Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kendi çocuğumuz ya
    bu ayının yavrusunu sevmesinden farksız bi sevgi.
    at çocuğu tribünlerin önüne yesinler..

yetersiz kardeşim çoğu..
    ufuk diyorsun.. 40 kere izledim. tekniği iyi fakat güçsüz.. o fizikle nasıl kaldıracak 1. lig mücadelesini.. yaşları 18 değil bu adamların fiziklerini güçlendirelim iki dakikada..

selim i ben de beğeniyordum.. bursaya kiralandığında kızmıştım hatta bir dönem..

fizik kapasitesi yetersiz saydığın adamların çoğunun... üzerlerine ziya usulü at kondüsyonu da bassan adamlar güçsüz..
    tayfun güçlü .. ama o da ağır.. teknik kapasitesi yok...

oynatalım trabzonspor da geçen sene olduğu gibi sonunda tribünler sövsün çocuğa...

işi ehline vermezsen, işi verdiğin adamın kariyerini de tehlikeye atarsın...

Yorum

• sezon basi aynisi stuttgartin topcularina deniliyordu ne oldu

ve desert bi futbolcu ts in ilk onbirine 18 19 yasinda giriyorsa bu benim icin star olarak lanse edilmekdir
      aynisini fatih, hüseyin, hami ve bircok daha oyuncuylada yasadik
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sezon basi aynisi stuttgartin topcularina deniliyordu ne oldu

ve desert bi futbolcu ts in ilk onbirine 18 19 yasinda giriyorsa bu benim icin star olarak lanse edilmekdir
        aynisini fatih, hüseyin, hami ve bircok daha oyuncuylada yasadik
        eğer avrupa konuşacaksak avrupada futbolculara verilen altyapıdan bahsedeceksin önce.
        salt yetenekle ya da salt güçle futbolcu olunmaz.
        hem yetenekli olacaksın, hem de fiziki altyapın kuvvetli olacak.

stutgart ki bir alman takımı.. fiziki eğitimin en sağlam olduğu yerlerden biridir.. gelip karşılaştırdığın yere bak hele..

salt yetenekle bir yere varılmaz.

18-19 yaşında bu takım çok topçu girdi.. hepsi de uçtu gitti.
        yıldız adayı olarak lanse edilen son altyapı topçun ali şen di.. o da kendini yedi.
        saydığın adamların hepsini topla teknikleri ali şen kadar etmez.
        ama tek başına teknik hiçbirşey ifade etmez.

örnekleri pek çoktur..
        o yüzden trabzonluymuş da bizim çocuğumuzmuş....
        manavdan karpuz seçmiyoruz.. bu bizim oranın karpuzu onu alalım..

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          manavdan karpuz seçmiyoruz.. bu bizim oranın karpuzu onu alalım..
          ustad sizin oranın karpuzu iyi dimi. Trabzonspor Cemi vermemiş Trabzonspor sana kaçtane oyuncu vercek, Ha verdiklerimiz kendini geliştirmişmi Takım LigBye düştü Oftaş 1.lige çıktı bilmesek A.Güzeldal Belediyede şampiyonluk yaşadı Alide bizim altyapıdan çıkmadı Trabzonsporu yarışmacı takım yapmayında
          En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 19:00.
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• fizik depolanir o en ufak sorun
            ali sende kimsnin sucunu göremiyorum o kendini yedi ona denilecek bise yok yazik oldu

ben birkere kendi cocugumuz yazmadim farkindasinizdir sanirim siz her mesajinizda yaziyorsanizda
            ben bu usaklarla denenmesini istiyorum cünkiyüreklerini ortaya kuyacaklarini biliyorum son dk. ya kadar savasacaklar, önemli olanda budur
            eger taraftar kendi oyuncusunu yuhaliyorsa bu oyuncunun yanlisi degildir o taraftarlari yönlendirenin yanlisidir ve bu yanlisda yönetimindir

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu ayının yavrusunu sevmesinden farksız bi sevgi.
              at çocuğu tribünlerin önüne yesinler..

.....

oynatalım trabzonspor da geçen sene olduğu gibi sonunda tribünler sövsün çocuğa...

işi ehline vermezsen, işi verdiğin adamın kariyerini de tehlikeye atarsın...
              Evet bu sözlere katılmamak mümkün değil.

Fakat merak ettiğim bir kaç nokta var;
              FBnin GSnin Bjknin şampiyon sağ bekleri Tayfun'dan çok çok iyi topçular mıydı. Sistemini tıkır tıkır oynatan bir teknik adam ve sağ kanadı domine eden Yattara ve Gökdenizin arkasında , görevini yapan bir Tayfunun başarı olasılığı hiç mi yoktur?

Eğer bu tatsızlığın çıkışı benim mesajım ise benim dikkat çekmek istediğim nokta; bu takıma 2-3 takviye yeter , asıl transferlerin yapılması gereken noktanın futbol takımından öte idari alana yapılmasını vurgulamaktı. Yoksa sağbek'e ister Tayfun olsun ister abdurrahman , isterse aslında o mevkinin oyuncusu olmayan musa...

Yorum

fizik depolanir o en ufak sorun
                ali sende kimsnin sucunu göremiyorum o kendini yedi ona denilecek bise yok yazik oldu

ben birkere kendi cocugumuz yazmadim farkindasinizdir sanirim siz her mesajinizda yaziyorsanizda
                ben bu usaklarla denenmesini istiyorum cünkiyüreklerini ortaya kuyacaklarini biliyorum son dk. ya kadar savasacaklar, önemli olanda budur
                eger taraftar kendi oyuncusunu yuhaliyorsa bu oyuncunun yanlisi degildir o taraftarlari yönlendirenin yanlisidir ve bu yanlisda yönetimindir
                yahu tayfunun denenecek neresi kaldı merak ediyorum???
                sende yapamadı.. kayseriye gitti şimdi orada çok mu iyi durumda...
                gene vasat...
                denenmek ayrı mevzu .. tabii ki deneyeceksin.. lakin tayfun un denenmemiş bir durumu yok. yapamadı gönderildi.. tekrar alınması için gerekli performansı gösterdi mi???

fatih tekke zamanında gönderildi bu takımdan. yetenekliydi güçlüydü ama sorunluydu.. gittiği takımlarda her zaman çok iyi oynadı.. 2 kere bacağı kırılmasına rağmen.. ama her zaman iyi futbolcuydu. kendini ispatladı..

burada denendikten sonra gittiğin yerde de kendini ispatlayamamış adamı neyapacağız??

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet bu sözlere katılmamak mümkün değil.

Fakat merak ettiğim bir kaç nokta var;
                  FBnin GSnin Bjknin şampiyon sağ bekleri Tayfun'dan çok çok iyi topçular mıydı. Sistemini tıkır tıkır oynatan bir teknik adam ve sağ kanadı domine eden Yattara ve Gökdenizin arkasında , görevini yapan bir Tayfunun başarı olasılığı hiç mi yoktur?

Eğer bu tatsızlığın çıkışı benim mesajım ise benim dikkat çekmek istediğim nokta; bu takıma 2-3 takviye yeter , asıl transferlerin yapılması gereken noktanın futbol takımından öte idari alana yapılmasını vurgulamaktı. Yoksa sağbek'e ister Tayfun olsun ister abdurrahman , isterse aslında o mevkinin oyuncusu olmayan musa...
                  Gs aynı dertten muzdarip yana yakıla sağ bek arıyor..
                  bjk de.. ali güneş(en son kadro dışı bırakılmıştı), ali tandoğan..
                  fenerde serkan, önder turacı. m.yozgatlı bazen bek bazen açık olarak oynatılıyordu.. sıkışıklığa göre giriyor genelde..
                  şimdi getirip bu adamları tayfunla karşılaştırmak abestir..

Yorum

• ben tayfunla degil hepsinle beraber denenmeli yazdim
                    tayfun öylede böylede büyük kapasiteli futbolcu tek sorun bunu bu sezon ya kanitlar yada bi ali sen metin aktas.... gibi oyuncularin yoluna girerbu takimin en ufak sorunu bu
                    kimse tutmasa milani korsun sag beke son sirbistan milli macindada oynadi sagbekte ve kirmiziyi yiyene kadar basariliydi

Ünal Karaman

Yorum

• ha bide tayfun sağbek olsa

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ha bide tayfun sağbek olsa
                        evet stoperde oynatilmali ama bosluk sag bekte ve sadece orada degil

Ünal Karaman

Yorum

evet stoperde oynatilmali
                          stoperde oynattık şampiyonlar ligi önelemede başımıza neler geldi dimi

Yorum

• öyle düsüsler olur dedik yine onlari karistirma

Ünal Karaman

Yorum

öyle düsüsler olur dedik yine onlari karistirma
                              kritik maçlarda düşüş olmaz dimi ligde 34 mac oynuyon telafisi varda. Ön elemenin telafisi zor bu kadar basit
                              En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 19:23.

Yorum

• sağ bek oyuncusunun yapması gerekenler belli.
                                4-4-2 oynuyorsun şu anda.. 4 lü savunma oynuyorsan beklerin ileri çıkıp açıkları destekleyecek.
                                çakılı 4 tane adam savunmada duracaksa 4 lü oynamanın alemi yok. 3 lü oynarsın liberolu gömülü savunma yaparsın.
                                4 lü savunmanın esprisi beklerin ileri çıkarılması zaten.
                                tayfun ileri geri yapacak bir oyuncu değil..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X