Blas Perez fena oyuncu değil ama uykumuzu bölmeye değeceğini sanmıyorum arkadaşlar. Adam atıyor ama çok kaçırıyor. Tavan yapmış oyuncuyu alıp maddi manevi zarara girmektense daha motive oyuncularla ilgilenmek de yarar var. Bir de adamı motive etmekle geçecek aylar. Bize biraz daha genç ve başarıya aç, motivasyonu yüksek, attığını vuracak bir forvet lazım. Uykumuza sahip çıkalım... Çok geç olmadan
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
açıkçası bana da pek öyle ahım şahım bir futbolcu gibi gelmedi.. gelmediği bir tarafa o paraya alınacak çok daha iyi forvetler olmalı arjantinde falan ne bileyim..
sonra bu kadar büyük oyuncu neden ispanyanın ikinci ligindeki bir takımla hem de bu kadar yüksek bir rakama imza atmış anlamak mümkün değil.. yani kulüp neden o kadar para vermiş, oyuncu neden ikinci lige gitmeyi kabul etmiş..
bu oyuncuyu almak için girilecek maliyetlere kişisel olarak karşıyım an itibariyle..
uykumu yine de vereceğim ama az evvel kaçırdığı golleri izleme fırsatım oldu da, umut süper forvetmiş noktasına geldim..
alalım ama ne pahasına olursa olsun diyemiyorum..
paha mühim..
Arjantin seferi çok önemli. İnşallah geçen seferki Faruk Kanca seferi gibi olmaz. İnşallah hocamız eteğinin altında bir süper forvet bir de oyun kurcu getirir. Hatta forvet getirmese de olur. Yeter ki 10 numara getirsin
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
bi haber sitesinde söyle bir espri vardı trabzonspor takımı yakında futbolcu sayısyla sehrin plaka numarsını yakalayacak bu forumda da var ya okumadınız mı??
Lavezzi iyi de Gercekefsane adı çok ortalıkta. Bize bırakmazlar ki, Cangele onun gibi Sakarya'ya gitti, en kralı Saviola o stilde, o da Barcelona'da tutnamıyor.. Yine de gelmesini isterim ama maddiyattan sınıfta kalırız. İnşallah iyi araştırmayla sağlam oyuncuları biz keşfederiz, keşfedilenlerin talibi 1000
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
açıkçası bana da pek öyle ahım şahım bir futbolcu gibi gelmedi.. gelmediği bir tarafa o paraya alınacak çok daha iyi forvetler olmalı arjantinde falan ne bileyim..
sonra bu kadar büyük oyuncu neden ispanyanın ikinci ligindeki bir takımla hem de bu kadar yüksek bir rakama imza atmış anlamak mümkün değil.. yani kulüp neden o kadar para vermiş, oyuncu neden ikinci lige gitmeyi kabul etmiş..
bu oyuncuyu almak için girilecek maliyetlere kişisel olarak karşıyım an itibariyle..
uykumu yine de vereceğim ama az evvel kaçırdığı golleri izleme fırsatım oldu da, umut süper forvetmiş noktasına geldim..
alalım ama ne pahasına olursa olsun diyemiyorum..
paha mühim..
Abi iyi futbolcu almak istedigin zaman cok para veriyorsun maalesef bence Trabzonsporun forvetten ziyade orta sahada takımı yönlendirebilecek top dagıtabilecek adam gecebilecek duran top kullanabilecek futbolcu lazım ceyhun bunu kısmen yapıyor ama daha ciddi alternatif lazım forvette Umut ve Ersen yeter bence Gökdeniz ve Yattara gibi sprinter ve hızlı adamların oynadıgı bir takımda onları oynatacak futbolcuya ihtiyac var alınamsı zor ama San Lorenzolu Lavezzi ortak secenek keşke alınabilse daha 22 yaşında Cucutalı Martinezde iyi bir secenek........
İnşallah hata yapılmaz.......
En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 07.06.2007, 20:24.
adamlar r.carlosu getirmiş formalar anında çıkmış, maliyetini çıkarcaklar bizimkiler marcelinhoyu aldılar forma nerde musampa gelmiş forma nerde
Al lavezzi cangeleyi forma satışını yap. Ha İstanbulda hazırlık maçı yap. Süper ligde takımı olmayan illerde hazırlık maçı yap. Almanya kampında forma lisanslı ürün satışları yap. Pazarlama bilmiyolar üstadım.
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum