Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    wdersonu ezıklere kaptıran bu becerıksızlere lanet edıyorum...............
    ne kaptırması ya kendi kendimize konuşuyoruz. yönetim wedersonla ilgilenmedi bile.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Baslik altinda IDAA'ya varmisiniz

Ilk Resmi Imza kacinci Sayfada atilacak? Ne Tahmin ediyorsunuz?

1.) 250. Sayfa - 10.00

2.) 350. Sayfa - 8.50

3.) 450. Sayfa - 7.00

4.) 500. Sayfa - 5.00

5.) 1500. Sayfa - 2.00

6.) 2000. Sayfa - 1.10
      Eğer 2000 sayfaya geldiğimizde transfer yapacaklarsa bana 2 gün verin, 5000'e de çıkartayım
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eğer 2000 sayfaya geldiğimizde transfer yapacaklarsa bana 2 gün verin, 5000'e de çıkartayım

Yok Padisahin (ZIyanin) sayesinde sabir etmeye alisdik ama 5000. Sayfaya kadar bekleyemeyiz
        2 Gün sürsede
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bu serkan balcı felan diyorlar işllh almazlar 3. sınıf topçu, milletin artıklarını toplar hale geldik
          trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne kaptırması ya kendi kendimize konuşuyoruz. yönetim wedersonla ilgilenmedi bile.
            .....ısın o kısmı zaten eseklık degıl esek oglu eseklık......kafası basmıyokı bunları .....sezon ıcınde dunya yıldızıymıs gıbı adnan a ımza attırırlar ...ama wedersonla ılgılenmek yok......

...adamın hemen hemen her mac ta bıze gol attı......kor olmak lazım bunu gormemek ıcın ....ama bence bunda yonetımden cok zıyanın sucu var....

.....yonetım bunu gormustur hatta zıyaya sormuslardır alalımmı dıye ama zıya reddetmıstır.....

....nıye mı ....bızım sol bek te kım oynuyo ...zıyanın ıkıncı oglu celo ...eee demek oluyorkı celoyu kesmemek ıcın wedersonu red etmış ....hatta o gelırse ben gıderım bıle demıstır.....
            deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
            ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
            ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• ya şaka maka bizim yönetim r.carlos deyip wedersonu getirse olay çıkardı he
              İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• bide wederson demişya carlosdan ii olurumm tabi ceyhunda ronaldinhodan i olur
                İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

....nıye mı ....bızım sol bek te kım oynuyo ...zıyanın ıkıncı oglu celo ...eee demek oluyorkı celoyu kesmemek ıcın wedersonu red etmış ....hatta o gelırse ben gıderım bıle demıstır.....
                  birinci oğlu da mustafa keçeli sanırım o da solda dikkatini çekerim

Yorum

• İlk olarak selimcoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    birinci oğlu da mustafa keçeli sanırım o da solda dikkatini çekerim
                    ...yok ustad bırıncı oglu ayman sonra celo sonra kecelı hasan ferhat dıye gıder bu....ama ılk uc cok onemlı...

....
                    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

...yok ustad bırıncı oglu ayman sonra celo sonra kecelı hasan ferhat dıye gıder bu....ama ılk uc cok onemlı...

....
                      hasan diyip geçme erciyes maçında oyuna girip çıkardığı gol hala gözümün önünde

Yorum

• Yav hakkaten bu adamın oğlu var mı acaba? Yazık çocuğa. Yerinde olmak istemezdim. Kİmse sevmez herhalde. Maçlara falan almazlar mahallede
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• Hiçbiri olmadı NFL'den bulur hocamız, mantalitede çareler tükenmez

Şaka bir yana, ben bu sene geçen yıla oranla çok daha başarılı oluruz diye düşünüyorum, takımın asları satılmazsa, hocadan da patlama bekliyorum
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Her sene aynı şey Sesimiz çıkmıyo diye dalga geçiyorlar bizle ya.. Bi babayiğit yok mu şu başkan bozuntusunun kulağını çekecek... Adam gibi yapacaksa transfer yapsın yapamıyosa bıraksın gitsin.. Bunların yüzünden ruh sağlığım bozuldu be.. Ah be taraftarımız olsaydı böyle olmazdı...
                            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• sınırsız yabancı veya ona benzer birşey çıkacak muhtemelen..bakalım haşim beyfendi ne bahaneler bulacak ondan sonra...
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hiçbiri olmadı NFL'den bulur hocamız, mantalitede çareler tükenmez
                                İlkin NHL gibi okudum.

Gerçi Ziya için fark etmez. Adama babayiğit lâzım. Kırkpınar'dan bile oyuncu bulabilir.
                                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X