Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ortalığı karıştıralım biraz

BIG SAM IS £1M KAR THIEF

NEWCASTLE boss Sam Allardyce is making a shock move for Turkey's World Cup winger Gokdeniz Karadeniz - with a little help from Emre.

Allardyce has spoken to United midfielder Emre about the flying Trabzonspor right-winger, 27, and asked him to find out if his compatriot fancies joining the Toon in a £1million deal.

The St James' Park chief is also on the trail of 26-year-old Czech defender David Rozehnal, who looks set to quit Paris St Germain this summer - but faces competition from Borussia Dortmund.

Kaynak:http://www.people.co.uk/sport/footba...name_page.html

Yorum

• gökdenizi satmanın sonucu fatih inkinden ağır olur..
      fatih giderken elinde gökdeniz vardı. seneyi de o kurtardı.
      şimdi gökdenizi gönderirsen elinde kimse yok...
      küme potasında geçecek bir mücadeleye hazır olun o zaman.

Yorum

• Sol kanata oyuncu almadan Gökdenizi satmak intihar niteliğinde olur zaten. ama iyi bi Sol açık alınırsa satılabilir...
        En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 03.06.2007, 17:46.

Yorum

• serkan balcı egemen adnan gibi adamlarla takım transferi yapıp değişim bekleyen adamlardan buda beklenir...

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sol kanata oyuncu almadan Gökdenizi satmak intihar niteliğinde olur zaten. ama iyi bi Sol açık alınırsa satılabilir...

ne gerek var sol açık alındığında gökdenizin satılmasına..gökdenizin asıl yeri sol açıkmıdır...sn yine al sol açığını gökdenizi serbest oynat daha güzel olmazmı.??
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• sol kanada kimi alacaksın???
              maç sonucuna etki eden birini alabilecek misin???

gökdeniz fatih gibi adamlar maçın kaderine etki eder. ve bu adamların devamlılıkları yüksektir. kötü oynadıkları maçta bile etki ederler..

gökdenizi sat sıradan bi sol açık al.. en fazla bi sol açığın olur.. fazlası değil.

gökdenizi satıyorsan o ayarda adam alacaksın.
              onun kadar maçın kaderine etki edecek adam alacaksın.
              her sene atılan gollerin 20-25 inde asist veya bizzat golle imzası olan adamı satıyorsan zaten intahara niyetlisin demektir.

ha dersen ki alacağım o kalitede bi adam...
              gülerim hem de kahkaha ile.
              fatih in yerine aldıklarını da gördüm ben....

Yorum

• Ben demiyorum ki. Ziya hocanın sistemi öyle. Buralarda soru işaretleri var diyorum. Gökdeniz, Yattara hatta Umut Bulut bu sistemde tehlikedeler. İleride tek forvet oynayacağından hava toplarında da etkili olması şart. Rakip defans boğuşması da şart. Bu nedenle Ersen ismi ön plana çıkıyor tabi yerine transfer olmazsa. Arkasında Umut Bulut, o da forvet arkası oyuncu gelirse devreden çıkıyor. Yattara ile malum Ziya hocanın arası. Gökdeniz de mevkisiz ne kadar idare edebilir onu söylüyorum. Ziya hoca ne yapacak merak ediyorum. Benim fikrim değil
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ziyanın sistemi falan yok...
                  sistem sadece sahaya çıkmadan önce tabelada yazıyor.
                  saha içinde sistem falan görmedim ben koca sene.

o yüzden ziyanın sistemi diye bir argüman bulamıyorum..

ziya gökdenizi kesmez.. kesemez....

zaten asıl sorun da burada.. ziya nın sistemine göre transfer yapıldığı söyleniyor.
                  ben sistem falan göremedim.
                  meçhule doğru transfer yapıyoruz.

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne gerek var sol açık alındığında gökdenizin satılmasına..gökdenizin asıl yeri sol açıkmıdır...sn yine al sol açığını gökdenizi serbest oynat daha güzel olmazmı.??
                    bu ziyanın sisteminde hem sol açık hemde serbest oyuncunun oynabileceğine inanıyomusun?bende isterim tek ön liberoya dönmek ama ziyanın mantalitesine uymazki...

Yorum

bu ziyanın sisteminde hem sol açık hemde serbest oyuncunun oynabileceğine inanıyomusun?bende isterim tek ön liberoya dönmek ama ziyanın mantalitesine uymazki...
                      bu sadece ziya nın değil. bizzat yönetimin de mantalitesi..

önce kasanın içini yokettiler. sonra fatih. şimdi gökdenizi de satarak sahanın içini de yokedecekler..

aralıkta da aday olmaz herhalde.. görev tamamlanmıştır nasıl olsa.

Yorum

• Martinez Nürnberg'e gidiyo,Nürnberg yabancı kontenjanı boşalınca alıyomuş Martinezi...

Yorum

• Martinez Nürnberg yolunda!..

3 büyükler koştu! Nürnberg kapıyor. Sakaryaspor Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, kaleci Martinez'le ilgili olarak Almanya Bundesliga takımlarından Nürnberg'le anlaşmak üzerinde olduklarını belirterek, "Alman ekibi yabancı kontenjanını boşalttıktan sonra Martinez'i transfer edecek. Ancak zaten 3 büyüklerden de resmi bir teklif almadık" dedi.
                          Turkcell Süper Lig'den bu sezon sonu Telekom Lig A'ya düşen Sakaryaspor'un Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Mustafa Kaya'ya yaptığı özel açıklamada önümüzdeki sezon tekrar Süper Lig'e yükseleceklerini belirtirken bir dönem 3 büyüklerin peşinde koştuğu Kolombiyalı yıldız kalecinin Alman ekibi Nurnberg forması giymeye çok yakın olduğunu vurguladı.

Kalecileri Martinez'le sözleşmelerinin devam ettiğini belirten Başkan Hacıeyüpoğlu, "Biz Martinez'e 4 milyon dolar fiyat biçtik. Martinez henüz 24 yaşında ve Türkiye'ye çabuk uyum sağladı. Biz kendisinden memnunuz. Hem Martinez'i Lig A'da oynatmamız bize maddi açıdan bir külfet de getirmiyor" dedi.

Martinez'in her gün bir takımla adının anılmasını doğru bulmadıklarını ifade eden Hacıeyüpoğlu, "Kalecimize Nürnberg dışında henüz resmi teklif yapan olmadı. Devre arasında Trabzonsporlular kalecimizi istemişti. Ancak sezon sonunda 3 büyüklerden hiçbiri bize teklif iletmedi. Biz Alman Bundesliga takımlarından Nürnberg'le pek çok konuda anlaştık. Almanlar yabancı kontenjanı sorunu yaşıyorlar. Onu giderdiklerinde Martinez'i de alacaklar. Artık 'Martinez Avrupa'ya yelken açıyor' diyebiliriz" diye konuştu.
                          Hacıeyüpoğlu ayrıca teknik direktör Şaban Yıldırım'la yollarını ayıracaklarını ve yeni futbolcuları transfer edeceklerini açıkladı.

Yorum

Martinez Nürnberg'e gidiyo,Nürnberg yabancı kontenjanı boşalınca alıyomuş Martinezi...
                            ????
                            sanirim balon haber..!

Nürnberg Sparta Prag'in kalecisini aldi.

--------
                            bu arada rüyalarimizin adami "Zidan" bugün Hamburg'a imza atti...

.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• STRATEJİK MANEVRA

Kaleci transferi için girişimlerini sürdüren Trabzonspor, Sakaryaspor'un Martinez için uçuk bir bonservis bedeli istemesi üzerine Cordoba kozunu oynamayı planlıyor. Uzun süredir kaleci transferi için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Sakaryaspor'un Martinez için bonservis bedelini yüksek tutması nedeniyle rotasını Antalyaspor'un kalecisi Cordoba'ya çevirdi. Bordo-Mavili yönetim, yaptığı görüşmeler sonrasında Martinez'in bonservisi konusunda bir gelişme kaydedemeyince, bu oyuncunun bonservisini düşürmek için Antalyaspor'un kalecisi Cordoba ile manevra yapmayı hedefliyor.

MARTİNEZ BEKLENİYOR

Antalyaspor'dan ayrılan ve futbolu bırakacağını açıklayan Cordoba ile yapılan görüşmeler sonrasında, tecrübeli kalecinin Trabzonspor'a gelmesi durumunda kararını değiştireceği belirlenirken, Sakaryaspor'un bu atak karşısında nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu. Martinez'in Trabzonspor'a gelmek istediği ancak yönetimin bonservisini yüksek tutmasıyla bu transferin gerçekleşmediği öğrenildi.

TARAMA SÜRÜYOR

Öte yandan yurtiçindeki oyuncularla ilgili de çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavili yönetim, Sivassporlu Hayrettin, Gençlerbirliği'nden Engin Baytar. Mehmet Çakır, ve Beşiktaş'tan İbrahim Akın için girişimlerini hızlandırdı. Bordo-Mavililer, bu oyuncularla ilgili olarak kulüpleriyle son görüşmeleri yaptığı kaydedilirken, Hayrettin ve Engin'in Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı sızan bilgiler arasında yer aldı. İbrahim Akın'ın durumu ise Ertuğrul Sağlam'a bağlı.

İlkhaber
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• SON KARAR PAZARTESİ

Trabzonsporun transfer gündeminde olan Bursasporlu Egemen Bordo-Mavili yönetimden süre istedi. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu da, bu oyuncu ile ilgilendiklerini doğrularken, “Şu anda sadece görüşme aşamasındayız. Biz şartlarımızı ortaya koyduk, o da şartlarını ortaya koydu. Anlaşma sağlandı demek doğru olmaz ama görüşmelerimiz sürüyor. Bu transferden sonuç almak için yoğun şekilde çabalıyoruz” dedi

FENER’E GİTMEM

Egemen’in de Trabzonspor yönetimine, “Kulübüm ile bir görüşme yapmam lazım. Trabzonspor’a gelmeyi çok istiyorum. Ama bana Pazartesi gününe kadar süre verin” dediği öğrenildi. Fenerbahçe’nin de transfer gündeminde olan Egemen’in Bursaspor kulübüne de, “Gidersem Trabzonspor’a giderim. Fenerbahçe’yi kesinlikle istemiyorum” dediği belirlendi. Bu arada Bursaspor kulübü de bu oyuncuyu bırakmak istemiyor.

İlkhaber
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X