Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bu başlığı kapatalım ben size gelecek sezon bizi temsil edecek kadroyu yazayım en azından boş haberleri okumak zahmetinden kurtulalım her transfer döneminde olduğu gibi bu dönem için hazırlanan yeni oyalama taktiği başladı yurtdışı gezileri futbolcu izleme piyesleri eldeki yabancıları elden çıkartma kaosları ve lig başlarken iki sus pus transferi alın size komedi transfere hazır olan kulüp iki dakika ka wedersonu aldı gitti

tolga
    serkan-risp-erdinç-cello
    hüseyin-ayman
    yattara-djokoj
    umut-thomas jun

muhtemelen şu anda alınacak futbolcular değil de gönderilecek futbolcular konuşuluyordur mesela gökdeniz ve step bunlar para getirecek topçular
    bir diğer konuşulan konu ise djokaj ve thomasın elden çıkartma taktikleri
    alınacak futbolcular şu an izleme aşamasında nokta transferler arıyoruz....
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar bu başlığı kapatalım ben size gelecek sezon bizi temsil edecek kadroyu yazayım en azından boş haberleri okumak zahmetinden kurtulalım her transfer döneminde olduğu gibi bu dönem için hazırlanan yeni oyalama taktiği başladı yurtdışı gezileri futbolcu izleme piyesleri eldeki yabancıları elden çıkartma kaosları ve lig başlarken iki sus pus transferi alın size komedi transfere hazır olan kulüp iki dakika ka wedersonu aldı gitti

tolga
      serkan-risp-erdinç-cello
      hüseyin-ayman
      yattara-djokoj
      umut-thomas jun

muhtemelen şu anda alınacak futbolcular değil de gönderilecek futbolcular konuşuluyordur mesela gökdeniz ve step bunlar para getirecek topçular
      bir diğer konuşulan konu ise djokaj ve thomasın elden çıkartma taktikleri
      alınacak futbolcular şu an izleme aşamasında nokta transferler arıyoruz....

Rankdas beni iyice KARAMSAR ETTIN
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bu başlık acı çekme başlığı gibi, sanki bütün mazoşistler buraya toplanmış ayin yapıyorlar
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rankdas beni iyice KARAMSAR ETTIN
          Duisburg tan nasıl görünüyor bilmiyorum ama buradan gözüken bu her sene aynı senaryoları izlemekten bıktım bide intertoto kadrosu komedisi çıktı bu sene yeni olan bi olay bu daha neyi izleyeceksin de musampayı affediyorsun adamı deneyecektin kötü olan kadroda niye denemedin gül gül ölüyorum burada komedi komedi komedi sinir harbine çıkıyoruz her transfer dönemi başlangıcı ama kazanan her zaman yönetim oluyor biz ise sinirlerimiz gergin bir şekilde lige başlıyoruz.
          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Duisburg tan nasıl görünüyor bilmiyorum ama buradan gözüken bu her sene aynı senaryoları izlemekten bıktım bide intertoto kadrosu komedisi çıktı bu sene yeni olan bi olay bu daha neyi izleyeceksin de musampayı affediyorsun adamı deneyecektin kötü olan kadroda niye denemedin gül gül ölüyorum burada komedi komedi komedi sinir harbine çıkıyoruz her transfer dönemi başlangıcı ama kazanan her zaman yönetim oluyor biz ise sinirlerimiz gergin bir şekilde lige başlıyoruz.

En iyisi Gazete okumamak, Spor Haberi izlememek. Sinirlerimiz gercekdende geriliyor.

Acaba Transfer Dönemi bütün Trabzonsporlulari igne ile uyutsakmi?
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Ben uyumaya razıyım uyandıktan sonra karşıma 80 lerin trabzonsporunu çıkaracaklarsa....

Yorum

• yaw bi transfer yapmak bu kadar zormu ya deli bunlar insanı sinirlendiriyorlar
                millet malı götürüyor böyle giderse biz sadece bakacagız
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yaw bi transfer yapmak bu kadar zormu ya deli bunlar insanı sinirlendiriyorlar
                  millet malı götürüyor böyle giderse biz sadece bakacagız
                  transfer çok kolay ama önemli olan doğru transferr
                  musampa djokaj gibi adamları almak çok kolay ama ii kaliteli futbolcuyu rakibinden almak çok zor adam satmıyor. Ayrıca 2 sene önceki şaşa lı günlerimizden ve zenginliğimizden çok uzağız her oyuncu trabzona gelmez ve sen maliyeti nedeniyle getiremezsin
                  Musampayı bile zor bela renklerimize katmıştık unutma yıldız bir oyuncuyu ancak sezon başında alırız. Sonrada derler transferde geç kaldık
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Gitsinler Şili'nin Colo-Colo, Meksika'nın America, Arjantin'in Boca, River, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb, Ukrayna'dan Dinamo Kiev, Shaktar Donetsk efendim daha Gremio CSKA Moskova... takımlarından yakalayabildikleri futbolcuları getirsinler. Biz Ziya hocayla anlaşırız. İlk yarı on libero, 2. yarı gerçek mevkileri
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• futbolcu bakmak için en iyi klüp Orlando Pirates Güney Afrika klubü özellikle L.Mokoena diye forvetleri var çok iyi

Travelairin dediği gibi Şilinin Colo-Colo takımındada çok iyi genç oyuncular var...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gitsinler Şili'nin Colo-Colo, Meksika'nın America, Arjantin'in Boca, River, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb, Ukrayna'dan Dinamo Kiev, Shaktar Donetsk efendim daha Gremio CSKA Moskova... takımlarından yakalayabildikleri futbolcuları getirsinler. Biz Ziya hocayla anlaşırız. İlk yarı on libero, 2. yarı gerçek mevkileri

Yani 90 Dakika yerine 45 Dakika IZDIRAP cekelim diyorsun

Yorum

• Evet anlaşma yoluna gitmezsek müebbet yiyeceğiz belli oldu
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• wdersonu ezıklere kaptıran bu becerıksızlere lanet edıyorum...............
                            deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                            ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                            ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Bu Baslik altinda IDAA'ya varmisiniz

Ilk Resmi Imza kacinci Sayfada atilacak? Ne Tahmin ediyorsunuz?

1.) 250. Sayfa - 10.00

2.) 350. Sayfa - 8.50

3.) 450. Sayfa - 7.00

4.) 500. Sayfa - 5.00

5.) 1500. Sayfa - 2.00

6.) 2000. Sayfa - 1.10

Yorum

• dını ımanı para olmus bunların transferı ...takımı...uefayı dusunduklerı falan yok....

.....suan tek amacları .....jun ve djokajı gerı cagırıp ıntertotoda oynatıp ne alırsam kardır hesabı satmak ... en buyuk projelerı bu .....

...tabı nurı bey boyle buyuk bı ıdeal pesınden kosarken ...herkes transferını yapar ve takımını lige hazırlamaya calısır ....sonrada nurı bey cebını doldurunca bakar nerde beles bes para etmez adam var alır getırır transfer yaptık dıye...

.....eee nasıl olsa taraftarı uyuttu....takımdada ıs bılmez ne getırırsen on lıbereya koyup oynatan bı adam var.....zaten o yuzden zıya yı gondermesı ....baskasını getırırde sonra kalıtelı transfer falan ıster ...nurının paracıkları azalır dıye zıya ıle devam.......ıstıkrarmış ....tabı trabzonu sömürmek için istikrar.....

.....
                                deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                                ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                                ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X