Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olembe haberinin gerçek olmamasını diliyorum çünkü 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Marsilyada iki senedir maç oynamıyor yani toplam iki senede 5 maç oynamamış felaket olur hele ki 1 milyon euro yıllık para yazık olur hiç gerek yok alsınlar Wedersonu ona versinler o parayı saçmalamamak lazım.
    Tam bizlik oyuncu....
    Maç oynaması önemli değil...
    Adına Teknik Direktör denen zat onu kazandırır klübe
    Zaten Az çok Kariyer de var...
    (Bknz. Musampa örneği)

Yorum

• WEDERSON VE M.ÇAKIR TRABZON'A DOĞRU

Trabzonspor, transferde harekete geçiyor...

Martinez ve Ali Bilgin için bastıran Bordo-Mavililer, iki isimi de listesine aldı. Gökhan'dan vazgeçmeyen Trabzon, 1 veya 2 yabancı alacak.

DOĞAN'IN GÖZDELERİ

Trabzonspor transferde taarruza geçmeye hazırlanırken, yurt içinde almayı düşündüğü öncelikleri belirledi. Sakaryaspor'un kalecisi Martinez ile Antalyaspor'un Trabzonlu genç yıldızı Ali Bilgin için girişimlere başlayan Bordo-Mavililer, Ankaraspor'un Türk olan başarılı sol kanat oyuncusu Wederson ile G.Birliği'nin yıldızı Mehmet Çakır'ı da listesine aldığı belirtildi. Teknik Patron Ziya Doğan'ın Wederson ve M.Çakır'da ısrarcı olduğu öğrenildi.

GÖKHAN OLMAZSA

Martinez ve Ali Bilgin'in işini bitirmeye kararlı olan Bordo-Mavililer'in Wederson ve M.Çakır için de lig bitiminde gelecek haftadan itibaren girişimlerini hızlandıracağı ifade edildi. Kayserispor'un golcüsü Gökhan Ünal'dan vazgeçmeyen Trabzonspor, bu oyuncunun transferinin gerçekleşmemesi durumunda forvet hattına yabancı transferi düşünülüyor. Trabzonspor 1 veya 2 yabancı transferi düşündüğü, bunların birinin orta sahaya olacağı sızan bilgiler arasında.

Karadeniz

İşte ne kadar güzel bir haber benim transfer listem:

Martinez
      Wederson
      Mehmet Cakır
      Emre Güngör
      Serhat Akyüz

2 de iyi yabancı tabi ziya olmayacak
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stepanov dönmüyor

Trabzonsporun başarılı savunma oyuncusu Milan Stepanov’un ülkesinden dönmeyerek Avrupa’da bir takıma transfer olmak için menajerlerine talimat verdiği öğrenildi. Ara transferde Erdinç’in geri dönmesi, Risp’in transfer edilmesi ile savunmada büyük rekabete gidilirken gelecek sezon oynamama sıkıntısı çekme korkusu ile Stepanov’un böyle bir tarar aldığı belirtildi. Trabzonspor yönetiminin ve Ziya Doganın da bu transfere onay verdiği belirtildi.Ziya Doganla Stephanovun yıldızı barışmamıştı.
        15.05.2007
        Son dakika haberleri kısmından aldık, malum son dakika haberlerine yorum yapmak yasaklanmış!!!!
        Şimdi stoper konusunda bence şöyle bir hamle yapabiliriz. Hüseyin son haftalarda stoperde bence orta sahada oynadığından daha başarılı oluyor.Hüseyini sezon başı stoper olarak düşünerek orta sahada hem rakip karşısında dirençli hem de pas oranı yüksek bir orta saha oyuncusu alınabilir. Böylece hem takım olarak daha çok ayağımızda top tutarız hem de hucumda etkili oluruz diye düşünüyorum.Bir başka düşüncemde sol kanata etkili bir adam alarak orta sahada Ceyhun ile Gökdenizi oynatıp (Gökdenizin oyunun iki yönüne katkısını arttırmak.Yani eskisi gibi ileri ikilide veya sağ-sol kanatlarda değil göbekte top çalan savaşan TS kadrosuna ilk girdiği dönemlerdeki görüntüsüne kavuşturmak) yeni bir dinamizm kazandırmak. Bu arada Çağdaş-Risp-Erdinç-Stephanov-Hüseyin gibi 2 pozisyona 5 hem de ikisi yabancı alternatif biraz fazla gibi gözüküyor.Burada Risp'in erken sakatlanması sonucu bize ne vereceğini göremememiz nedeniyle Stephanovun elden çıkarılmasına karşıyım.Risp Gençlerbirliğine geri gönderilmeli ve Mehmet Çakır alınmalı diye düşünüyorum.Sol beke Wederson hucum destekli bir oyuncu olarak çok büyük problemleri çözebilir.Alternatifi de Kayseriden Fatih Ceylan olur. Sağ beke Mehmet Topuz zor gibi gözüküyor.Burası için aklımda net bir isim yok ama iyi bir oyuncu alınmalı.Eğer beklerin hucuma katkısı olan bir takım oluşturabilirsek 4 veya 3 kişi ile hucum etme psikozundan çıkabiliriz.

Yorum

• bu yönetim ile hiçbişe olmıyacahını bile bile hala kadrolar kuruluyo transferler yapılıyo .
          bunlar adnanı alır gungörü alır 2 tanede uydurk yabancı alır bizim azımıza bal surer en az 1 senedaha butakımın sırtından para kazanır
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=0Helahx7RU0

bazen duşunuyorum sadece bizmi böyleyiz diyee

Yorum

• transferi bmn olarak bizmi yapsak aramızda para toplasak bunların bişe yapacagı yok

Yorum

• italyada bazı futbol takımları traftarlardan para topluyo ve bu gayet dohal karşılanıyo....
                napolı traftarları mesi 'yi almak ıcın kendi aralarında 1 senedir para biriktiriyo

Yorum

• ben karamsarlığa başladım bunlar yine kimseyi alamıcaklar yine kalacaz böle.
                  Zuğaşİ BerepE

Yorum

• Trabzonspor sene sonu çok büyük ihtimalle Hüseyin ve Stephanovu satacak arkadaşlar Serhat olsun Adnan olsun o bölgeye Ayman ve Hasan olmasına ragmen o yüzden alınıyor aynen devre arasında Rispin alınması ve Erdinçin geri alınması gibi aslında bu satışlara başımızda mantıklı insanlar olduğuna inansam tepki vermem her ne kadar Hüseyin bu takımın kaptanı isede verebilecekleri kısıtlı olan uzun bir lig maratonunda çok eleştirilen bir futbolcu bir açıdanda gelen hoca üzerinde baskı kuran oyundan hiçbir zaman alınamayan hoca üstü futbolcu bunlar o yüzden kanımca ikisinden alınacak en az 10 milyon euro bonservisi ücreti başımızda akıllı insanlar olsa iyi işler yaptıracak bir meblağ.
                    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 16.05.2007, 12:17.

Yorum

• Selçukabi'ye katılıyorum
                      Wederson sol kanat problemimiz için ilaç olabilir türkiyede ki 3. seneside bitti
                      yönetim Federasyonda ki büyük(!) ilişkilerini kullanıp Türk Statüsünde Çok rahat oynatır.
                      hüseyin konusunda kararsızım stoper olarak gerekeni yaparmı bilemiyorum ama Hüseyin illaki oynayacaksa Defansta stoper oynasın hiç değilse orta sahada ileriye yönelik bir oyuncu kontenjanımız olmuş olur.
                      Özellikle Wederson Sol kanatta hem defansif hemde ofansif olarak oynayabiliyor bence alırsak vede iyi değerlendirebilirsek(Yani Ziyanettin efendi Wedersonu kaleci falan yapmaya çalışmazsa) yılın en iyi Transferi olmuş olur bizim için ayrıca sözleşmesi seneye bitiyor Ankara satmayada sıcak bakıyor zira son haftalarda Ayku Wedersonsuz kadrolar sahaya çıkarıyor.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        10 kişi yollanır 10 kişi gelirse o takımdan seneyede bir şey beklememek lazım.
                        bu görüşünüze katılmıorum belkide ilk defa sizle ayrı düştük hocam şimdi 10 tan düz oyuncuyu gönderip yerine iilerini alırsak nasıl bişe beklemioruz 10 tane muhteşem oyuncu hocam olmadı busefer

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          italyada bazı futbol takımları traftarlardan para topluyo ve bu gayet dohal karşılanıyo....
                          napolı traftarları mesi 'yi almak ıcın kendi aralarında 1 senedir para biriktiriyo
                          O para birikene kadar Messi futbolu bırakır

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Selçukabi'ye katılıyorum
                            Wederson sol kanat problemimiz için ilaç olabilir türkiyede ki 3. seneside bitti
                            yönetim Federasyonda ki büyük(!) ilişkilerini kullanıp Türk Statüsünde Çok rahat oynatır.
                            hüseyin konusunda kararsızım stoper olarak gerekeni yaparmı bilemiyorum ama Hüseyin illaki oynayacaksa Defansta stoper oynasın hiç değilse orta sahada ileriye yönelik bir oyuncu kontenjanımız olmuş olur.
                            Özellikle Wederson Sol kanatta hem defansif hemde ofansif olarak oynayabiliyor bence alırsak vede iyi değerlendirebilirsek(Yani Ziyanettin efendi Wedersonu kaleci falan yapmaya çalışmazsa) yılın en iyi Transferi olmuş olur bizim için ayrıca sözleşmesi seneye bitiyor Ankara satmayada sıcak bakıyor zira son haftalarda Ayku Wedersonsuz kadrolar sahaya çıkarıyor.
                            sizin görüşünüze katılıorum hüseyin defans olsa wederson alınsa çok ii olabilir

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O para birikene kadar Messi futbolu bırakır
                              orası oyle ama adamlar hıçdeğilse bişeyler yapıyo biz anca burda birbirimizi yeriz sonuçta olan yine husran hersene aynı kavga listemizin başındakı futbolcular yan istanbul köpeklerine gidiyo yada gerehınden fazla para talebi yuzunden vaz geciliyo bizede 2. 3. sıradakı topcular kalıyo ...
                              şimdi bazı arkadaşlar hala bu yönetimden umut ediyo destek veriyo
                              bende kampanya başlatıcam kalıteli bir yıldız için yardım kanpanyası

Yorum

• HÜSEYİN 5 MİLYON EURO

Yönetim, Kaptanı'nın Avrupa için fiyatını belirledi...

KAZAN GELİYOR

Trabzonspor'da yönetim Rus ekibi Rubin Kazan'ın sezon sonu tekrar transfer için kapısını çalmaya hazırlandığı Hüseyin'in fiyatını belirledi: 5 milyon EURO. 1 yıl sözleşmesi kalan Hüseyin'in sadece yurt dışı vermeyi düşünen Bordo-Mavili yönetim, Rubin Kazan veya başka bir Avrupa takımının bu rakama çıkması durumda transferine onay verebileceği sızan bilgiler arasında

Şimdi arkadaşlar Ruslar kafayı takmış Hüseyine anlaşılan kendiside doğruladı Rizesporda oynayan Trabzon Maçka Doğumlu Serhat Akyüz daha 23 yaşında gerçekten iyi futbolcu yani en azından Hüseyin kadar iyi onu demek istiyorum Ayman Serhat Hasan Ferhat o bölgede Hüseyine olan ihtiyacı giderir. Aynı zamanda bizde o paraya futbolun sadece tek yönünü değil her iki yönünü oynayabilen bir orta saha oyuncusu alırız şöyle Appıah gibi ben böyle düşünüyorum artık yaşlar geçiyor fırsatlar kaçmaz.

Galatasaray Rizespor maçında Hakan Ünsal Serhatı yorumlarken 4 büyük takımımızda da oynayabilir dedi aynı zamanda röpartajıda vardı Trabzonluyum Trabzonsporluyum gelmek çok isterdim diye zamanında Rizaspordan Korayı alamadık şimdi kaçırmazlar inşallah çünkü Beşiktaş da istiyor.
                                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 16.05.2007, 12:28.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X