indirilmesine çalışılacağı öğrenildi.
TEKLİF BEKLİYORLAR
Bu arada elindeki yabancıları elden çıkarmanın planlarını yapan bordo mavililer, Musampa'ya menajerler aracılığıyla yapılan transfer tekliflerinin resmileşmesini beklemeye başladılar.
Tomas Jun ve Djokaj için ise bordo mavili kulübe bugüne kadar hiç bir teklifinin gelmediği öğrenildi. Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanının artırılmaması ihtimaline karşın satmak istediği futbolcularını düşük bonservis bedelleri karşılığında elden çıkartmayı planladığı belirtildi.
"3 EYLÜL'E KADAR ZAMANIMIZ VAR"
Transferde aceleci davranıp hata yapmak istemediklerini söyleyen yönetici Abdullah Başer, 3 futbolcuyla anlaştıklarını hatırlatırken şöyle konuştu: "Transferin 3 Eylül'e kadar süresi var. Aldığımız Samsunsporlu Adnan, Kayseri Erciyessporlu Jabi ve Fenerbahçeli Serkan Balcı, eksiklerimizi büyük ölçüde giderdi. Ziya Doğan'ın bize sunduğu rapor doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Artık yavaş yavaş İnter Toto heyecanına girmeye başladık. Haziran ayı içerisinde Bolu'da yapacağımız ilk etap kampında gençlerimizin ne aşamada olduğunu göreceğiz. Gençlere olan güvenimiz tam. İnşallah İnter Toto'da oynayacağımız ilk maçta güzel bir galibiyet alırız ve hem UEFA'ya çıkma şansımızı, hem de gençlerimizi kazanırız."
Kaynak: http://www.ajansspor.com/futbol/supe...n_pesinde.htmlSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Abi tam ben de öyle diyecektim. Forumda ilginç adamlar türedi son bir kaç haftadır..İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasın forumu okuyordan geçtim, basın önce foruma yazıyor, sonra gazetesine yazıyor.. menejer de ah nerede öyle oyuncu falan yazmalı.. ekmek aslanın ağzında tabii..
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
1 sene önce
30 Mayıs 2006
1 Haziran 2006Başkan rahat!
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, hoca konusunda geç kalınmadığını savunup, 'Acele edip hata yapmaya niyetimiz yok' dedi.
Geç kalmadık’
Trabzonspor’da geçtiğimiz hafta sonunda yapılan divan kurulunda muhalif kanadın ve camianın önemli isimlerinin yönetime yönelik sert eleştirileri gündemdeki sıcaklığını korurken, taraftarların teknik adam beklentilerine ilişkin başkan Nuri Albayrak bir açıklama yaptı. Hoca ve futbolcu transferlerinde geç kalınmadığına değinen Bordo-Mavili takımın başkanı, “Kesinlikle geç kalmadık. Teknik direktör konusunda kesin bir tarih veremem. Ancak taraftarlarımızın içi rahat olsun. En iyi tercihi yapmak için elbirliğiyle çalışıyoruz. Acele edip hata yapmak istemiyoruz” dedi.
‘Temsil edildik’
Takıma yapılacak takviyeler hakkında da bilgi veren Başkan Albayrak, “Kadroya da gerekli takviyeler yapılacaktır. Kiralık olarak başka takımlarda forma giyen oyuncularımız da yeniden Trabzonspor’a dönecektir” ifadesini kullandı. Divanda yapılan, “Başkan neden ikinci oturuma da katılmıyor?” eleştirilerini de yanıtlayan Karadeniz temsilcisinin patronu, “Eleştiriler normal ama herkesin bir plan, programı var. Toplantıda yönetimimiz temsil edilmiştir. Oradaki arkadaşlarımızın tamamı benim yetkilerimi taşıyordu. Bu gerginliklerin bir anlamı yok” yorumlarında bulundu.
Yabancı patlaması!
Tomas Jun’a hâlâ takım bulunamadı, Djokaj için de teklif yok. Jefferson’ın gönderilmesine karar verildi ancak yerine alınacak kaleci ile anlaşma yapılamadı.
Jun’un akıbeti belirsiz
Trabzonspor dış transferde atağa kalmak için uğraşıyor ancak eldeki yabancılar büyük sorun olarak yönetimin karşısında duruyor. Bordo-Mavili takım özellikle sezon başında yüksek maliyetiyle birlikte kadrosuna kattığı Tomas Jun konusunda büyük sorun yaşıyor. Beklenileni veremediği için ligin 2’nci yarısında kiralandığı Beşiktaş’a da uyum sağlayamayan Jun, elden çıkarılamadı. Beşiktaş ve Trabzonspor’da kadroya girmekte zorlanan Jun, bu nedenle de Çek Milli Takımı’na da seçilemedi.
Eller-Yong’da sorun yok
Jun’un yanı sıra ligin devre arasında Kızılyıldız takımından transfer edilmesine rağmen beğenilmeyen Djokaj da gönderilecek oyuncuların arasına girdi. Bu arada yönetimin Brezilyalı kaleci Jefferson’u da uygun bir teklif gelmesi durumunda başka bir takıma kiralamak istediği öğrenildi. Yabancı kontenjanını dolduran futbolculardan Lee Yong’un sözleşmesi bitmesi, Fabiano Eller’in de ocak ayına kadar kiralık olarak Brezilya’nın İnternacional takımında kalması, yönetimi rahatlattı.10 Haziran 2006İbrahim Akın tamam Ricardinho yolda
İbrahim Akın ve Beşiktaş yönetimiyle büyük ölçüde anlaşma sağlayan Trabzonspor, transferi son aşamaya getirdi.
Beşiktaş Kulübü’nün, “Tigana ile son bir kez daha görüşüp fikrini soracağız” ifadesine karşın, Fransız hocanın İbrahim Akın’ı yeni sezon kadrosunda düşünmediği vurgulandı. Etik açıdan sözleşmesi süren futbolcular için önce kulüpleriyle anlaşma zemini aramayı tercih eden Trabzonspor’un hafta sonundan önce İbrahim Akın’a resmi imzayı attırması bekleniyor.
Ricardinho transferi ise Dünya Kupası sonrası
Göreve gelmeden önce yıldız oyuncu sözü veren başkan Nuri Albayrak’ın listesindeki isimlerden biri olan Ricardinho’nun transferinin ise Dünya Kupası’ndan sonraya kaldığı öğrenildi. Kısa bir süre önce Sambacı’nın menaceriyle yapılan görüşmenin son derece olumlu geçtiğine dikkat çekilirken, Almanya’da forma giymesi beklenen Corihthias’lı yıldız konusundaki en büyük endişe ise, kupada göstereceği yüksek performansın ardından yeni taliplerinin belirme olasılığı.
3 Haziran 2006Başkan’ın isyanı
Trabzonspor’un patronu Nuri Albayrak sert konuştu: 'Daha lig başlamadı bile! Bu kadar eleştiri niye anlamıyorum?'
Herkese saygılıyım ama...’
Herkes Trabzonspor’un transferde çok geç kaldığı görüşünde. Bunun nedeni kongre sürecinde dünya çapı yıldız sözü veren Başkan Nuri Albayrak’ın henüz somut bir adım atamaması. Ancak Trabzonspor’un patronu bu eleştirileri kesinlikle kabul etmiyor. Etmediği gibi Başkan’ın sert mesajları da var. Amaçlarının şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratmak olduğunu dile getiren Albayrak, “Herkesin görüşlerine saygılıyım ama daha lig başlamadan bu kadar eleştiriyi haketmiyoruz” dedi.
‘Biraz sabır gösterilsin’
Albayrak, transferde geç kalındığı eleştirilerini yanıtlarken de, “Biz bu konuları Trabzonspor’da göreve geldikten sonra öğrenmedik” ifadesini kullandı. Nuri Albayrak, göreve gelirken istikrar sözü verdiğini ve zaman istediğini belirterek, “Camiadan zaman istedim, sabır istedim ve bunun sonucunda da istikrar sözü verdim. Sabır gösterilmesi halinde istikrarı yakalayacağız. Herkesin özlediği Trabzonspor’u oluşturacağız. Ama tek isteğimiz bize biraz sabır gösterilmesi” diye konuştu.
Özkan Sümer’e tepki
Trabzonspor’un Başkanı, Özkan Sümer başta olmak üzere birçok ismin kendisini sık sık eleştirmesine de atıfta bulunarak şunları söyledi: “Trabzonspor Kulübü’ne başkanlık yapma onuruna erişmiş kişlerin daha işin başında bize eleştiri getirmelerine anlam veremiyorum. Bizimle yaptıkları görüşmelerde dile getirmediklerini başka platformlarda seslendirmeleri gerçekten şaşırtıcı. Daha düne kadar bu insanlarla oturup konuşuyorduk. Yine aynı şekilde oturup konuşarak bana endişelerini iletebilirlerdi.”
