Ya arkadaşlar Riquelme kim Trabzonspor kim? Biraz gerçekçi olalım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ben kendimdeyimde, ziyanla devam eden yönetim kendinde değilİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta hemen kendine gel bence
Yorum
-
anlaşıldı bu sene bize futbol haram. zevkimizi bitirdiler. daha digitürk almaya gerek yok ama babam fenerli olduğu için kesin alır gibime geliyor.( bizim ailede baba fenerli, kardeş bjk li ben Trabzonlu tam bir rekabet var. aynen lig gibi
)
Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
Belki de böyle bir transferin olmayacağını bile bile ben yine de bir ümitle bekliyorum.İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaşlar Riquelme kim Trabzonspor kim? Biraz gerçekçi olalım..
Marcelinho'yu alabilecek kudretimiz varsa eğer biraz dişimizi sıkarak Riquelme'yi de alabiliriz bence.
Dünyanın en zor işi değil ya.
Yorum
-
Sende haklisinİlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben kendimdeyimde, ziyanla devam eden yönetim kendinde değil
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
dünya kadar paran da olsa Trabzona yıldız falan gelmez...nedeni şehirin yapısı konumu!
istanbula gece hayatı ve İstanbul İstanbul olduğu için geliyorlar..yani bi cazibesi var,adamlar emekliliklerinde eğlenmeye sefaa sürmeye geliyorlar...istanbul takımları bulundukları şehir itibariyle bi adım öndeler!
ancak ki takımm olur da istanbula taşınırsa o zaman parayla yıldız alınabilir!En son denizgrsy tarafından düzenlendi; 07.06.2007, 18:34.Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
ben yıldız falan istemiyorum. ama innamına da amele topçu almayalım elimizdekide yıldız onu olsun bari oynatalım.İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledünya kadar paran da olsa Trabzona yıldız falan gelmez...nedeni şehirin yapısı konumu!
istanbula gece hayatı ve İstanbul İstanbul olduğu için geliyorlar..yani bi cazibesi var,adamlar emekliliklerinde eğlenmeye sefaa sürmeye geliyorlar...istanbul takımları bulundukları şehir itibariyle bi adım öndeler!Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyıldız alamayız, stad yapamayız.
kapatalım dükkanı o zaman.....
geldiği zaman nasıl gelmişti???
getirmeyi bilirsen getirirsin.
daha bu senenin başında marcelinho yu getirdin.
getirebilirsen gelir...
yılıdz dan kasıt ?? nedir???
ben marcelinho kastetmedim..kaldı ki marcelinho nerde şimdi ? ne kadar dayanabildi?
dükkanı kapatmak değil olay...biz yıldız adayalrı bulmalıyız almalıyız....örnek ;Şota...
yıldız alıp getirirsin 2/3 ayda gider..çünkü yaşayacağı yeri iyice tanır ve bunalır...Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
merak etme konya ile rizeyi yenemeyizİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki ilk yedi Hafta Rakiblerimiz Istanbul BB; Oftas; Kasimpasa; Konya; Bursa; Antep ve Rize olursa ve bu maclarin sonucunda Lider olursakdami ayni kaniya varacaksin cooooooook merak ediyorum dogrusu

sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
Marcelinho 31 yaşındaydı, Riquelme 28.. Üstelik ikisini transfer konusunda kıyaslamak yanlış bence. Riquelme bir dünya yıldızı bence. Marcelinho'da Almanya'da yıldızdı, ama gel gör burda tutmadı, gitti yine toparladı. Ayrıca maliyet olarak da aralarında dağlar var bu iki ismin. Riquelme'nin yıllık alacağından bonservisine tüm masrafları Marcelinho'yu katlayacaktır. Faydası katlar mı derseniz buna birşey diyemem. Marcelinho bunun en güzel örneğiydi.. Tutmadı, ya riquelme de tutmazsa.. Bu sefer cidden mali kriz yaşanır.İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki de böyle bir transferin olmayacağını bile bile ben yine de bir ümitle bekliyorum.
Marcelinho'yu alabilecek kudretimiz varsa eğer biraz dişimizi sıkarak Riquelme'yi de alabiliriz bence.
Dünyanın en zor işi değil ya.
Formalar aldırır, kombineler sattırır bu isim, adım gibi eminim ama olmaz, hele şu dönemde hiç olmaz.. Büyük beklentiler bizi büyük hüsranlara sürükleyecektir.. Şu transfer dönemi ne olursa şükür dedirtecek haldeyiz gibi geliyor bana.. Riquelme'lere gelmemize daha çok var..

BORDO MAVİ
Yorum
-
campell da geldi paff da geldi.. adam ingiltere gol kralıydı.. geldi..İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyılıdz dan kasıt ?? nedir???
ben marcelinho kastetmedim..kaldı ki marcelinho nerde şimdi ? ne kadar dayanabildi?
dükkanı kapatmak değil olay...biz yıldız adayalrı bulmalıyız almalıyız....örnek ;Şota...
yıldız alıp getirirsin 2/3 ayda gider..çünkü yaşayacağı yeri iyice tanır ve bunalır...
yamyam deyip yollamasaydın kalırdı.
3-5 ay da gider, eğer hedefsiz bırakırsan.
yaşayacağı yer değil, heyecanıdır önemli olan.
eğer takım hedefsiz kalmışsa büyük takıma gelme hayali ile gelmiş vasat topçuyu bile takımda tutamazsın.
vugrinec cok mu büyük yıldızdı???
ama hedefsiz bir takım haline geldin gitti.
ama o buraya sen büyük takımsın diye geldi.
symek ne zaman gitti???
büyük takım daima yukarı oynar.
oynamazsan vasat yabancılar bile gider. kaldı ki yıldızlar.
sen tepeye oyna bak kalıyor mu kalmıyor mu getirdiğin yıldızlar.
Yorum
-
Haklisin Rizeyi bu Sezon YENMEYECEGIZ.İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerak etme konya ile rizeyi yenemeyiz

ONLARI EZECEGIZ!!!!!!!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Arkadaşlar dert yanmak kolay da biraz da gerçeklere dönelim. Bütçemiz belli, borcumuz belli. İyi futbolcu kendini belli eder, illa pahalı olmasına lüzum yokTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum