Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tamam hüseyinile aymanı satalım ....manisadan selçuk keitanın yedeği olsun niye canını sıkıyon sen yeterki iste....
    Hüseyin kpss den yeterli puan alıp atanmadımı nasıl memur u işten atarsın. devletin atadığı memurumuz.
    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• benim bu transfer sezonundan beklentim.
      1. en önemlisi ziyanın gitmesi ve yerine önceden bizi çalıştırmamış yerli olacaksa genç yabancı olacaksa kariyerli bir td gelmesi.
      2. Hüseyinin gitmesi
      3. Gökdenizin gitmesi
      4. Geriye kalanlardan kimin gideceğini herkes biliyo.
      2 ve 3 e örnek olarak 96 da aykut oğuz fb yi şampiyon yaptı ve o yıl gönderildi. hemde sebep yokken biz çok daha mı iyiyiz. artık takım oyununu bozuyorlar.ben gökdeniz in hüseyinin ilk yarı çoğu boş pozisyonda marce ye pas atmadığını çok gördüm bu sadece marce değil istemedikleri her oyuncuya yapıyorlar Trabzonspor çiftlik değil. gelen yönetimlerin de üstünde oyuncular bu yönetimin yapacağı en hayırlı iş giderayak bu ikisini göndermek. sonra gelenlerde rahat eder.
      ve ilk yarı Gökdeniz olmasaydı küme düşerdik demeyin çünkü o olmassa başkası olurdu. bizi kümeden kurtardı çok büyük iş etti. aykutla oğuz da fb yi şampiyon yapmıştı.
      En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 16.05.2007, 08:49.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        benim bu transfer sezonundan beklentim.
        1. en önemlisi ziyanın gitmesi ve yerine önceden bizi çalıştırmamış yerli olacaksa genç yabancı olacaksa kariyerli bir td gelmesi.
        2. Hüseyinin gitmesi
        3. Gökdenizin gitmesi
        4. Geriye kalanlardan kimin gideceğini herkes biliyo.
        2 ve 3 e örnek olarak 96 da aykut oğuz fb yi şampiyon yaptı ve o yıl gönderildi. hemde sebep yokken biz çok daha mı iyiyiz. artık takım oyununu bozuyorlar.ben gökdeniz in hüseyinin ilk yarı çoğu boş pozisyonda marce ye pas atmadığını çok gördüm bu sadece marce değil istemedikleri her oyuncuya yapıyorlar Trabzonspor çiftlik değil. gelen yönetimlerin de üstünde oyuncular bu yönetimin yapacağı en hayırlı iş giderayak bu ikisini göndermek. sonra gelenlerde rahat eder.
        baba sen uyandığından eminmisin saat 8.45 te yazmışsın yorumunu ama heralde daha uyanamamışsın.takımdan Gökdeniz ve Hüseyin gitsin ondan sonra sıranlaşmaya başlayan takımımız dahada sıran olsun ve adıda Trabzonspor değilde herhangibir anadolu takımı olsun mesala antepspor veya sivasspor olabilir ne dersin.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hele soy adı harika..Spikerler nasıl telfuz eder acaba
          Chygrynskiy isminin okunmasiyla ilgili olarak ;

Adamin isminin ruscasi (yani kril alfabesiyle) "Чигринский" seklinde yaziliyor. Bu da Çigrinskiy seklinde okunur ..

Ayrıca ufak bir düzeltme, yukarıdaki linkin ingilizcesi güncellenmemiş, rusca kısmında güncellenmiş istatistikler var. Geçen sezon 3 golu var ama bu yıl 13 macta henüz golu yok .. Ukraynalı bi arkadaşa sordum burda, o da çok iyi futbolcu dedi..
          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            baba sen uyandığından eminmisin saat 8.45 te yazmışsın yorumunu ama heralde daha uyanamamışsın.takımdan Gökdeniz ve Hüseyin gitsin ondan sonra sıranlaşmaya başlayan takımımız dahada sıran olsun ve adıda Trabzonspor değilde herhangibir anadolu takımı olsun mesala antepspor veya sivasspor olabilir ne dersin.
            tam bunu sabahtan işe giderken yazmıştım. uyanıktım. önceki mesajlarımda sıradanlaşmaya nasıl karşı çıktığım yazmıştım. ben sıradanlaşma değil takım olmak istiyorum. verdiğim örnekte çok mantıklı şimdi fb sıradanlaştımı daha iyi takım oldu.

Yorum

• çotanak tamam takım olalımda takımda da 3-5 tane yıldız şart.son yıllardaki transfer politikamızı kendin biliyorsun.eldekilerde gidince yerine daha iyisi geleceğine sen inanıyormusun.ayrıca febe de pek takım oldu sayılmaz oynadıkları futbol ortada.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kehanetimin bazı kısımları gerçekleşmeye başladı.
                Bu kehanet değil abi.Her sene yaşanan şeyler.100 sayfaya 1 futbolcu gelir.Eğer yılızsa 200 sayfaya gelir.

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzon Kamerunlu Olembe'yi getiriyor

Bordo-mavili yönetim bu transfer biterse Marsilya'da oynayan milli oyuncuya yıllık 1 milyon euro ödeyecek

Sola Olembe

Trabzonspor sol kanada Salomon Olembe'yi getiriyor. Fransa'nın Marsilya takımında oynayan sol kanat oyuncusunun da Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmasıyla transferin yüzde 90 bittiği söyleniyor. Metz kulübünden Marsilya'ya giden ve iki sezondur burada futbol yaşamını sürdüren Olembe aynı zamanda Kamerun Milli Takımı'nın da değişmez ismi.

Isrardan etkilendi
                  Galatasaray'ın da almak için girişimde bulunduğu sol kanat oyuncusu için Trabzonspor yıllık 1 milyon euro verecek. Menajer Oktay Haşlak "Olembe, Trabzonspor'un ısrarından çok etkilendiği için transfer sonuçlanma aşamasına geldi. Küçük bir pürüz kaldı. Marsilya ile bonservis konusunda yaptığımız görüşme de Trabzon'un istediği gibi bitti" müjdesini verdi.
                  Transfer sitesinde kontratının sezon sonu sona ereceğinden söz ediliyor. O zaman Marsilya ile bonservis konusunda ne tür bir görüşme yapmış olabiliriz ki?
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Büyük ihtimalle yalan haberdir .. tıpkı wederson ve mehmet çakır olayı gibi ...Ankara takımlarına uzak biri değilim .. şu anlamda birazcık menejerleri tanırım ve onlara yakın kişileri ...dün gece itibarı ile söylemek gerekirse yukarıda adı geçen iki oyuncu için konuşma dahi olmamış ...

bu arada ilginç bir şey duydum ...menejerin biri ersun galatasarayı kovalıyor ama olmaz büyük ihtimalle trabzona gider dedi ... ben de 2. başkan kalsa idi öle bir ihtimal kuvvetli idi dedim önemli değil başkan da istiyor diye cevap verdi .. bana çok inandırıcı gelmedi ama bilmiyorum .. bu arada aykut konusu son derece dogru ve sıcak durumda ...bir kişi bile ziya kalır demedi ..

Yorum

• Hangi Aykut konusu? Teknik direktör mü kaleci mi? Td ise ben işin bir mantığını göremiyorum
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• aykut kocaman konusu ... ve çok da ciddi ...mantık arama arkadaşım ... burası trabzonspor ...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Transfer sitesinde kontratının sezon sonu sona ereceğinden söz ediliyor. O zaman Marsilya ile bonservis konusunda ne tür bir görüşme yapmış olabiliriz ki?
                          Trabzonspor fark yaratır

Haruna Babangidayı alalım
                          En son champions tarafından düzenlendi; 16.05.2007, 11:45.

Yorum

• Olembe haberinin gerçek olmamasını diliyorum çünkü 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Marsilyada iki senedir maç oynamıyor yani toplam iki senede 5 maç oynamamış felaket olur hele ki 1 milyon euro yıllık para yazık olur hiç gerek yok alsınlar Wedersonu ona versinler o parayı saçmalamamak lazım.
                            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dostum bizim yönetimimiz sever oyle kontratı bitecek oyunculara milyonlar vermeyi
                              Çağdaş örneği
                              Ceyhun örneği hala aklımızda
                              çok şaşırmamak lazım
                              Aslında bu görüşmeler hangi menajerin neler indireceğine kimlere ne ulufeler dağıtılacağına yönelik görüşmelerdir.
                              Bu Yönetimle atılacak hiçbir adım beni şaşırtmayacaktır.

Yorum

• musampa transferinden hiç ders çıkarmamışlar adam yılda ortalama 2 maç oynuyo gidiyo onu alıyo umarım transfer gerçekleşmez...bidaha ne gerek oralara gitmeye burnunuzun dibinde işte adam wederson hem türk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X