İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaşlar önce şu haberi ekliyorum kusura bakmayın.........
Roberto Carlos için geldi!
Flaş! Real Madrid'li futbolcu Roberto Carlos'un menajeri Dino Paşalic Fenerbahçe Yönetimi ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi.
Geçtiğimiz günlerde Brezilyalı futbolcunun menajeri ile yapılan telefon görüşmesinden sonra Carlos'un menajeri Dino Paşalic İstanbul"a davet edilmişti. Bu daveti geri çevirmeyen Pasaliç İstanbul'a geldi.
Bosnalı Menajer Dina Paşalıiç ile İstanbul'da son kez görüşecek olan yönetimin bu görüşmenin ardından Carlos konusunda kesin anlaşmaya varması ve 9 Haziran"da Şükrü Saraçoğlu Stadında yapılacak olan büyük şölene yetiştirmesi bekleniyor. Ancak halen Real Madrid forması giyen Carlos'un 9 Haziran'da deplasmanda Zaragoza ile ve ligin son haftasında ise kendi evinde Mallorca ile oynayacak olması nedeniyle Brezilyalı ünlü yıldızın İstanbul'a gelişinin ertelenebileceği öğrenildi.
05.06.2007
Kaynak : DHA
Arkadaşlar bu mal fener carlosu alırsa Wedersonu almayacak bence ama o durumda biz alırmuyız yani yakışırmı bize bilmiyorum.....2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Rakiplerin maçını Müftüoğlu yönetecek
Takımımızın İntertoto Kupası'ndaki muhtemel rakiplerinin ilk maç programı belli oldu.Buna göre NK ZAGREB - FC VILLAZNIA 1.tur 1. maçı 23 Haziran 2007 Cumartesi günü yerel saatle saat 17.30'da Zagreb Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Kuddusü Müftüoğlu yönetecek.
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakarya'da Özkara dönemi
Türk Telekom Lig A takımlarından Sakaryaspor, Teknik Direktör Hüsnü Özkara ile prensip anlaşmasına vardı.
Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Hüsnü Özkara ile yaptıkları görüşmede prensip anlaşmasına vardıklarını kaydetti. Başkan Hacıeyüpoğlu, Hüsnü Özkara ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacaklarını da sözlerine ekledi.
05.06.2007
Kaynak : İHA
Artık Martinez Trabzonsporda diyebiliriz

insallah kardes insallah...bitsin artik su is..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Néden olmasin?İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar önce şu haberi ekliyorum kusura bakmayın.........
Roberto Carlos için geldi!
Flaş! Real Madrid'li futbolcu Roberto Carlos'un menajeri Dino Paşalic Fenerbahçe Yönetimi ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi.
Geçtiğimiz günlerde Brezilyalı futbolcunun menajeri ile yapılan telefon görüşmesinden sonra Carlos'un menajeri Dino Paşalic İstanbul"a davet edilmişti. Bu daveti geri çevirmeyen Pasaliç İstanbul'a geldi.
Bosnalı Menajer Dina Paşalıiç ile İstanbul'da son kez görüşecek olan yönetimin bu görüşmenin ardından Carlos konusunda kesin anlaşmaya varması ve 9 Haziran"da Şükrü Saraçoğlu Stadında yapılacak olan büyük şölene yetiştirmesi bekleniyor. Ancak halen Real Madrid forması giyen Carlos'un 9 Haziran'da deplasmanda Zaragoza ile ve ligin son haftasında ise kendi evinde Mallorca ile oynayacak olması nedeniyle Brezilyalı ünlü yıldızın İstanbul'a gelişinin ertelenebileceği öğrenildi.
05.06.2007
Kaynak : DHA
Arkadaşlar bu mal fener carlosu alırsa Wedersonu almayacak bence ama o durumda biz alırmuyız yani yakışırmı bize bilmiyorum.....
Yoksa Wedersonda 3 eziklerin artigimi sayiliyor
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
evet kardeş 2 takım toplam 4 maçİlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu intertoto rövanşlı ve bizim iki takım elememiz gerekiyor değil mi.
Yorum
-
Yok abi bana kalsa ben hemen alırımda işte bizimkiler alırmı aslında kafamı şu karıştırıyor fb den hiçbir yönetici resmi olarak acıklamadı Wederson transferini yani sadece gazeteler ve ajanslar verdi haber olarak acaba bu ibneler carlos olmazsa elden kacmasın diyemi böyle yaptılar gerci bunların işi belli olmaz ikisinide alabilirler.....İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNéden olmasin?
Yoksa Wedersonda 3 eziklerin artigimi sayiliyor
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
kayseri geçen sene 2 takımla oynadı 1. Sopron 2. Larissa ondan sonra uefaya çıktı az ye elendiiİlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma gecen sezon kayseri 3-4 takimlan oynamamismiydi?

Yorum
-
Yakışır tabi niye yakışmasın?Wederson gibi oyuncu bulduk yakışırmı diyoruzİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu mal fener carlosu alırsa Wedersonu almayacak bence ama o durumda biz alırmuyız yani yakışırmı bize bilmiyorum.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum