Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Az önce Fox Tv..de Trabzonspor Serkan ile Anlaştı dedi..Bu transferi ziya doğan isteği ile gerçekleşmiş. Serkan ise bu transferde ilk 11 de devamlı oynayıp 1,2 milyon dolara anlaşmaya varmışlar şeklinde söyledi..
    Ayrıca kaleci konusunda Hasegiç ile anlaşmışlar fakat yönetim Martinez den haber bekliyormuş..
    Martinez'i beşiktaş ve Trabzonspor istiyormuş ilerleyen günlerde karar vericekmiş martinezz.. Fox tv aynen bu şekilde söyledi..

İmza olmadan hiç bir transfer haberiNe inanmayaLım.SayıN Haşim SayitoğLu haberi yaLanLadı...(Serkan-Rüştü haberlerini)

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ilk 11 de sürekli oynama garantisi mi???
      o nasıl anlaşmaymış öyle??
      Fenerde uzun süre yedek kalınca pek sıkılmış anlaşılan..
      Anlaşmanın şartında ilk 11 garantisi yoktur..Sadece söz almıştır Ziyadan ..
      T R A B Z O N S P O R

Yorum

Az önce Fox Tv..de Trabzonspor Serkan ile Anlaştı dedi..Bu transferi ziya doğan isteği ile gerçekleşmiş. Serkan ise bu transferde ilk 11 de devamlı oynayıp 1,2 milyon dolara anlaşmaya varmışlar şeklinde söyledi..
        Ayrıca kaleci konusunda Hasegiç ile anlaşmışlar fakat yönetim Martinez den haber bekliyormuş..
        Martinez'i beşiktaş ve Trabzonspor istiyormuş ilerleyen günlerde karar vericekmiş martinezz.. Fox tv aynen bu şekilde söyledi..
        Fox'un muhabirleri çok fazla cm-fm oynuyo heralde dünyada nerede kalmıs 11 garantisi ile anlaşma yapanlar?
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

Serkan gerekli bir transfer ve başarılı olacagını düşünüyorum bonservisi de yok kendisine verilecek 1.2 trilyon veya 1.5 trilyon fazla değil kanımca celalettinde 1.300 milyar alıyor bunları biz düşünmeyelim önemli olan katkısı.

Rüştüye gelince Martinezi alabilmek için yapılmış bir uygulama mı Rüştü ve ya Cordoba haberleri bilmiyorum işler karıştı ama Rüştününde zor kalacağını düşünüyorum ..................
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzon Cordoba'yla Görüştü

Trabzonspor Beşiktaş'ın da kalesini koruyan Antalyaspor'un kalecisi Cordoba ile bir görüşme yaptı.

Aldığımız bir bilgiye göre; Trabzonspor yönetimi, kaleci arayışı için Antalyaspor'un kalecisi Cordoba ile bir görüşme yaptı.

Görüşmeni olumlu geçtiği öğrenilirken, tecrübeli kaleci Cordoba, Trabzonspor yönetiminin vereceği kararı bekliyor.
            dikkat edin biz alli bilgini istemisiz de kimse duymasin diye cordabanin ismini vermisler bu bir complo yani soyleyimde :a
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cordobayı alana kadar beni koyun kaleye Para marada istemem
              Engin gelecek dertler bitecek
              Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• Az önce Fox Tv..de Trabzonspor Serkan ile Anlaştı dedi..Bu transferi ziya doğan isteği ile gerçekleşmiş. Serkan ise bu transferde ilk 11 de devamlı oynayıp 1,2 milyon dolara anlaşmaya varmışlar şeklinde söyledi..

Bu fox tv de ilginç kanal yahu ne haberler yapıyorlar öyle........

Yorum

• İlk olarak smertkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Engin gelecek dertler bitecek
                  Abi ben kaleyi kaplarım nasıl olsa gol mol yemem

Yorum

• Sarı-lacivertliler, Samandıra Tesisleri'nde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda, ısınma ve pas çalışmalarının ardından yarım alanda çift kale maç yaptı. Dünkü antrenmanda olmayan Serkan, bugün takımla birlikte çalışmada yer alırken, tedavisi süren Appiah antrenmana katılmadı.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Malkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      merhaba ben onun oynadigi sehir de oturuyorum adam hic futbol oynimamiyor bos bosuna para vermeyelim
                      Cengiz diyorsa doğrudur.Fan Hoydonk Fb ye yeni gelmiş ilk maç TS - fb Cenzgiz diyorki van Hoydonk çok iyi adam her yerden vuruyor. Fazla geçmiyor Fan Hoydonk 17' de bize atıyor ve maçı 1-0 veriyoruz.

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi ben kaleyi kaplarım nasıl olsa gol mol yemem
                        Fazla parada istemzesin yani tam Albayrak a göre ama Sen Ziya ile anlaşamazsın sende biraz yetenek var.O yüzden Üzgünüm bu transfer yatar.

Yorum

• Topu topu 2 transferi hala bitiremediniz Öyle bi yapıyolarki oldu olmadı falan sanki Sagnolle Gomesi falan alıyoruz

Yorum

• İlk olarak skystar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Topu topu 2 transferi hala bitiremediniz Öyle bi yapıyolarki oldu olmadı falan sanki Sagnolle Gomesi falan alıyoruz
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu fox tv de ilginç kanal yahu ne haberler yapıyorlar öyle........

İnanmam kimse Trabzonspor'la böyle bir pazarlık yapamaz.600 dolara oynamayan adamı alacaksan 650 teklif edersin.1.2 milyon dolara 1 milyon dolar daha M.Topuz'un bonservisini alırsın olmadı Ali Bilgin'i.

Serkan kim ilk 11 garantisi istemek kim?Bu adamlar Trabzonspor'u ne sanıyorlar.Bu gazeteciler yani iyi sallıyor.
                              Görende mübarek feneri uçurdu sanacaklar.Yadek futbolcu be altı üstü.

Beni asıl üzen böyle koftiden iki adamın bu forumda yaptığı heyecandır.Yönetimi eleştireceksek böyle şeyler için eleştirelim lütfen.
                              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• biraz evvel Start tv spor haberlerinde trabzonspor un fenerbahceli serkan balci ve rüstü yle anlastigini söylediler serkan yillik 1,5 milyon $ alicakmis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X