Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• basının gazına gelmeyelim..
    BORDO MAVİ

Yorum

• basının ben gazına gelmeyeceksem hani serkan dili dolanmaktan başka bir transferleri nerde değişimin adı serkan balcıyı beklemekmi denirki yönetime sahip çıkın ben göz göre göre takımı bitiren adamlara musamma gösteremem ...

Yorum

• Adamlar R.Carlosun formalarını bile satışa çıkarmışlar... Kapış kapış satılıyor şu anda. İşte büyük klüp olmak, iyi yönetmek böyle birşey... Hiç kimse kusura bakmasın ama bizim müsveddeler bunun yanına bile yaklaşamaz. Yazık oluyor Trabzonsporuma bunların elinde...
        HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Hersey Ziya'ya bagli bunu anlayin artik!!! Yönetim o kime isterse aliyor iste, ADAM'da yildiz hastaligi var niye alsinlar ki???? Alsalar yine ya kaciracak yada kadro disi birakacak sezonun ortasinda!!!!!

Yorum

• Bence biz bu Transfer dosyasi 2007/08 konusunu kapatmamiz lazim.
            Bosu bosuna sinirlerimizi bozuyoruz. Her gün yalan haberleri okumaktan biktim. Gecen sene ve 2005 teki gibi kafayi yemeyilm yine. Hatirlarsaniz 2005 Zurawskiyi 1000 kere aldik, sonunda ise adam celtice gitti.

Gecen senede basinda cikan haberlere göre 100 tane oyuncu alacaktik, sonunda ne oldu???????

Bir futbolcu Trabzonspor kulübüyle resmi imza atmadan önce,Trabzonsporda oyanacagina inanmiyorum.

Gelir imzayi atar, formayi giyer, resmi sitede yayinlanirsa ancak o zaman inanirim......
            TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
            TRABZON / AYASOFYA MAH.
            HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Ziya Doğan Polonya'dan sonra İsveç ve Danimarka'ya gidip futbolcu izleyecekmiş...
              Yahu arkadaş aklım almıyor,bu mudur yani futbolcu izleme işi?..Gönderirsin bir kişiyi 1 sene öncesinden İsveç'e,orda yaşar,ligleri takip eder,alt liglerdeki maçları izler,beğendiği olursa rapor eder,beğenirsen,sana uygunsa alırsın...
              Bizde nasıl?..Lig bitti,teknik direktörümüz henüz ligleri devam eden ülkelere giderek maç izliyor,vayanasına yahu...Nasıl olacak merak ediyorum,maç izlerken "ula şu sarı kafalı kısa uşak fena değil bir bakalım kimin nesiymiş..." deyip araştırmalara mı başlanacak?..
              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• TRABZON'UN MARTİNEZ AŞKI

Bordo-Mavililer, Kolombiyalı kaleci için Sakaryaspor'a 1 milyon $+2 futbolcuya önerdi...

Bordo-Mavililer, bu teklifin üzerine çıkmayacağını Sakaryaspor'a iletirken, 'Nürnberg, Martinez istiyor' söylemlerinin de fiyat arttırmak için olduğu belirtildi.

SON TEKLİFİ SUNDU

Trabzonspor, Martinez'den vazgeçmiyor. Uzun süredir Kolombiyalı kaleci için Sakaryaspor ile pazarlıklarını sürdüren Bordo-Mavililer, son teklif olarak 1 milyon $+2 futbolcu önerdi. Bu oyunculardan birinin kaleci Ahmet olduğu belirtilirken Bordo-Mavililer'in, diğer oyuncu içinse Sakaryaspor'un teklife 'evet' demesi durumunda 2-3 isim önereceği belirtildi. Trabzonspor, bu teklifin üzerine çıkmayacağını da Sakaryaspor'a iletti.

NÜRNBERG BOMBASI

Martinez için son olarak 3.5 milyon $'a inen Sakaryaspor'un bu isteğine Trabzonspor olumsuz yanıt verdi. Yeşil-Siyahlı kulübün 'Nürnberg Martinez'i istiyor. Anlaşmak üzereyi' söylemlerinin ise fiyat arttırma düşüncesi ile ortaya atıldığı da belirtildi. Bordo-Mavililer, bu nedenle son teklifi verdikten sonra Martinez için geri çekildiği ve Sakaryaspor'un kararını bekleyeceği ifade edildi.
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• SÜPER İKİLİ OLURUZ!

Trabzonspor'da Gineli yıldız Yattara ön protokol imzaladığı vatandaşı Jabi'ye kefil...

Yattara'nın, K.Erciyes'in siyahi yıldızı için yöneticilere, 'Birlikte iyi bir ikili oluruz. Alınması Trabzonspor'a büyük güç katar' sözleri transferin bitirilmesinde etkili oldu.

SAĞDA GÜÇ BİRLİĞİ

Trabzonspor'un K.Erciyesspor'dan aldığı ve 2+1 yıllık ön protokol imzaladığı Jabi'nin transferinde İbrahima Yattara'nın da önemli etken olduğu belirtildi. Jabi'nin gündeme gelmesi üzerine yöneticilerin Yattara ile görüşüp fikrini sordukları belirtilirken, Gineli yıldızın 'Alınırsa süper ikili oluruz" sözleri üzerine transferin bitirildiği ifade edildi. Yattara'nın yöneticilere, "İkimizde sağ kanatta oynuyoruz. Jabi'nin savunma yönü güçlü. Birlikte bu bölgede daha başarılı oluruz. Jabi Trabzonspor'a büyük güç katar" demesi üzerine Jabi'ye imza attırıldı.

JABİ'Yİ İKNA ETTİ

Trabzonspor yönetimi, İstanbul'a çağırdığı Jabi'nin Türk ve yabancı menajeri ile el sıkışırken, Yattara'da Gineli oyuncu ile milli takım kampında görüşerek kendisine Bordo-Mavili takıma gelme konusunda ikna ettiği ortaya çıktı. Jabi'nin Bursaspor ile anlaşan Bülent Korkmaz'a 'Sen nereye gidersen, ben de oraya gelirim" yönünde verdiği söz üzerine Trabzonspor'a transferindeki kararsızlığını da Yattara'nın çözdüğü belirtiliyor.

BONSERVİSİ ELİNDE

Trabzonspor'un Jabi'nin transferinde iştahını kabartan bir etken de Gineli oyuncunun bonservisinin elinde bulunması. Bordo-Mavili takım ile 2+1 yıllık ön protokol imzalayan Jabi'nin yıllık 600 bin $ (780 milyar) alacağı ifade edildi. Trabzonspor'da Teknik Patron Ziya Doğan, Jabi'nin transfer edilmesinden dolayı memnun olduğu, bu oyuncunun katılımıyla Yattara'nın da verimliliğinin artacağını düşündüğü belirtildi.

Yorum

• hoojdonk,alex,anelka,appiah,kezman,roberto carlos....
                    arkadaşlar febe bu adamları top oynasın diye almıyor asıl amaç forma ve kombine satışı bi de takıma katkı yaparlarsa ekstra kar adamlar için. zaten aldıklarını genelde 2 sene sonra satıyorlar. hem carlos hem de wederson u aldıklarına göre seneye bu adamı kuveye amerikaya japonyaya falan satarlar zaten yoksa gidipte niye wederson a o kadar para versinler.
                    neyse ben taktir ediyorum adamları tamam ben de febe den nefret ederim ama şu da bir gerçek iş bilenin kılıç kuşananın.adamlar kulubü iyi yönetiyorlar hele bi de bizimkilerle kıyaslanırsa arada çok fark var.
                    neyse boşuna dememişler zenginin malı züğürdün çenesini yorar diye. baktık bizim transferlerde iş yok herkes roberto carlosu konuşuyor...
                    bırakalım bu işi de kendimize bakalım...

Yorum

• Serkan gerçekleri!

Fenerbahçe'nin son kez görüşmek için beklediği genç oyuncunun, 17 Mayıs'ta Trabzon ile ön mukavele imzaladığı öğrenildi.
                      06.06.2007

Bağlayıcı sözleşme

Fenerbahçe’nin Zico’nun isteği doğrultusunda kadroyu geniş tutma ve bu paralelde Serkan Balcı’yı da ikna etme çabaları, Trabzonspor cephesinde endişeyle karşılansa da, kozların Bordo-Mavili ekipte olduğu ortaya çıktı. Kısa bir süre önce Trabzonspor’un kurmaylarıyla masaya oturan genç oyuncunun, 17 Mayıs tarihi itibariyle kendisini Bordo-Mavili renklere bağlayan bir ön mukaveleye imza attığı ve bunun bağlayıcı bir nitelik de taşıdığı belirtildi.

Görüşebilir ama...

Sözleşmesinin sona erdiği Fenerbahçe ile masaya otursa dahi bu görüşmenin formaliteden ibaret olacağını ileri süren Trabzonspor’un yetkilileri, Serkan Balcı’nın da dile getirdiği gibi kendilerine söz verdiğini vurguladı. Öte yandan genç oyuncu için Trabzonspor’un astronomik rakamlar değil, oldukça uygun miktarlar ödeyeceği de aynı kaynaklar tarafından açıklandı. Buna göre Serkan Balcı’nın ilk yıl için 1.2, ikinci yıl için ise 1.4 milyon YTL alacağı bildirildi.

Oynamak istiyor

Serkan Balcı’yı Trabzonspor’a yaklaştıran bir başka nokta ise, bu futbolcunun sezon içinde bir süreklilik yakalama ve bu sayede milli takıma yükselme arzusu. Neredeyse her fırsatta, “Zico’nun beni düşünmediğini biliyorum” açıklamalarını yapan Serkan’ın Karadeniz temsilcisinde direkt ilk 11 şansı bulacağına inanıyor olması, iki takım aynı ücretleri verse dahi, tercihini Trabzonspor’dan yana kullanabileceğinin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

İbre Hasagiç’e döndü

Martinez'den vazgeçen Trabzonspor, Hasagiç'e imza attırmaya hazırlanıyor.
                      06.06.2007

Sakarya takas önerecek

Geçtiğimiz hafta Sakaryaspor yöneticileriyle masaya oturan ve Martinez için 1.5 milyon dolara kadar çıkan Trabzonspor, Yeşil-Siyahlı ekibin 3.5 milyon dolar ısrarı üzerine transferi askıya aldı. Sakaryaspor’a daha fazla ısrarcı olmama kararına varan Bordo-Mavililer’in, söz aldığı Hasagiç’e imza attırmak için geri sayıma geçtiği bildirildi. Sakaryaspor’un Karadeniz ekibine son bir transfer paketi daha sunması, bunun, takas seçeneğini de içermesi bekleniyor.

Başka bir talibi yok!

Bu öneriyi bekleyen Trabzonspor Yönetimi’nin konuyu teknik direktör Ziya Doğan ile görüşerek karara bağlayacağı belirtildi. Daha önce Martinez’i gündemine alan Beşiktaş ve Galatasaray’ın bu transferden vazgeçmesi, Fenerbahçe’nin ise Kolombiyalı’yı düşünmüyor olması, Trabzonspor’un en büyük kozu. Martinez’e en yüksek ücreti kendilerinin verdiğini ve başka bir kulübün bunun üzerine çıkamayacağını belirten idareciler, aceleci olmayacaklarını vurguladı.

Fanatik

Yorum

• DHA'nın haberine göre Ziya;Serkan,Adnan ve Jabi transferlerini doğrulamış.

Yorum

• Sen solbeke sancak diye bi adamı almaya çalışıyosun.. Bakınız aldınız demiyorum almaya çalaışıyorlar diyorum Elin adamı bi vederson bi r.carlosu alıyor.. Ondan sonra biz neden şampiyon olamıyoruz.. Açık değil mi sizcede?? Bu transferlerle biz seneye şampiyon olamayız bu çok açık..
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Arkadaşlar bu mal fbnin carlosla beraber şu an yedinci yabancısı oldu

edu lugano deivid kezman appıah alex varken adamlar gidip Roberto Carlosu alıyorlar nasıl oluyor bu iş bizimkiler hala zarar etmemeyi bekliyorlar.......

Yorum

• ya sinir oluyorum Yattara Jabiyi ikna etmis...allahim ya Kayseri Erciyesten Trabzona transfer olacak bide ikna edilmesi lazim..off off ne hale düstük
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Ziya Doğan'dan mutlusu yok

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan'dan mutlusu yok. Tecrübeli hoca yönetimin istediği tüm transferleri yaptığını ve yapmaya devam ettiğini ifade ederek, "Yönetimle çok uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Şampiyon olacak kadroyu oluşturmak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor"dedi. Doğan, Jabi, Serkan Balcı ve Adnan ile yönetimin anlaştığını da doğruladı. Öte yandan kaleci arayışlarında yeni bir gelişme yaşandı. Sakaryaspor Kulübü Martinez'in fiyatında indirime gidince yönetim ibreyi tekrar Martinez'e çevirdi.

DOĞAN, "İSTEDİĞİM FUTBOLCULAR ALINDI"

Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Teknik Direktör Ziya Doğan'ın istediği oyuncularla bir bir anlaşmaya varan yönetim, 3 transfer daha yapmayı planlıyor. Bu transferlerden birinin kaleye, birinin savunmaya ve birinin de forvete olması bekleniyor. Teknik direktör Ziya Doğan, yönetimin istediği futbolcuları aldığını, alınmayanlar ilede görüşmelerinin sürdüğünü ifade ederek, "Şu ana kadar istediğim tüm transfer yapıldı bu yüzden çok mutluyum. Yönetim kurulu ve transfer komitesi ile çok uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Yönetim kurulumuz üç futbolcunun transferini sonlandırdı. Diğer futbolcular içinde görüşmelerimiz sürüyor. Trabzonspor'a gönül verebilecek, bu takım için sahada canla başla mücadele edebilecek ve bu formanın ağırlığını kaldırabilecek isimleri renklerimize katmak istiyoruz. Bunlarıda yaparken Trabzonspor'un mali bütçesini sarsacak değil, sözleşmesi bitmiş veya bitime yakın oyuncuları kadromuza katmak için çabalıyoruz" dedi.

SAKARYASPOR CEPHESİ YUMUŞADI

Doğan' ın verdiği listedeki futbolcular ile temaslarını sürdüren Trabzonspor, kaleci için de nabız yoklamaya devam ediyor. Gaziantepspor kalecisi Hasagic ile ön anlaşmaya varan ancak Sakaryaspor' un kalecisi Martinez' i kadrosuna katmak için uğraşan bordo - mavililer, Sakaryaspor' un fiyat indirmesi ile Hasagic' i beklemeye aldı. Daha önce Sakaryaspor' un yüksek fiyat istemesi üzerine Martinez' den vaz geçtiğini açıklayan Trabzonspor yönetiminin bu tutumu karşısında geri atan Sakaryaspor yönetimi, Bordo - mavili kulüp ile şartları konuşmak için masaya oturmaya hazırlanıyor. Trabzonspor, Sakaryaspor' a bonservis bedeli olarak 1 Milyon dolar önerirken, Sakaryaspor Kulübü 2 Milyon dolarda diretiyor. İki takımın ortada bir fiyatta birleşmesinin an meselesi olduğu belirtildi. Martinez için devreye giren Alman Nürnberg takımının fiyat artırmasından çekinen yönetim, Sakaryaspor' dan transferle ilgili kesin bir cevap bekliyor.
                                06.06.2007
                                Kaynak : DHA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X