Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yanal kovuldu!
    İlhan Cavcav, 3 gün önce anlaşma sağladığı Ersun Yanal'ın görevine dün son vererek ilginç bir rekora imza attı.
    10.06.2007

Gençlerbirliği’nde şok gelişme... Başkan İlhan Cavcav, 3 gün önce anlaşma sağladığı Ersun Yanal’ın görevine dün son vererek ilginç bir rekora imza attı. Genç çalıştırıcı, Cavcav’ı arayarak ‘Draman’ı satmayın, bu kadro ile çalışmak istiyorum’ dedi. Tecrübeli futbol adamının yanıtı ise sert oldu: Sen teknik adamsın ama ben de bu kulübün başkanıyım. Çık git, bir daha seni burada görmek istemiyorum, sözleşmeni de feshediyorum... Bu gelişmenin ardından Cavcav, eski hocaları Mesut Bakkal’ı arayıp yeniden görüşmek için kulübe çağırdı.

M.Ali SABUNCU
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bu Cavcav gercekden cok ilginc Adam!
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• http://www.karadenizgazete.com.tr

DERİNDEN GİTMELİYİZTrabzonspor Başkan Yardımcısı Baturoğlu: "Transferde gizlilik şart" dedi...Baturoğlu, Egemen'de olduğu gibi iş bitmeden transfer kamuoyuna yansıyınca sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Artık daha dikkatli olacağız" dedi

DEĞERLİ OLUYOR
        Trabzonspor'un Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Egemen transferinde yaşadıkları sorunu bir daha yaşamamak için çalışmalarını gizlilik için yürütmeleri gerektiğini söyledi. Transfer Komitesi Üyesi de olan Baturoğlu, "Egemen'in transferi bitmişti. Ancak kamuoyuna yansıyınca taliplileri arttı ve oyuncu da istediği fiyatta uçtu bu kez. Biz de bu nedenle Egemen'den vazgeçtik. Bu olaydan gerekli dersleri çıkartarak, bundan sonra daha dikkatli olacağız. Zaten Trabzonspor kimi isterse, değerli oluyor" dedi.
        2-3 OYUNCU DAHA
        Daha transfer döneminin resmen başlamamasına rağmen Serkan, Adnan ve Jabi'nin işini bitirdiklerini ifade eden Baturoğlu, "Şimdi 2-3 oyuncu daha almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yabancıdan yana kontejan sıkıntımız var. Yine de hocamız ve Başkanımız Nuri Albayrak, listemizdeki isimler için arayışlarını sürdürüyor. Kesinlikle takım içi dengeleri bozmayacağız. Transferi kısa sürede bitirerek, alacağımız oyuncuları 29 Haziran'da başlayacak kampa yetiştirmek istiyoruz" diye konuştu.

Yorum

• http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/6680757.asp?gid=143

Trabzonspor’dan ’Martinez’ atağı
          10 Haziran 2007

KALECİ arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Sakaryasporlu Martinez için son bir girişimde bulunmaya hazırlanıyor. Yeşil siyahlı kulüple anlaşan Trabzonspor’un eski yardımcı antrenörü Hüsnü Özkara’nın, bordo mavili takımdan Cem ve Selim’i istemesi üzerine harekete geçen yöneticiler, 1 milyon dolar artı takas teklifinde bulunacak. Martinez’in plasesi olan Cordoba ve Hasagiç ile de temaslar sürüyor.

Bu Kaleci Transferide tam yalan oldu artik

Yorum

• www.milliyet.com.tr

Rüştü masaya

İç transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe Yönetimi'nin bugün kaleci Rüştü ile pazarlık masasına oturacağı bildirildi. Tecrübeli file bekçisinin takımdan ayrılmak istemediği ve gelecek sezonda sarı-lacivertli formayı giymek istediği belirtildi.
            Fenerbahçe yönetiminin Rüştü'yü son yaptığı sözleşmedeki şartları sunacağı ve tarafların büyük bir olasılıkla anlaşmaya varacağı ifade edildi.
            Bonservisi elinde olduğu için Türkiye'den sayısız teklif alan Rüştü'nün futbol hayatını Fenerbahçe'de noktalamak istediği bildirildi.
            Sarı-lacivertli ekibin bir diğer kalecisi Volkan ile de yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği bildirildi. Önceki gün genç k

---------------------------------------------------------------------

Umarim anlasamazlar ama Rüstü kalir gibi geliyor bana.
            Bu durumda Volkanin durumu bence kritik.
            Serdar ve Rüstünün oldugu yerde belki Kadroya dahi giremez.

Bence bizim Yönetim Rüstü ve Volkandan biri ile anlasmali.

Yorum

• Neden bizimkiler neden Lincoln ün peşine düşmez ve yaptıkları hataları telafi için masraflarını kendi karşılayıp kulübe hediye etmez carlos tan dah fazla ses getirir.
              Kahpe Bizans;
              Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
              Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neden bizimkiler neden Lincoln ün peşine düşmez ve yaptıkları hataları telafi için masraflarını kendi karşılayıp kulübe hediye etmez carlos tan dah fazla ses getirir.

Kariyerlerine bakarsan Lincoln asla Carlos kadar ses getiremez!

Oyunculuguna bakarsan Lincoln cok iyi bir Futbolcu ama devamliligi yok. Önemli maclarda adete kayboluyor. Ve son iki Yilda bazi Maclarda sinirlerine hakim olamayip olay cikariyor.
                Alman Federasyonu ona son iki Sezonda iki defa agir cezalar verdi! Yani biraz sorunlu Futbolcu

Onu yillardir Almanyada izliyorum. Önceleri Kaiserslautern Formasi altinda ve daha sonra Schalke 04'de.
                Yillar gecdikce kendini gelisdirdi ama bir Süperstar degil.
                Eminim daha iyi 10 Numaralar bulunabilir ama Türkiyede is yapar!!!

Yorum

• Wome takibi

Transfer çalışmalarını hızlandıran gs, Werder Bremen'ın Kamerunlu yıldızı Pierre Wome'ye kanca attı. Defansı garanti altına almak isteyen sarı-kırmızılıları, sol bek oynayan Wome'nin bonservisinin 1 milyon euro olması sevindirdi.

2 GOL, 3 ASİST
                  Önümüzdeki günlerde Wome ile masaya oturmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetimin transferi kolay bitirebileceği belirtiliyor. Gelecek yıl sözleşmesi bitecek olan Kamerunlu yıldız, geçen sezon oynadığı 28 maçta 2 gol atıp, 3 de asist yaptı.

KİMDİR?
                  Doğumu: 26. 03. 1979
                  Boy: 183 santim
                  Kilo: 81 kilo
                  PozisyonDefans
                  Uyruğu: Kamerun
                  Süleyman GÜLTEKİN

Geçen sene talip olduğumuz oyuncu. 1 milyon € ise biz de talip olalım
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• http://www.kuzeyekspres.com.tr

Wigan, Milan dedi

Trabzonspor’da milli takımda sakatlandıktan sonra ligin son iki haftasında ülkesine giden Sırp libero Stepanov’a İngiliz Premier ligi ekiplerinden Wigan Atlethic talip oldu. Bordo-Mavili ekibin liberosu Stepanov için Wigan kulübü Trabzonspor’la temasa geçmeye hazırlanırken, Bordo-Mavili yönetim Sırp libero için 8 milyon dolar bonservis bedeli belirledi.

Yorum

• Avrupa'da yetenek avı

Avrupa'da yaşayan yetenekli gençleri gs'ye kazandırmak amacıyla dün Almanya Mannheim Karl Benz Stadı'nda 17-20 yaş arası seçmeler yapıldı. Çeşitli ülkelerden 83 futbolcunun katıldığı seçmelere, 16-17 Haziran'da Düseldorf, 15-16 Temmuz'da Münih'te devam edilecek.

Bu tip bir organizasyon biz de yapmalıyız
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Wome takibi

Transfer çalışmalarını hızlandıran gs, Werder Bremen'ın Kamerunlu yıldızı Pierre Wome'ye kanca attı. Defansı garanti altına almak isteyen sarı-kırmızılıları, sol bek oynayan Wome'nin bonservisinin 1 milyon euro olması sevindirdi.

2 GOL, 3 ASİST
                        Önümüzdeki günlerde Wome ile masaya oturmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetimin transferi kolay bitirebileceği belirtiliyor. Gelecek yıl sözleşmesi bitecek olan Kamerunlu yıldız, geçen sezon oynadığı 28 maçta 2 gol atıp, 3 de asist yaptı.

KİMDİR?
                        Doğumu: 26. 03. 1979
                        Boy: 183 santim
                        Kilo: 81 kilo
                        PozisyonDefans
                        Uyruğu: Kamerun
                        Süleyman GÜLTEKİN

Geçen sene talip olduğumuz oyuncu. 1 milyon € ise biz de talip olalım
                        Gecen Sezon Bonservisi yokdu

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Wigan, Milan dedi

Trabzonspor’da milli takımda sakatlandıktan sonra ligin son iki haftasında ülkesine giden Sırp libero Stepanov’a İngiliz Premier ligi ekiplerinden Wigan Atlethic talip oldu. Bordo-Mavili ekibin liberosu Stepanov için Wigan kulübü Trabzonspor’la temasa geçmeye hazırlanırken, Bordo-Mavili yönetim Sırp libero için 8 milyon dolar bonservis bedeli belirledi.
                          bizim step liberomuymuş.enteresan.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Saha değişiyor

Bu sezon İntertoto Kupasına 2. turdan itibaren katılacak olan Trabzonspor -7- 8 temmuz tarihinde Trabzon’da oynayacağı ilk maçın sahasının değişmesi için UEFA ya müracaat etti. 1. Karadeniz Spor Oyunları’nın İnter Toto maç tarihi ile çakışması nedeni ile Bordo-Mavililer, NAK Zagrep ile Travellia takımları arasındaki maçın galibi ile ilk tur maçını O ülkede oynamak istiyor.

Yorum

• RUBİN KAZAN GELİYOR!
                              Hüseyin ve Gökdeniz için kapıyı çalıyorlar...

8 MİLYON EURO
                              Gökdeniz ve Hüseyin için Rubin Kazan, Trabzonspor ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Bordo-Mavililer'in iki yıldızını almakta ısrarcı olan Rus ekibinin, bir kaç gün içerisinde yönetim ile görüşeceği ve toplam 8 milyon EURO önereceği ifade edildi. Gökdeniz'in satışına soğuk bakan Bordo-Mavililer'in gitmek isteyen Hüseyin konusunda açık kapı bıraktığı belirtildi.
                              ÖNCELİK HÜSEYİN
                              Rubin Kazan'ın Gökdeniz'in Trabzonspor'un bırakmaması durumunda, Hüseyin için bastıracağı ve bu transferi mutlaka sonuçlandırmak istediği ifade edildi. Rus ekibi, Kaptan Hüseyin için kapıyı 3 milyon EURO'dan açmayı düşünürken, Trabzonspor 5 milyon EURO'ya çıkılması durumunda transfere onay verme düşüncesinde.
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

'Ligi sallayacağız'

<SPAN class=normal_yazi>

<SPAN style="FONT-SIZE: 11pt; FONT-FAMILY: Verdana"><STRONG>3 OYUNCU TAMAM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X