İlk olarak hopsera61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Önümüzdeki sezon başlayacak herhalde öyle miİlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewederson yerli statüde oynamaya başlamadı.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
TFF'nin onaylaması lazım.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzdeki sezon başlayacak herhalde öyle mi
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Ali BİLGİN
Martinez
Mehmet Çakır
John Utaka
Gökhan Gönül
Arouca
Wederson
Alınması gereken topçular ama alacak yönetimde yok bunları al diyecek zekada teknik direktör yok.En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 14:36.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
9 yabancılımı...
sadece iki yerli he..
lütfen biraz destekli canım kardeşim..
sıcak var sıcak...
uçmayalım..
İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...............................hasagic.........................
...vanden borre.......stepanov......risp.....wederson....
..............................arouca (keita).......................
...yattara...........................................gokdeniz......
.........................ali karimi(carlos alberto)................
.......................dindane(zidan).....umut.....................
yedekler:
tolga
cagdas
emre gungor
volkan yaman
ali bilgin
cem demir
ufukhan
ayman
ersen(bjk icin)
alt yapidan cikan 3 genc................. yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
--------------------Martinez--------------------
------------------------------------------------
----------------Erdinc-----Risp------------------
--Adnan-----------------------------Wederson--
--------------------keita---------------------
--yattara----------------------------I.Akin--
-------------Zidan---utaka----Umut----------
bu kadroyla her maç 5 gol atarız 3lü forvetTRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
usta yazilarindan anladim ki , sende benim gibi yasli futbolculardan nefret ediyorsunİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonyasporun forveti sabin kim kardeş kendini kime kanıtlamış yaşının kaç olduğundan haberin var mı önce konyaspora ilk onbir oynasın
Hele erciyesli topçular tam bir felaket palermo ile pandiani de amcamla yaşıt kardeş kusura bakma Ali Bilgin Wederson çok iyi ama Trabzonsporu bu kadar küçültmeye ne gerek var dünya o kadar küçük değil.
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İngiliz basını: Emre yolcu...İngiliz basını, Newcastle’in sezon sonunda ilk göndereceği futbolcunun Emre olduğunu yazdı.
İngiliz basını, Newcastle’in Blackburn Rovers’a 2-0 yenilmesinin ardından sezon sonunda ilk gönderilecek futbolcunun Emre Belözoğlu’nun olduğunu yazdı. Bu sezon kötü bir performans sergileyen Newcastle’da Emre’nin yerine düşünülen isim ise sözleşmesi Reading başarılı orta saha oyuncusu Steve Sidwell. Öte yandan Siyah-Beyazlı yönetimin, menacer Glenn Roeder ile yollarını ayıracağı iddia edildi.
Hadi bakalım,yıldızsa yıldız.Hatta geçen sene bir ara haberler çıkmıştı,"Emre Türkiye'ye gelirse ilk tercihi Trabzonspor olacak" diye...
Yorum
-
Merhabalar;
Geçen 37 sayfaya şöyle bir baktım.
Önerilen isimler oldukça kaliteli ve bu sezon aşağı yukarı avrupa ve latin amerikanın en iyi performans gösteren oyuncuları arasında. E haliyle bu futbolcuların hiçbiri sanılanın aksine 2-3M$ a mal edilemez.
Bir diğer nokta ise neredeyse herkesin 8-10 futbolcu ile takımın sil baştan yapılanmasını öngörmekte.
Hani olmaz ya, hadi diyelim yeni yönetim ve teknik kadro geldi , yinede takımda böyle büyük revizyonlar olacağını ve transfere onmilyonlar harcanacağını zannetiyorum.
Bir çok hemşerim birinci suçlu olarak Ziya Doğan'ı görmekte. bana kalırsa Asıl yanlışları taşıyan yönetimdir. "Tekdirden uslanmayanın hakkı kötektir" misali trabzon klübünün belki geleceğini kurtaracak yılda 15M$ civarı dolar akışının yaşandığı"Trabzon Limanını" Ankaradan ilişkilerle klübe yar etmeyenler bugün trabzonda yöneticilik yapıyor( yanlışsam düzeltin ) . Ondan sonra kalkıp " ey trabzonlular söz veriyorum size 3 yıldız alacağım diyor. Ayıp. Her şeyi geçtim düşünün dostlar biz hangi yönetime bu kadar başarısızlığına tahammül ettik. kongreye bile gidemiyorlar, güven tazeleyemiyorlar. Eksiksiz bütün taraftar gruplarının yaptığı ortak çağrıyı kulak arkası edip ; bu klübün varlığının sebebi yani biz taraftarları hiçe sayıyorlar.
Yönetimde football bussines bilen yok. Td'ü yönlendirecek , futbolcuları motive edecek adam yok, Klüp ekonomisi için proje üretecek ve değerlendirecek , sponsor anlaşmalarıı tırmalayacak bir ekip yok.
Tablo böyle olunca buradaki renkdaşlarımın yazdığı önerilerde hoş bir seda olarak kalıyor ne yazıkki. Üzülerek söylüyorum ,bu yönetim ile her hangi bir başarı sağlarsa bu benim gözümde şans eseri olacak . Birde ben bu klübün başında cebinden para verip yıldız aldım diyen adam istemiyorum. Ben klübe tesis kazandıran , medyada klübün büyüklüğünü tartıştırmayan, trabzonun değerlerini trabzona bırakan, başında olduğu klübün taraftarına saygı duyan ve dinleyen başkan istiyorum. Bu şartlar sağlanırsa klüp zaten isteiği yıldızı alır.
Takım yapısı ve ihityaçları konusunda benimde bir kaç görüşüm var:
Futbolcu göndermek , en az almak kadar maliyeti büyük bir iş artık. Tek sezonda 10 topçu almak demek 10 topçuyada klüp aramak demekki . Klübün şu şartlar altında böyle büyük bir mali sorumluluğun altına gireceğini zannetmiyorum.
Kiralık gönderilen tayfun , murat , ergin gelecek yıl bu kadroda başarılı olabilirler. Yine şu an ziya doğanın rotasyonunda kendine yer bulan mustafa , musa , celalettin , hasan gibi oyuncuların bu takımda bir işi yok diye düşünüyorum. Özellikle celalettin takımda en yüksek ücreti alan oyunculardan , takıma katkısı ise ters orantıda.
Hüseyin konusunda ben biraz farklı düşünüyorum. Hüseyin'in oynadığı mevkisine göre sahip olduğu fiziksel avantajları maç içinde taktiksel değişiklere çok müsait olması ve pres yapabilmesi ( ve çift dalabilmesi) onu formsuz zamanında bile milli takım kadrosunda yer bulmasını sağlıyor. Hüseyinin en bariz problemi pas özürlü oluşu. Hüseyin'in bir maçta attığı en uzun pas 6-7 metre mesafade ve rahat pozisyonda olmalı. Baskı altında bu mesafe 3-4 metre.Yani bu adamın yanında bu açığı kapatacak başka bir adam konmalı , aynı soruna sahip oyuncular değil.
Eğer iyi kanatlara sahipseniz liberolu sistemlede gayet ofansif oynanabilir . Ancak bizim takımın bu mevkide 2 oyucu ile yeteri kadar pres yapacak defansif yetenekte oyuncu olmadığından burayı 3lüyoruz. Ve bu 3 adamdan hiç biri pas organizasyonu yapamadığından takım inanılmaz top kaybediyor. Geçen yılda benzer sorunlar vardı , ama Fatih tekke ileride top tutabildiğinden ve yattara kanadını domine edebildiğinden çok bariz görülmüyordu. Bu takımın en büyük ihtiyacı defansif yetenekleri üstün , ilk pasları toplayıp , isabetli bir yüzde ile atakları başlatacak olan adamdır.
Biz bu takıma defansif diyoruz ama takım defans yapamayan adamlardan defansif kurulmuş.
Ondan sonra ise SOL KANAT. yıllardır bu takım sol kanat yok diye bağırıyor. Sol açığa ve beke bir adam şart gibi görünüyor. Bazı arkadaşlar biraz bahsetmiş . Zidan hem sol açık hem forvet oynayabilen bir oyuncu . Benim gönlüm bu takıma sol ayaklı bir yattara ve pas yeteneği ve kondiisyonu üst seviyede defansif orta alan oyuncusu.
tabi bunları söylerken yönetimin aklından stepanov ve yattaranın iyi paralara satılması fikri geçiyor o ayrı.
Bu foruma gönderdiğim ilk mesaj olduğu için biraz kalabalık oldu , kusura bakmayın.
Yorum
-
Hosgeldin renkdas.İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhabalar;
Geçen 37 sayfaya şöyle bir baktım.
Önerilen isimler oldukça kaliteli ve bu sezon aşağı yukarı avrupa ve latin amerikanın en iyi performans gösteren oyuncuları arasında. E haliyle bu futbolcuların hiçbiri sanılanın aksine 2-3M$ a mal edilemez.
Bir diğer nokta ise neredeyse herkesin 8-10 futbolcu ile takımın sil baştan yapılanmasını öngörmekte.
Hani olmaz ya, hadi diyelim yeni yönetim ve teknik kadro geldi , yinede takımda böyle büyük revizyonlar olacağını ve transfere onmilyonlar harcanacağını zannetiyorum.
Bir çok hemşerim birinci suçlu olarak Ziya Doğan'ı görmekte. bana kalırsa Asıl yanlışları taşıyan yönetimdir. "Tekdirden uslanmayanın hakkı kötektir" misali trabzon klübünün belki geleceğini kurtaracak yılda 20M$ civarı dolar akışının yaşandığı"Trabzon Limanını" Ankaradan ilişkilerle klübe yar etmeyenler bugün trabzonda yöneticilik yapıyor( yanlışsam düzeltin ) . Ondan sonra kalkıp " ey trabzonlular söz veriyorum size 3 yıldız alacağım diyor. Ayıp. Her şeyi geçtim düşünün dostlar biz hangi yönetime bu kadar başarısızlığına tahammül ettik. kongreye bile gidemiyorlar, güven tazeleyemiyorlar. Eksiksiz bütün taraftar gruplarının yaptığı ortak çağrıyı kulak arkası edip ; bu klübün varlığının sebebi yani biz taraftarları hiçe sayıyorlar.
Yönetimde football bussines bilen yok. Td'ü yönlendirecek , futbolcuları motive edecek adam yok, Klüp ekonomisi için proje üretecek ve değerlendirecek , sponsor anlaşmalarıı tırmalayacak bir ekip yok.
Tablo böyle olunca buradaki renkdaşlarımın yazdığı önerilerde hoş bir seda olarak kalıyor ne yazıkki. Üzülerek söylüyorum ,bu yönetim ile her hangi bir başarı sağlarsa bu benim gözümde şans eseri olacak . Birde ben bu klübün başında cebinden para verip yıldız aldım diyen adam istemiyorum. Ben klübe tesis kazandıran , medyada klübün büyüklüğünü tartıştırmayan, trabzonun değerlerini trabzona bırakan, başında olduğu klübün taraftarına saygı duyan ve dinleyen başkan istiyorum. Bu şartlar sağlanırsa klüp zaten isteiği yıldızı alır.
Takım yapısı ve ihityaçları konusunda benimde bir kaç görüşüm var:
Futbolcu göndermek , en az almak kadar maliyeti büyük bir iş artık. Tek sezonda 10 topçu almak demek 10 topçuyada klüp aramak demekki . Klübün şu şartlar altında böyle büyük bir mali sorumluluğun altına gireceğini zannetmiyorum.
Kiralık gönderilen tayfun , murat , ergin gelecek yıl bu kadroda başarılı olabilirler. Yine şu an ziya doğanın rotasyonunda kendine yer bulan mustafa , musa , celalettin , hasan gibi oyuncuların bu takımda bir işi yok diye düşünüyorum. Özellikle celalettin takımda en yüksek ücreti alan oyunculardan , takıma katkısı ise ters orantıda.
Hüseyin konusunda ben biraz farklı düşünüyorum. Hüseyin'in oynadığı mevkisine göre sahip olduğu fiziksel avantajları maç içinde taktiksel değişiklere çok müsait olması ve pres yapabilmesi ( ve çift dalabilmesi) onu formsuz zamanında bile milli takım kadrosunda yer bulmasını sağlıyor. Hüseyinin en bariz problemi pas özürlü oluşu. Hüseyin'in bir maçta attığı en uzun pas 6-7 metre mesafade ve rahat pozisyonda olmalı. Baskı altında bu mesafe 3-4 metre.Yani bu adamın yanında bu açığı kapatacak başka bir adam konmalı , aynı soruna sahip oyuncular değil.
Eğer iyi kanatlara sahipseniz liberolu sistemlede gayet ofansif oynanabilir . Ancak bizim takımın bu mevkide 2 oyucu ile yeteri kadar pres yapacak defansif yetenekte oyuncu olmadığından burayı 3lüyoruz. Ve bu 3 adamdan hiç biri pas organizasyonu yapamadığından takım inanılmaz top kaybediyor. Geçen yılda benzer sorunlar vardı , ama Fatih tekke ileride top tutabildiğinden ve yattara kanadını domine edebildiğinden çok bariz görülmüyordu. Bu takımın en büyük ihtiyacı defansif yetenekleri üstün , ilk pasları toplayıp , isabetli bir yüzde ile atakları başlatacak olan adamdır.
Biz bu takıma defansif diyoruz ama takım defans yapamayan adamlardan defansif kurulmuş.
Ondan sonra ise SOL KANAT. yıllardır bu takım sol kanat yok diye bağırıyor. Sol açığa ve beke bir adam şart gibi görünüyor. Bazı arkadaşlar biraz bahsetmiş . Zidan hem sol açık hem forvet oynayabilen bir oyuncu . Benim gönlüm bu takıma sol ayaklı bir yattara ve pas yeteneği ve kondiisyonu üst seviyede defansif orta alan oyuncusu.
tabi bunları söylerken yönetimin aklından stepanov ve yattaranın iyi paralara satılması fikri geçiyor o ayrı.
Bu foruma gönderdiğim ilk mesaj olduğu için biraz kalabalık oldu , kusura bakmayın.

Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum