Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yomrali73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aman aman kalsın.bulmayalım zaten.
    adamı solda oynatmışmış.gülerler insana ya. orta saha futbolcusu solda oynuyor diye bir ara pası atamazmı.yada bir adam geçemezmi.yada kaleye bir şut çekemezmi.
    kendim sordum.kendim cevaplıyorum.bu dediklerimin hepsini yapar.yapmaya oynamaya niyeti varsa.
    yani kısaca oynamayacak gelin yerim dar dermiş..
    Wolfsburgda çatır çutur top oynuyor adam,buna ne diyeceksiniz?O kadar kısa zamanda ne oldu Marce'ye,sihirli bir değnek mi değdi?

Adam oynadığı zaman Hüseyin'den daha fazla koşuyordu.Bir nevi sol bek gibi oynadı.

Asıl sizin dediklerinize gülerler,hem de...

Yorum

aman aman kalsın.bulmayalım zaten.
      adamı solda oynatmışmış.gülerler insana ya. orta saha futbolcusu solda oynuyor diye bir ara pası atamazmı.yada bir adam geçemezmi.yada kaleye bir şut çekemezmi.
      kendim sordum.kendim cevaplıyorum.bu dediklerimin hepsini yapar.yapmaya oynamaya niyeti varsa.
      yani kısaca oynamayacak gelin yerim dar dermiş..
      Demezmiş paşam demezmiş!!! İşittinmi hiç neler yapıyor wolsburg ta...? Motive olamıyordu adam... Çıktı dediki futbol hayatım boyunca ben ortada oynadım..
      Ziya çapsızı ne cevap verdi? Ben nerde daha iyi oynayacağını daha iyi bilirim dedi..
      Ben asıl bunu diyene gülerim...
      AHAnda güldüm..
      En son Rasim YILMAZ tarafından düzenlendi; 02.05.2007, 01:01.
      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Hadi onuda geçtim...Madem Ceyhunu aldıracaktın forvet arkası.. Marce yi niye sattırdın.. 1 maç dener insan göbekte..bir maç..???
        Hem inatçı hem kel...
        Ziyayı savunanında akıl kelliğinden şüphe ederim...

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Wolfsburgda çatır çutur top oynuyor adam,buna ne diyeceksiniz?O kadar kısa zamanda ne oldu Marce'ye,sihirli bir değnek mi değdi?

Adam oynadığı zaman Hüseyin'den daha fazla koşuyordu.Bir nevi sol bek gibi oynadı.

aynen katılıyorum hıc degılse gıderken para kazandık aldımızın fazlasına sattık ama ayman denılen arkadas pardon aymal ne yapıyo ve sorarım sızce aldıgımız fıyata satabılırmıyız bırakın ustunu yada rısp
          !

Yorum

• ya savunma

nasıl bari savunma yapıyormu bu eleman. yattara gibiyse bir takıma çok.bu kadar çok tek yönlü oyuncu olmamalı bir takımda.
            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
            my name is onur....
            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

öyle ya. Wolfsburgda çatur çutur oynayan bir adam.almanyada yılın futbolcusu seçilen bir adam ne hikmetse Trabzon sporda solda oynayamadı.
              neredeyse bütün maçlarını seyrettim.tek bir adam geçtiğini görmedim.üstelik bu maçlarda kendi yerinde oynadığı halde.
              adam olan adam.oynamaya niyeti olan değil solda kalede bile oynardı.geçin bu ayakları.
              N e K ö T ü !

Yorum

• arkadaşlar bence verdiğiniz kadrolarda önemli eksikler var. mesela serkan balcı yazan arkadaşlara tilt oluyorum.serkan gibi fener artığının bizde ne işi var.mehmet yozgatlı gibi.ayrıca görüldü ki umut forvette tek başına oynayacak bir adam değil.bence umut iyi bir yedek olur.onun yerine daha iyi vuruşları olan, daha çok top tutabilen bir santrafor bulabiliriz.umut bir iki yıl sonra daha iyi olur. o zaman oynar.ayrıca bugünki ziyanın açıklamalarından anlşadığım o ki ceyhun symek'in görevini üstlenmiş.bence mümkün değil.symek savunmadan topl alığ ileri iyi paslar gönderiyordu.fatih orda topu tutup takımın yerleşmesini sağlıyordu.ne ceyhunda nede umutta bu yetenek yok.anlıycanız eksik çok.saçmalık da çok.serkan balcıymış peh!
                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                my name is onur....
                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hadi onuda geçtim...Madem Ceyhunu aldıracaktın forvet arkası.. Marce yi niye sattırdın.. 1 maç dener insan göbekte..bir maç..???
                  Hem inatçı hem kel...
                  Ziyayı savunanında akıl kelliğinden şüphe ederim...
                  Her şeyi ziyadan bilmeyin.
                  Ziya doğan asla marceyi satalım demedi.
                  bizim savunduğumuz adama siz geçmişte adam gibi adam diyordunuz.ne çabuk unuttunuz.
                  N e K ö T ü !

Yorum

bizim savunduğumuz adama siz geçmişte adam gibi adam diyordunuz.ne çabuk unuttunuz.
                    Bu adam Td degil mi boyle bir yetenegi satmayin neden demedi. satalim demedi ise lazim satmayin dese idi. Kesinliklede demistir ayrica.
                    13 Vitor Hugo

Yorum

Dediysem sabah kalkmak nasip olmasın

Yorum

Demezmiş paşam demezmiş!!! İşittinmi hiç neler yapıyor wolsburg ta...? Motive olamıyordu adam... Çıktı dediki futbol hayatım boyunca ben ortada oynadım..
                        Ziya çapsızı ne cevap verdi? Ben nerde daha iyi oynayacağını daha iyi bilirim dedi..
                        Ben asıl bunu diyene gülerim...
                        AHAnda güldüm..
                        doğrudur.nerede iyi oynayacağını bir siz biliyorsunuz.birde marce.
                        biz yada ziya ne bilecek.
                        motive olamaz tabi.olmaya niyeti yoktu.
                        ya size mantıklı bir şey söylüyorum.bu adamın oynamaya niyeti yoktu.olsaydı belli ederdi.
                        N e K ö T ü !

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar bence verdiğiniz kadrolarda önemli eksikler var. mesela serkan balcı yazan arkadaşlara tilt oluyorum.serkan gibi fener artığının bizde ne işi var.mehmet yozgatlı gibi.ayrıca görüldü ki umut forvette tek başına oynayacak bir adam değil.bence umut iyi bir yedek olur.onun yerine daha iyi vuruşları olan, daha çok top tutabilen bir santrafor bulabiliriz.umut bir iki yıl sonra daha iyi olur. o zaman oynar.ayrıca bugünki ziyanın açıklamalarından anlşadığım o ki ceyhun symek'in görevini üstlenmiş.bence mümkün değil.symek savunmadan topl alığ ileri iyi paslar gönderiyordu.fatih orda topu tutup takımın yerleşmesini sağlıyordu.ne ceyhunda nede umutta bu yetenek yok.anlıycanız eksik çok.saçmalık da çok.serkan balcıymış peh!
                          Serkan balci icin sana katilmamak elde degil. Bu adami alacaksak Emrahi neden sattik ki? Yozgatli yalniz yetenekli bir adam bence.
                          Umut icinde katiliyorum ama bu sezon basarili olacaktir. Ceyhun aslinda yetenekli adam ama bizim gibi buyuk takimlarda kendisi disinda syzmek gibi cevresini oynatan adam daha cok is gorur
                          13 Vitor Hugo

Yorum

ben hıc demedım yazılarımada bakabılrısın ben hep sametın mırasına kondu demıstım bıde gol atmamız ıcın pozısyona gerek olmadını soylemıstım cunku fatıh tekke abımız yarım posızyonda bıle gol aatabılıyodu o ılk geldıgınde
                            !

Yorum

Dediysem sabah kalkmak nasip olmasın
                              yemin etmene gerek yok.inanırım.ama senin gibi demeyenler bir elin parmaklarını geçmez.
                              bak yeni bir konu başlığı buldum sayende.hemen bir anket açayım.ziya doğana adam gibi adam diyenler.demeyenler.çekimser kalanlar diye.
                              N e K ö T ü !

Yorum

doğrudur.nerede iyi oynayacağını bir siz biliyorsunuz.birde marce.
                                biz yada ziya ne bilecek.
                                motive olamaz tabi.olmaya niyeti yoktu.
                                ya size mantıklı bir şey söylüyorum.bu adamın oynamaya niyeti yoktu.olsaydı belli ederdi.
                                Tartışmıyacağım.. Ziya DOğan denilen şahsiyet Trabzona istemeden veya istiyerek kötülük yapıyor.....
                                Hemen apar topar kovulması lazım..

Yomrali kardeş bi düşünsene bizim hüseyini Zenit alıyor ve sol açık oynatıyor?? Veya Fatihi sağ bek?
                                En son Rasim YILMAZ tarafından düzenlendi; 02.05.2007, 01:25.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X