Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ta oralara gitmişken lavezziyide alıversinler dimi )))
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• 48 futbolcu ne demektir ya? Bunların en az 25'iyle hemen yollar ayrılmalı..
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• Blas Perez fena oyuncu değil ama uykumuzu bölmeye değeceğini sanmıyorum arkadaşlar. Adam atıyor ama çok kaçırıyor. Tavan yapmış oyuncuyu alıp maddi manevi zarara girmektense daha motive oyuncularla ilgilenmek de yarar var. Bir de adamı motive etmekle geçecek aylar. Bize biraz daha genç ve başarıya aç, motivasyonu yüksek, attığını vuracak bir forvet lazım. Uykumuza sahip çıkalım... Çok geç olmadan
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Travel ustadım,

Lavezzi cangeleyi alsalar takım her maç full stad çeker

Yorum

• açıkçası bana da pek öyle ahım şahım bir futbolcu gibi gelmedi.. gelmediği bir tarafa o paraya alınacak çok daha iyi forvetler olmalı arjantinde falan ne bileyim..
            sonra bu kadar büyük oyuncu neden ispanyanın ikinci ligindeki bir takımla hem de bu kadar yüksek bir rakama imza atmış anlamak mümkün değil.. yani kulüp neden o kadar para vermiş, oyuncu neden ikinci lige gitmeyi kabul etmiş..
            bu oyuncuyu almak için girilecek maliyetlere kişisel olarak karşıyım an itibariyle..
            uykumu yine de vereceğim ama az evvel kaçırdığı golleri izleme fırsatım oldu da, umut süper forvetmiş noktasına geldim..

alalım ama ne pahasına olursa olsun diyemiyorum..
            paha mühim..

Yorum

• Arjantin seferi çok önemli. İnşallah geçen seferki Faruk Kanca seferi gibi olmaz. İnşallah hocamız eteğinin altında bir süper forvet bir de oyun kurcu getirir. Hatta forvet getirmese de olur. Yeter ki 10 numara getirsin
              - Eomer -

Yorum

• bi haber sitesinde söyle bir espri vardı trabzonspor takımı yakında futbolcu sayısyla sehrin plaka numarsını yakalayacak bu forumda da var ya okumadınız mı??

Yorum

• yahu bizimkiler oliver neuvilleyi alsa süper olur )))

Yorum

• Lavezzi iyi de Gercekefsane adı çok ortalıkta. Bize bırakmazlar ki, Cangele onun gibi Sakarya'ya gitti, en kralı Saviola o stilde, o da Barcelona'da tutnamıyor.. Yine de gelmesini isterim ama maddiyattan sınıfta kalırız. İnşallah iyi araştırmayla sağlam oyuncuları biz keşfederiz, keşfedilenlerin talibi 1000
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• az kaldı onada
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• 61 tane futbolcumuzun olmasına az kaldı
                        yakında oda olur
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          açıkçası bana da pek öyle ahım şahım bir futbolcu gibi gelmedi.. gelmediği bir tarafa o paraya alınacak çok daha iyi forvetler olmalı arjantinde falan ne bileyim..
                          sonra bu kadar büyük oyuncu neden ispanyanın ikinci ligindeki bir takımla hem de bu kadar yüksek bir rakama imza atmış anlamak mümkün değil.. yani kulüp neden o kadar para vermiş, oyuncu neden ikinci lige gitmeyi kabul etmiş..
                          bu oyuncuyu almak için girilecek maliyetlere kişisel olarak karşıyım an itibariyle..
                          uykumu yine de vereceğim ama az evvel kaçırdığı golleri izleme fırsatım oldu da, umut süper forvetmiş noktasına geldim..

alalım ama ne pahasına olursa olsun diyemiyorum..
                          paha mühim..
                          Abi iyi futbolcu almak istedigin zaman cok para veriyorsun maalesef bence Trabzonsporun forvetten ziyade orta sahada takımı yönlendirebilecek top dagıtabilecek adam gecebilecek duran top kullanabilecek futbolcu lazım ceyhun bunu kısmen yapıyor ama daha ciddi alternatif lazım forvette Umut ve Ersen yeter bence Gökdeniz ve Yattara gibi sprinter ve hızlı adamların oynadıgı bir takımda onları oynatacak futbolcuya ihtiyac var alınamsı zor ama San Lorenzolu Lavezzi ortak secenek keşke alınabilse daha 22 yaşında Cucutalı Martinezde iyi bir secenek........

İnşallah hata yapılmaz.......
                          En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 07.06.2007, 20:24.
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu bizimkiler oliver neuvilleyi alsa süper olur )))
                            Di mi? Gelirken Bierhoff'u da getirsin hatta. Bierhoff fotbolu bırakmıştı di mi yaa. Tüh!
                            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yahu bizimkiler oliver neuvilleyi alsa süper olur )))

Vallahi Transfer Haberleri senin aklini karistirmis derim ben
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ustadım

bizim kulub pazarlamayı bilmiyo

adamlar r.carlosu getirmiş formalar anında çıkmış, maliyetini çıkarcaklar bizimkiler marcelinhoyu aldılar forma nerde musampa gelmiş forma nerde
                                Al lavezzi cangeleyi forma satışını yap. Ha İstanbulda hazırlık maçı yap. Süper ligde takımı olmayan illerde hazırlık maçı yap. Almanya kampında forma lisanslı ürün satışları yap. Pazarlama bilmiyolar üstadım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X