Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Bilgin'in Trabzonspor hakkındaki düşüncelerinin ne olduğunu çözemedim. Hatta bana kalırsa aklı İstanbul'da
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• defans ve ön liberoda oynayabilen serdar tasçı diye bir adam var.stuttgart da oynuyor alınabilse iyi alternatif olur...

Yorum

• Şimdi duyuyorum ki gs vodafone ile gizlilik anlaşması çerçevesinde senelik 10 milyon $ 3 senelik anlaşma yapmış. Juninho transferi de bu paradan karşılanacakmış.

Bizimkiler hangi kaynak arayışı peşinde? İşin kolayına mı kaçılacak yine? Tazminatlara, opsiyonlara, yetersiz "oyuncu" lara paralar, peşinler mi verilecek özsermaye'den gelecek paralara? Ne kolay yönetiyorsunuz şu kulübü! Yazık bize ki size inandık
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kadro kurup yazacakdım ama düşündüm bunlar doğru dürüst adam alamayacaklar onun için yazmıyorum

Yorum

• ali bilgini alacağımıza biraz daha fazla verip mehmet topuzu alalım...dışarda aramaya gerek yok gökhan ünalda santrafor olarak eksiği giderir...bu transferler için ömer rıza+mustafa keçeli + para verilip anlaşılır....
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ali bilgini alacağımıza biraz daha fazla verip mehmet topuzu alalım...dışarda aramaya gerek yok gökhan ünalda santrafor olarak eksiği giderir...bu transferler için ömer rıza+mustafa keçeli + para verilip anlaşılır....
              kayseri ne yapsın ö.riza ve m.keçeliyi g.ünal için 6 milyon euro istiyorlar mehmet topuz için de 6 milyon euro
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kayseri ne yapsın ö.riza ve m.keçeliyi g.ünal için 6 milyon euro istiyorlar mehmet topuz için de 6 milyon euro
                6 milyon euro ya zidane satmıyolar...pazarlığa oturduğun zaman ve takasla beraber çok daha düşük bi paraya mehmet topuz alınabilir...
                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  6 milyon euro ya zidane satmıyolar...pazarlığa oturduğun zaman ve takasla beraber çok daha düşük bi paraya mehmet topuz alınabilir...
                  al son dk haberlerine bak adam satmıyorum diyor başkanı ben başkan olduğum sürece satmıyorum diyor takas makas onlara hiç yanaşmazlar takasta ii futbolcuları gözden çıkaramadığın sürece kim ne yapsın senin kokuşmuş ö.riza ile m.keçelini
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ali Bilgin'in Trabzonspor hakkındaki düşüncelerinin ne olduğunu çözemedim. Hatta bana kalırsa aklı İstanbul'da
                    gitsin gitsin sonra ugur boral , serkan balci , kemal arslan , okan koc , zafer biryol , vs gibi eriyip gider
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gitsin gitsin sonra ugur boral , serkan balci , kemal arslan , okan koc , zafer biryol , vs gibi eriyip gider
                      uğur boral kemal serkan balci okan koç hepsi şimdi gitmeden 1-2 sene daha dursalardı şimdi kesinlikle büyük yıldızlardı ama zaferbiryolda zaten öyle bir yenek yok
                      Ey Türk Gençliği!

Yorum

• sivasta var genç yetenek gürhan gürsoy dün de zaten gasaraya güzel bir gol attı sol ayağını güzel kullanıyo alınsa iyi olur

Yorum

• İlk olarak fatihay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sivasta var genç yetenek gürhan gürsoy dün de zaten gasaraya güzel bir gol attı sol ayağını güzel kullanıyo alınsa iyi olur
                          fb den kiralik gitti galiba

Yorum

• Yahu şöyle bir maçta gol atan adamları yazıp durmayın Allah aşkına. Kurtulun artık şu huyunuzdan. Neyiz biz toplama kampı mı?

Yorum

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu şöyle bir maçta gol atan adamları yazıp durmayın Allah aşkına. Kurtulun artık şu huyunuzdan. Neyiz biz toplama kampı mı?
                              gol attı diye değil güzel oyununu golle süsledi diye bizim maçta da güzel oynamıştı top tekniği güzel...

Yorum

• İlk olarak fatihay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gol attı diye değil güzel oyununu golle süsledi diye bizim maçta da güzel oynamıştı top tekniği güzel...
                                Bunlar büyük takım oyuncusu değil. Bir iki maç oynarlar gerisi boş. Ömrümüz böylelerini almakla geçti zaten.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X