Sıkıntı basıyor adamı şu transfer işini çabuk halletseler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Herkes yazıyor bende yazam bişeyler.En önce kaleci.Tecrübeli yabancı.Sağbek Sol bek 10 numara, Ömer Rıza nın yerinede daha hızlı ve teknik bir golcü.
........................... Martinez
Adnan ........... Stepanov ..... Risp............. Wederson
.......................İsiyin...............Ayman
.............................Metin Akan
Yattara ........................................Gökdeniz
................................Umut
Yedekler Hasan,Ersen Martin,Tolga,Yasin Çakmak,Ceyhun,Sinan Kaloğlu
Bence transfer yapılırken dikkat etmemiz gereken en önemli unsur genç ve hırslı futbolcu almak.30 unu aşmışlar bize yaramıyor.İşte taraftar budur.
Yorum
-
ama ziyaya yarıyor ona olgun futbolcu lazım.İlk olarak lazbalikci61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes yazıyor bende yazam bişeyler.En önce kaleci.Tecrübeli yabancı.Sağbek Sol bek 10 numara, Ömer Rıza nın yerinede daha hızlı ve teknik bir golcü.
Martinez
Adnan Stepanov Risp Wederson
İsiyin Ayman
Metin Akan
Yattara Gökdeniz
Umut
Yedekler Hasan,Ersen Martin,Tolga,Yasin Çakmak,Ceyhun,Sinan Kaloğlu
Bence transfer yapılırken dikkat etmemiz gereken en önemli unsur genç ve hırslı futbolcu almak.30 unu aşmışlar bize yaramıyor.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
arkadaşlar hepinize müjdeyi veriyorum trabzonumuzun fatihi sultan fatih tekke zenitten kiralık olarak yuvaya dönecek. bu akşam saatlerinde başkan nuri albayrak ve danısmanı fuat beyle beraberdim ve bu bilgiyi direk kendilerinden aldım. başkanı nerden tanıyorsun diye soranlarınız olacaktır. başkan babamın ve amcamın yakınen arkadaşı olur. fazla detaya girmek istemiyorum çok sevincliyim bu hususta ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. ayrıca antalyaspor kalecisi cordoba ve gaziantep kalecisi hasagiçle yuzde 99 anlasıldı hasagiç ilk tercih olarak dikkat cekiyor fakat sakatlıgı soz konusu. bu haber piyasaya ne zaman düşer bilmem ama şu bi gerçekki trabzon fatih çok şey katar keşke bu sene olsaydı fatihimiz.
Yorum
-
Hildebrand Valencia'da
Bundesliga'da sezonu şampiyon olarak tamamlayan VfB Stuttgart'ta Alman kaleci Timo Hildebrand, yeni sezonda İspanyol ekibi Valencia'da forma giyeceğini açıkladı.
Stuttgart'la Bundesliga şampiyonluğu yaşayan Alman kaleci Timo Hildebrand, İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Valencia'yla anlaştığını açıkladı.
Milli takım kalesini de 5 kez koruyan 28 yaşındaki Hildebrand, 16 yaşından beri Stuttgart forması giyiyordu. Milli takımda, Arsenal kalecisi Jens Lehmann'ın yedeği durumda bulunan Hildebrand'ın İspanyol ekibi Valencia'yla 4 yıllık sözleşme yapması bekleniyor.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Stuttgart Menajeri Horst Heldt, "Hildebrand, Valencia'ya gidecek. Bu henüz açıklanmadı, çünkü onların ligi devam ediyor. Bu arada Valencia'nın halihazırda kalesini koruyan 37 yaşındaki tecrübeli İspanyol kaleci Santiago Canizares'in ise sezon sonunda takımdan ayrılacağı ifade ediliyor" dedi.
Hildebrand, önümüzdeki cumartesi günü Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda Nuremberg'le yapacakları Almanya Kupası final maçıyla son kez Stuttgart forması giyecek.
bir ara adı geçmişti forumda
Yorum
-
nerden çıktı o şimdi.İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih yuvaya dönüyo iyi haber
))Özkan SÜMER
Yorum
-
ben demiyom az önce bir arkadaş yazmışİlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerden çıktı o şimdi.
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerden çıktı o şimdi.Sanırım burdanİlk olarak kaandc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar hepinize müjdeyi veriyorum trabzonumuzun fatihi sultan fatih tekke zenitten kiralık olarak yuvaya dönecek. bu akşam saatlerinde başkan nuri albayrak ve danısmanı fuat beyle beraberdim ve bu bilgiyi direk kendilerinden aldım. başkanı nerden tanıyorsun diye soranlarınız olacaktır. başkan babamın ve amcamın yakınen arkadaşı olur. fazla detaya girmek istemiyorum çok sevincliyim bu hususta ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. ayrıca antalyaspor kalecisi cordoba ve gaziantep kalecisi hasagiçle yuzde 99 anlasıldı hasagiç ilk tercih olarak dikkat cekiyor fakat sakatlıgı soz konusu. bu haber piyasaya ne zaman düşer bilmem ama şu bi gerçekki trabzon fatih çok şey katar keşke bu sene olsaydı fatihimiz.
Yorum
-
ya bende bi haber duydum ziya doğan sezon sonu gidiyo yanında da çok sevgili yönetimimiz gidiyo.ibrahim ethem beyde kuvvetli bi leste yapmak istiyomuş ancak kimse onu istemiyor.bakalım sonumuz ne olcakinadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum