Ali Bilgin'in Trabzonspor hakkındaki düşüncelerinin ne olduğunu çözemedim. Hatta bana kalırsa aklı İstanbul'da
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Şimdi duyuyorum ki gs vodafone ile gizlilik anlaşması çerçevesinde senelik 10 milyon $ 3 senelik anlaşma yapmış. Juninho transferi de bu paradan karşılanacakmış.
Bizimkiler hangi kaynak arayışı peşinde? İşin kolayına mı kaçılacak yine? Tazminatlara, opsiyonlara, yetersiz "oyuncu" lara paralar, peşinler mi verilecek özsermaye'den gelecek paralara? Ne kolay yönetiyorsunuz şu kulübü! Yazık bize ki size inandıkTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadro kurup yazacakdım ama düşündüm bunlar doğru dürüst adam alamayacaklar onun için yazmıyorum
Yorum
-
ali bilgini alacağımıza biraz daha fazla verip mehmet topuzu alalım...dışarda aramaya gerek yok gökhan ünalda santrafor olarak eksiği giderir...bu transferler için ömer rıza+mustafa keçeli + para verilip anlaşılır.............::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
kayseri ne yapsın ö.riza ve m.keçeliyi g.ünal için 6 milyon euro istiyorlar mehmet topuz için de 6 milyon euroİlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali bilgini alacağımıza biraz daha fazla verip mehmet topuzu alalım...dışarda aramaya gerek yok gökhan ünalda santrafor olarak eksiği giderir...bu transferler için ömer rıza+mustafa keçeli + para verilip anlaşılır....Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
6 milyon euro ya zidane satmıyolar...pazarlığa oturduğun zaman ve takasla beraber çok daha düşük bi paraya mehmet topuz alınabilir...İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekayseri ne yapsın ö.riza ve m.keçeliyi g.ünal için 6 milyon euro istiyorlar mehmet topuz için de 6 milyon euro.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
al son dk haberlerine bak adam satmıyorum diyor başkanı ben başkan olduğum sürece satmıyorum diyor takas makas onlara hiç yanaşmazlar takasta ii futbolcuları gözden çıkaramadığın sürece kim ne yapsın senin kokuşmuş ö.riza ile m.keçeliniİlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 milyon euro ya zidane satmıyolar...pazarlığa oturduğun zaman ve takasla beraber çok daha düşük bi paraya mehmet topuz alınabilir...Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
gitsin gitsin sonra ugur boral , serkan balci , kemal arslan , okan koc , zafer biryol , vs gibi eriyip giderİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Bilgin'in Trabzonspor hakkındaki düşüncelerinin ne olduğunu çözemedim. Hatta bana kalırsa aklı İstanbul'da"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
uğur boral kemal serkan balci okan koç hepsi şimdi gitmeden 1-2 sene daha dursalardı şimdi kesinlikle büyük yıldızlardı ama zaferbiryolda zaten öyle bir yenek yokİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegitsin gitsin sonra ugur boral , serkan balci , kemal arslan , okan koc , zafer biryol , vs gibi eriyip giderEy Türk Gençliği!
Yorum
-
fb den kiralik gitti galibaİlk olarak fatihay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivasta var genç yetenek gürhan gürsoy dün de zaten gasaraya güzel bir gol attı sol ayağını güzel kullanıyo alınsa iyi olur
Yorum
-
gol attı diye değil güzel oyununu golle süsledi diye bizim maçta da güzel oynamıştı top tekniği güzel...İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu şöyle bir maçta gol atan adamları yazıp durmayın Allah aşkına. Kurtulun artık şu huyunuzdan. Neyiz biz toplama kampı mı?
Yorum
-
Bunlar büyük takım oyuncusu değil. Bir iki maç oynarlar gerisi boş. Ömrümüz böylelerini almakla geçti zaten.İlk olarak fatihay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegol attı diye değil güzel oyununu golle süsledi diye bizim maçta da güzel oynamıştı top tekniği güzel...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum