Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Altay ' ın sol beki (Sancak) ile anlaştık mı biz kesin olarak şimdi ?
    Bizim için tüm kalpler " BORDO " ; tüm gözler " MAVİ " dir !

Yorum

• Yahu o kadar savunma oyuncusunun yanında BEkir'e de yer ayıracak değiliz herhalde.
      Ama ben eminim Ziya Doğanduysun bu haberi hemen alır.
      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• adamı sakat oldugu için kimse izlemiyordur heralde tüh

Yorum

• biz dhep defans oyuncusu alalım nasıl olsa gol atmaya niyetimiz yok bari göl yemiyelim
          düzceli fanatikler

İnadına 7 İnadına TRABZONSPOR

Yorum

• rüştüyü beğenmiyenlere gerçekten anlam veremiyorum bosna maçında son golde hatası büyük ama ordaki 2 stopere bakın ne yapıyorlar yandan gelen topa? rüştü bu ülkedeki en iyi kalece keşke almış olsalar
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              rüştüyü beğenmiyenlere gerçekten anlam veremiyorum bosna maçında son golde hatası büyük ama ordaki 2 stopere bakın ne yapıyorlar yandan gele topa? rüştü bu ülkedeki en iyi kalece keşke almış olsalar
              Ya abi tamam iyi kaleci olabili zaten bunu bizim dememize gerek de yok kendisini kanıtlamış bir isim ama başka kalecimi mi adam on gündür durdu durdu ben fenerliyim de boş mukaveleye imza atarım da adam bizi kullanıyor gibime geliyor ........
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Arkadaslar herkes R.Carlos un transferinden bahsediyor ama kimse onun maliyetinden bahsetmiyor. Ispanyol kanallarina göre yilda 4,2 milyon € dan bahsediliyor buda 4 tane Gökdeniz yapar. Ama o arada yapilan reklamin degeri tabiki kat kat fazla. Ama anliyacaginiz Trabzonspor böyle oyuncu almasi icin obir oyuncularin gelirleride en azindan 2 milyon civbari olmasi gerek oda en yüksek maliyetli oyuncumuzda bile yok

Yorum

• su başlıga ismini yazmadıgınız topcu kaldı mı

Yorum

• İlk olarak SeVeNTeeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Altay ' ın sol beki (Sancak) ile anlaştık mı biz kesin olarak şimdi ?
                    ayne oyle abı anlastık 111 hazıranda ımza atacak
                    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya abi tamam iyi kaleci olabili zaten bunu bizim dememize gerek de yok kendisini kanıtlamış bir isim ama başka kalecimi mi adam on gündür durdu durdu ben fenerliyim de boş mukaveleye imza atarım da adam bizi kullanıyor gibime geliyor ........
                      adam fenerli olabilir daha önce hiç mi fenerli gelip oynamadı bu takımda şu anda bile var.ceyhun.keşke bizim oyuncularımızda çıkıp dese ben trabzonsporluyum atarım boş mukaveleye imza hep açık kapı bırakarak demeç veriyorlargs li ardayı filan dinliyorum bide bizimk yıldızları dinliyorum arada büyük fark var.Lafın özü rüştü çok kişilikli biridir gelirse bence çok büyük güç katar şenol güneşten sonrada ilk defa sağlam bi kalemiz olur
                      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• ‘Teklifler güzel ama...’

Beşiktaş’ın renklerine bağlamak istediği Gençlerbirliği’nin yıldızı Mehmet Çakır, “Teklifler bana da ulaştı ancak kulübümle anlaşmak zorundalar” ifadesini kullandı.
                        06.06.2007

Sözleşmesi sürüyor

Süper Lig’i 6. sırada bitiren Gençlerbirliği’nin genç yıldızı Mehmet Çakır, Beşiktaş’tan transfer teklifi aldığını doğruladı. Siyah-Beyazlı takımdan önerilerin kendisine de ulaştığını söyleyen 22 yaşındaki golcü oyuncu, “Gençlerbirliği’nde sözleşmem sürüyor. Beşiktaş çok büyük bir takım ancak transferin gerçekleşmesi için öncelikle kulübümle görüşmek ve anlaşmak zorundalar” diyerek Kartal’a yeşil ışık yaktı.

Hedefler büyük...

Kuşadası’nda takım arkadaşı Erhan Güven ile birlikte tatil yapan genç yıldızı Trabzonspor’un da istediği biliniyor. Bu arada Beşiktaş’ın yerli transferinde Hakan Arıkan’dan sonra Kayseri Erciyessporlu Emre Toraman, Bursasporlu Ömer Aysan ve Gaziantepspor’un kaptanı Bekir İrtegün’ü de bitirmesinin an meselesi olduğu bildirildi. Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Sağlam’ın da bu isimleri onayladığı öğrenildi

biz bencede ara verelim malum transfer piyasası cok yüksek Haşim Sayitogluna göre Beşiktaş 700.000 euroya alıyor Hakan Arıkanı Fb 1.5 euroya Wedersonu alıyor biz bekleyelim fiyatlar ucuzlasın nede olsa son ihtimaller var suat usta hayrettin musa kuş

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ayne oyle abı anlastık 111 hazıranda ımza atacak
                          Sevindim bu habere . İyi transfer . Sağol

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            su başlıga ismini yazmadıgınız topcu kaldı mı

Eee transfer dönemi yaklaşıyor doğal bunlar

Yorum

• arkadaşlar şu carlosu da bayagı abarttılar ha baksanıza ilhan mansız nasıl giydirmiş carlosa yattara deli eder bunu 34 yaşına gelmiş zurna yazık paralara

Yorum

• hee sahi bu yattaranın karşısında oynucak dimi zavallı naaapsın yattaranın arkasından nal toplar artık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X