4 Haziran 2006Tüm kupaları istiyoruz
Sebastiao Lazaroni ile anlaşan Trabzonspor, Brezilyalı hocayla 3 yıllık anlaşmaya vardı.
Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte çalışacak olmak beni heyecanlandırıyor. İlk amacımız aile ortamını oluşturmak. Herşey hayal etmekle başlar. Yıldızlarımızı kaybetmeyeceğiz”
3 yıllık imza attı
Ve Trabzonspor hocasını buldu... Vahid Halilhodziç’le yolların ayrılmasından sonra teknik direktör arayışı içerisine giren ve uzun bir araştırmadan sonra Sebastiao Lazaroni ile anlaşan Bordo-Mavililer, Brezilyalı hocayla 3 yıllık anlaşmaya vardı. İmza töreninde bir açıklama yapan Karadeniz temsilcisinin asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, “Tüm Trabzonspor camiasına hayırlı olsun. Trabzon’u iyi günlere taşımak için hep birlikte yola çıktık. Düşüncelerimizin sezon sonu hayata geçmesini diliyoruz” ifadesini kullandı.
‘Aile gibi olacağız’
Trabzonspor gibi büyük bir kulüple anlaştığı için mutlu olduğunu söyleyen Lazaroni, “Gurur duyuyorum. İnanıyorum ki iyi işlere imza atacağız. Amacımız en başta iyi bir aile ortamı yaratmak. Bu aile profesyonelliğin gereklerini de yerine getirmeli. Oyuncuların davranışları profesyonelce olmalı. Düşünce ve davranış kalitesi önemli. Büyük düşüneceğiz, büyük oynayacağız. Tüm kupaları alacak bir takım oluşturmanın planlarını yapıyoruz. Unutulmamalı ki, her şey hayal etmekle başlar” diye konuştu.
‘Başkan söz verdi’
Başkan Nuri Albayrak ile birlikte uzun bir görüşme yaptıklarını söyleyen Lazaroni, “Türkiye’deki transfer söylentilerinden haberim var. Fatih Tekke ile kulüplerin yakından ilgilendiğini biliyorum. Ancak başkanımız bana söz verdi. Özellikle yerli yıldızlarımızı kesinlikle kaybetmeyi düşünmüyoruz. Mevcut kadromuzun birkaç önemli isimle takviye edilmesi halinde çok başarılı olabiliriz. Yabancı futbolcu transferinde yardımcı olacağım. Ancak önemli olan yerli futbolcularla birşeyler yapabilmek” dedi.
Lee Yong gidiyor
Takımda radikal değişikliklere gitmesinin sözkonusu olmadığının altını çizen Lazaroni, “Türkiye’de yabancı sınırlamasının olduğunu biliyorum. Bu kontenjanımızı boşaltmak için Lee Yong ile yollarımızı ayıracağız. İlerideki kararlarımı ise tüm maç kasetlerini izledikten sonra karar vereceğiz. Savaşan, mücadeleci ve sürekli gelişime açık bir takım oluşturmak niyetindeyim” ifadesini kullandı. Lazaroni’nin bugün İstanbul’a gelip başkan Nuri Albayrak ile tekrar bir görüşme yapacağı öğrenildi.
5 Haziran 2006Bir yere gidemez!
Trabzonspor, transfer gündeminden bir türlü düşmeyen Fatih Tekke için son kararı verdi: Sadece Fener'e değil, Avrupa’ya da satmıyoruz
Yönetim noktayı koydu
Sezon sonuyla birlikte transfer gündeminde bir numara olan Fatih Tekke konusunda Trabzonspor Yönetimi son kararını duyurdu. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe’nin gündeminde olması nedeniyle taraftarlarından büyük tepki alan Bordo-Mavililer, transfer dedikodularına açıklık getirdi: Fatih Tekke satılık değil... Trabzonspor Yönetimi, golcü oyuncu konusunda sadece Fenerbahçe değil, Avrupa’dan gelen tekliflere de kapalı olduğunu açıklayarak, söylentilere son verilmesini istedi.
Yeni sözleşme planı
Basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, yeni sezonda büyük hedeflerinin olduğunu açıkladı. Kafkas, “Bu hedeflere Fatih Tekke gibi yıldızlara sahip olursak yürüyebiliriz. Oyuncumuza gelen teklifler gurur verici ancak kendisiyle yollarımızı ayırmayı düşünmüyoruz” dedi. Yıldız oyuncuyla önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturulması ve sözleşmenin uzatılması bekleniyor. Bu arada yeni teknik direktör Lazaroni’nin de golcü futbolcunun satılmaması konusunda yönetime rapor verdiği öğrenildi.
12 Haziran 200632 milyon euro
İkinci başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Anelka için 16 milyon Euro istemişti. O zaman Fatih Tekke’nin değeri iki katıdır dedi
Rakamı az buldu
Trabzonspor Yönetimi’nin Lazaroni ile yaptığı zirvenin ardından, her ne şartta olursa olsun kulüpte kalmasına karar verilen Fatih Tekke konusuna 2. başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, değişik bir boyut getirdi. Fenerbahçe’nin resmi teklif sunduğu yıldız oyuncuya 8 milyon Euro değer biçmesine değinen Bordo-Mavili kulübün yöneticisi, “Fenerbahçe, 10 milyon Euro artı Selçuk, Mehmet Yozgatlı, Can Arat gibi oyuncularını verirse satılması düşünülebilir! Telaffuz edilen 8 milyon Euro da çok önemli bir rakam değil bence. Onlar Anelka için 16 milyon Euro istiyorsa, Fatih’in değeri 32 milyon Euro’dur” ifadesini kullandı.
‘Herşeyi biliyordum’
Teknik direktör seçimi konusunda yaşananlar nedeniyle istifa etmeyi düşündüğü iddialarını da yanıtlayan Hacıosmanoğlu, “Lazaroni’nin transferinden haberim vardı. İstifayı kongrede bize güvenen delegelere karşı saygısızlık olacağı düşüncesiyle asla gündeme getirmem” dedi. Hacıosmanoğlu, İspanya’ya giderek adaylarla görüşmek üzere yetkiyi kendisine başkanın verdiğini ifade ederek, “Lazaroni de gündemimizdeydi. Bu arada ben de İspanya’da Floro ve Ferrer ile randevu aldım. Lazaroni’de sorun çıkması halinde bu iki isimden biri ile anlaşacaktık. Lazaroni işi gerçekleşince randevularımızı iptal ettik” dedi.
‘Bencil olmak istemem’
Her kurumda zaman zaman fikir ayrılıkları olabileceğini, ancak bunun görevi bırakma gerekçesi olamayacağını da sözlerine ekleyen Hacıosmanoğlu, şunları söyledi: “Ben hazmedemediğim yerde asla durmam. İstifa sözüyle kendi ismimi de asla yan yana yakıştıramam. Bencil olmak istemiyorum, ancak kendimi bu kongreyi kazanan biri olarak görüyorum. İnsanların bizi takdir ettiğine inanıyorum. Bir gün yönetimden gidersem, benimle birlikte gelenler de benimle gider. Burada olduğumuz sürece Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa en iyisini yapmaya gayret edeceğiz.”
Marcelinho
Yeni sezonda hayal kırıklığı yaşamak istemeyen Beşiktaş, Hertha Berlin’in Brezilyalı golcüsü Marcelinho ile ilgilenmeye başladı
Sözleşmesi devam ediyor
Attığı müthiş goller ve oynadığı futbolla Almanya’nın güçlü ekiplerinden Hertha Berlin’in adeta sembolü haline gelen Marcelinho, Beşiktaş ile flört ediyor. Teknik direktör Tigana’nın isteği üzerine dünyaca ünlü Brezilyalı golcüyü gündemine alan Siyah-Beyazlı yönetim, bu transfer için düğmeye bastı. Yeni bir heyecan arayan Marcelinho’nun Beşiktaş’a ‘evet’ demesinin sürpriz olmayacağı ifade edilirken, tek sorun sözleşmesinin devam etmesi.
Delgado ve İnsua
Kartal’da yabancı transferinde yaşanan diğer gelişmeler ise şöyle: Yönetim, Delgado için 5 milyon eurodan aşağı inmeyen Basel’e bugün son teklifini sunacak. Kartal, Arjantinli oyuncu için 3.5 milyon euro önerip, bir hafta süre verecek. Olmazsa kiralık formülü devreye sokulacak... Boca Juniors ise ani bir manevra ile İnsua’nın fiyatını 5 milyon euroya indirdi. Ancak Tigana bu ikiliden Delgado’ya daha sıcak bakıyor.14 Haziran 2006Stat ve tesis seferberliği
Stadı yenilemekte kararlı olan Trabzonspor Yönetimi, Trabzon’a gelerek teklif veren Hollanda’lı firmanın projelerini değerlendiriyor
Trabzonspor Yönetimi, yeni sezon öncesinde önemli projeler hazırlığında. Stadı yenilemekte kararlı olan Bordo-Mavili ekibin kurmayları, geçtiğimiz ay içinde Trabzon’a gelerek teklif veren Hollanda’lı firma yetkililerinin projelerini değerlendiriyor. Tesis konusunda da temasların sürdüğü bildirildi. Türk Hava Yolları’nın pist genişletme çalışmaları çerçevesinde Karadeniz ekibinin tesislerine talip olduğu ve yeni yapılacak daha modern bir yapı konusunda Trabzonspor Kulübü’ne yardımcı olabileceğini bildirdiği ifade edildi. Bu konunun yönetim kurulu üyelerinin bir araya gelerek yapacağı toplantıdan sonra netlik kazanması bekleniyor.
Başkan konuşuyor
Nuri Albayrak: Beklentileri karşılamaya çalışıyoruz. Ricardinho ve Marcelinho listemizde. Camiamızdan destek ve biraz sabır talep ediyoruz
Nereden nereye geldik’
Trabzonspor’da yaşanan hareketliliğe ilişkin başkan Nuri Albayrak bir açıklama yaptı... Kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla kamuoyunu ve Bordo-Mavili taraftarları bilgilendiren Karadeniz ekibinin patronu, Fatih Tekke konusundan, transferi beklenen oyunculara kadar çeşitli yorumlarını aktardı. İşte Albayrak’ın gündeme dair ifadeleri: “Zorlu bir 6 ay geçirdik, başarılı olduk. UEFA dedik ve Avrupa biletini aldık. Geldiğimizde takım 11. sıradaydı, ligi nerede bitirdiğimiz ortada. Şimdi de önümüzdeki 5 yılın takımını kurmaya çalışıyoruz...”
‘Bonservis sorunu var’
“Transfer konusunda oldukça yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Amacımız Trabzonspor’u daha da güçlendirmek. Teknik noktada olsun, idari noktada olsun güçlü bir ekip kurmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kamuoyunun beklediği oyuncuları almak için ekibimiz mesai harcıyor. Görüşme halinde olduğumuz futbolcular var. Bu sporcuların bonservis bedellerini belli rakama indirdikten sonra imza noktasına geleceğiz. Mevcut dengeleri bozup, kulübü sıkıntıya sokmadan en uygun icraatları yapmanın gayreti içerisindeyiz...”
‘İlk 11’e transfer olacak’
“Takımda iyi bir kadro ve iskelet mevcut. 2-3 takviyeyle çok daha başarılı olacağımıza inanıyoruz. Öncelikle lig başlamadan gereken takviyeler yapılacak. Kamp süresi boyunca ekibimize daha faydalı olacak oyuncuları da bulursak, onları da transfer edeceğiz. 1 Eylül’e kadar transfer süresi var. Alternatifli bir kadroyla önümüzdeki yıl maratona başlayacağız. Brezilyalı Ricardinho ve Marcelinho ile ilgileniyoruz. Ancak dediğim gibi hassas dengeyi bozmayıp, kısa sürede uyum sağlayacak isimleri alacağız...”
‘Eleştirilere açığız’
“Trabzonspor’a hizmet etmiş herkese teşekkür ederim. Bu insanların dilek, temenni ve tavsiyeleri olacaktır. Yapıcı her türlü eleştiriyi alır, başımızın üzerine koyarız. Trabzonspor’u yıkacak, bölecek, parçalayacak, yanlış hareketlendirmeler yapacak, bizi zayıf duruma düşürecek, bölecek her türlü davranışın da karşısında oluruz. Biz, her zaman doğruları yaptığımızı iddia etmiyoruz. Biz de insanız ve yanlışlarımız olabilir... Anlayış ve sabır lazım...”
Ve Fatih yorumu...
“Son olarak Fatih Tekke konusu... Fenerbahçe, oyuncumuza talip olmuştur. Öncelikli olarak kendimizi düşünüyoruz. Güçlü bir takım kuracağız. Şu anda kendilerine bir cevap vermedik. Biz de büyük kulübüz. Kamuoyunda çok daha değişik yorum ve değerlendirmeler var. Trabzonspor’a rakamsal ve takas anlamında da bir teklif gelmedi. Gazeteler yazıyor. Nereden yazıyorlarsa, bizim de haberimiz olmuyor. Alternatifini almadığımız hiçbir sporcuyu vermeyi düşünmüyoruz.”Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum