Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ...yok yok marcelinhos seni artik anlayamiyorum cok degistin sen ...

eskiden boyle adamlar yazmazdin sen ...
    Adnana güvenin göreecksiniz Mehmet Topuz gibidir gider gelir orta yapar gol atar şut çeker devre arasında sene başında alamadık 1,5 trilyon para istediler şimdi beleşe alıyoruz zaman herşeyi gösterecek.

Gökhan Gönüle gelince tartışmaya gerek yok önce izlemen lazım.....

Tayfun Cora ise Kayseride kendini çok geliştirdi heryerde oynatıyor Ertugrıul

Saglam çok maçımız var tabi ki dönmeli.
    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 01.05.2007, 15:38.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O ve daha bir çok sözü de alkollüyken söylediğini de bilmen lazım. Cavcav içer içer içer iyice sarhoş olur sonra bir gazeteci röportaj yapmak ister yanına gider Cavcav'a verir gazı ve Cavcav sallamaya başlar Fener'i terör örgütü PKK'ya benzetir. Ve Cavcav'ın ayık olduğu günler çok azdır. Çokca sarhoştur çokça küfürbazdır.

....bizimkiler ayik da ne oluyo ...sarhos cavcav kadar bilmiyorlar bu isi...

....trabzonspor bu isin ogrenilecegi yer degildir.........isi bilen adam lazim....
      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        --------------------------martinez--------------------------

adnan----------------stepanov-----risp------------------celo

-------------------------hüseyin---------------------------

yattara--------ceyhun-------carlos alberto--------------gökdeniz

-----------------------umut bulut--------------------------------

şu kadroyu görmek nasip olumu acaba..buraya bak ziyaaa bnde tek forvetli bi takım yaptım..

not:celo nun yerine türkiyede adam bulamadım..
        Gökdeniz'den sol kanat oyuncusu olur mu? Bence Yattara iyi bir fiyata satılıp Gökdeniz daha verimli olacağı sağ kanada konulabilir. Celaleddin ise değil tekme tokat gönderilmesi gereken bir futbolcu. Brezilya'dan yenetekli ucuz bir futbolcu bulanabilir o kazmanın oynadığı tarafa. Hüseyin'in yakınında oynayabilecek hem savunma yönü kuvvetli hem de hücumlara iyi çıkan bir futbolcu olması lazım. Mesela Emre Belözoğlu gibi. Antalya'da oynayan Suazo var mesela.

Yorum

• İşi biliyor veya bilmiyor anlamında yazmadım ben yazıyı, şimdi senin başkanın çok iyi başkan olsa sürekli sarhoş dolaşsa tribünlerde el kol hareketi yapıp saçma sapan açıklamalar yapsa hoşuna gider mi. Yazımın hep en alakasız tarafını anlıyorsunuz özünü anlayan yok.
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gökdeniz'den sol kanat oyuncusu olur mu? Bence Yattara iyi bir fiyata satılıp Gökdeniz daha verimli olacağı sağ kanada konulabilir. Celaleddin ise değil tekme tokat gönderilmesi gereken bir futbolcu. Brezilya'dan yenetekli ucuz bir futbolcu bulanabilir o kazmanın oynadığı tarafa. Hüseyin'in yakınında oynayabilecek hem savunma yönü kuvvetli hem de hücumlara iyi çıkan bir futbolcu olması lazım. Mesela Emre Belözoğlu gibi. Antalya'da oynayan Suazo var mesela.
            Dünyada başka futbolcu kalmadı antalyadan suazoya kaldık vay be birde

yattara satılmalı öyle mi ne diyeyim şaşırdım doğrusu

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bir dip not ekliyeyim bu yazıya ... cavcav bu ziya efendi için burada yazamayacagım sözleri en az 10 15 kişinin önünde söyledi ... yazacaklarım ise şöle ...

___ ya bu manyagı hangi şerefsiz bana aldırdı ? ( kendi almıştı kimse aldırmadı kendi kendi öz eleştiri yapıyor )

____bu deli ya ... ...................bey ( adı kalsın şimdilik ) buna git bir dr raporu al bu normal değil ....

____herife bak ya ... yok onu alacakmışım bunu alacakmışım ? yok ya ? ben bu takıma senin manyaklık yapman için kurmadım para biriktirmedim ...para mara yok kardeşim ...transferler, transferler taksitleri, primler ,konaklama kamp vs vs vs hepsi bütçen 12 milyon dolar ...

_____ bunu hemen kovmam lazım annemin mezarda kemikleri sızlıyor ...

daha yazmıyayım zaten bir kısmı yazılacak gibi değil
              adam haklı walla bende olsam bende küfür ederdim gerçi şimdide ediyorumda

şaka maka 30 yıllık futbol hayatındaki en büyük hata demiş ve bu bence ziyanın nasıl birisi oldugunu kanıtlıyo

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben hala aynıyım kim oynuyor beşiktaşın sagında veya solunda baki ile mustafa doğan kim onlar bizden uzak dursun diyeceğimiz topçular bugün fenerin sagında oynayan topçu serkan balcı solda ümit özat ve ugur yani kimsede roberto carlos veya cafu yok ( tabi genç zamanlarını kastediyorum )

Yani Adnan kötü futbolcu değil Ertuğrul Saglam ısrarla istiyor başka birçok klup istiyor Gökhana gelince bizim o kanattaki sıkıntıyı bitirir isterseniz Metin Diyaadine sorun nasıl topçu diyor birazdan bilgi vereceğim.
                ......bende biliyorum eziklerin kadrolari bizden iyi degil ....suan bizdeki kanat oyunculari avrupada bile bicok takimda yok(yattara gokdeniz musampa)ama gel gor ki bunlari kullanamiyoruz zaten onun icin bu haldeyiz...

...birde su var biz eziklerle yarisabilmek icin kadromuzun gercekten cok iyi olasi lazim yani onlardan cok ustun futbol oynamamiz lazim ki sampiyon olalim ...

yoksa en iyi oynadigimiz donemlerde bile hep masa basi oyunlarla kil payi kacirdik sampiyonluklari ...onun ici isi oralara birakmamaliyiz yani sahada isi bitirmeliyiz....

...onun icin kadroda her mevkide gercekten kaliteli topcularin olasi lazim ....

....yani demek istedigim ilk on bir gercekten herseyiyle bir takim olmali ...adnanlar gokhanlar da yedek olsun buna karsi degilim evet gercekten yetenekliler ama ilk on bir icin yeterli degiller...................bence............

Yorum

• Bu sezon sergilediği performans ve attığı kritik gollerle, Beşiktaş başta olmak üzere Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde ilk sıralarda yer alan Adnan Güngör, transferi konusunda açıklamalarda bulundu.

Her futbolcu gibi hayalinin dört büyük kulüpten birinde forma giymek olduğunu belirten Adnan, "Kendime güveniyorum. Başkanımız İsmail Uyanıkda uygun gördüğü taktirde, kulübün menfaatleri doğrultusunda Samsun'dan ayrılmayı düşünürüm" diye konuştu. Samsunspor'da forma şansı bulduğu dönemden itibaren performansının ortada olduğunu kaydeden genç futbolcu, "Eğer dört büyük takımdan biriyle anlaşmam halinde Milli Takım'a yükselme şansımın da artacağına inanıyorum. Başkanımızın benim transferim konusundaki düşüncelerini çok iyi biliyorum. Benim harcanmamı istemiyor. Ona saygı duyuyorum. Samsunspor benim yuvam. Kalırsam da mutsuz olmam. Takımımın başarısı için elimden gelenin daha iyisini yaparım" dedi.

SAMSUNLU ADNAN LİSTEDE

Beşiktaş

Listeye giren bir başka isim 2. Lig A Kategorisi'nde mücadele edecek olan Samsunspor'un başarılı oyuncusu Adnan Güngör. Daha önce Trabzonspor da Adnan'a talip olmuş, ancak yüksek bonservis ücreti yüzünden bu transferden vazgeçmişti.
                  En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 01.05.2007, 15:45.

Yorum

• Sezon basinda yapilan htalar tekrarlnmamali. Paradan kacmayip bu takima direkt oynayacak ve sonuca gidecek golcüler alinmali. Daha simdiden calismalara gayet SIKI sekilde baslanilmali. Kimsenin sabretmeye tahammülü kalmadi. Her yil ayni filmi seyretmekten biktik artik.
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dünyada başka futbolcu kalmadı antalyadan suazoya kaldık vay be birde

yattara satılmalı öyle mi ne diyeyim şaşırdım doğrusu
                      Valla Hüseyin'e kaldıysak Suazo'ya hayli hayli kalırız. Bence artık Yattara böyle bıkkınlık ifade ediyor bende. Eyvallah yenetekli bir futbolcu ama artık ben de bir hayranlık duygusu yaratmıyor. Bu benim şahsi düşüncemdir.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İşi biliyor veya bilmiyor anlamında yazmadım ben yazıyı, şimdi senin başkanın çok iyi başkan olsa sürekli sarhoş dolaşsa tribünlerde el kol hareketi yapıp saçma sapan açıklamalar yapsa hoşuna gider mi. Yazımın hep en alakasız tarafını anlıyorsunuz özünü anlayan yok.
                        ....ozur dilerim ....

.....ama sizde cok ince yaziyorsunuz ozaman .....

......tabiki bende cavcavin o yonunu ornek gostermiyorum ...istemem tabiki sarhos baskan....

.......bende zaten futbol bilgisine dikkat cekmek istedim........

......dedigin dogru atay aktug da isi cok bilmiyordu ama en azindan guler yuzlu idi ve verdigi demecler yerindeydi o yuzden seviyordu ben onu ...nuri ni bir kere guldugunu gormedim .....baskan dedigin gulmeli umut sacmali taraftara bos vaatlerde bulunmamali..............

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yok yaa daha yattara satılmalıymış..hem gökdeniz çoğu maçta sol kanat oynadı..şu carlos alberto dediğim adam gökdenizle yer değiştirebilir..adam sol,sağ,forvet arkası ve forvet oynayabilen bi adam müthiş bir futbolcu..
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bilan L1 : 110 matches / 10 buts
                            Nom Mansaré
                            Prénom Fodé
                            Poste Attaquant
                            Âge 25 ans
                            Date de naissance 03/09/1981
                            Lieu de naissance Conakry (GUI)
                            Nationalité Guinéenne
                            Taille 1.75
                            Poids 71 kgs
                            Numéro de maillot 7
                            International Guinée

Dört dörtlük süper bi futbolcu bence takip edilmeli

şunu bi izleyin arkadaşlar bence süper öte4si bi oyuncu topu saklaması hızı inatçılıgı bence tam aradıgımız bi oyuncu
                            ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                            **ARSİNLİ AKREP**
                            **61*77**

Yorum

• Emorfo ..... Haklısın içer içer konuşur kaza yapar vs vs ...dogru ama içmeden de konuştukları var

Yorum

• bu hafta psg attıgı gol arkadaşlar adam hep aynı

Toulouse 1 - 3 PSG

Fodé Mansaré

****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                                **ARSİNLİ AKREP**
                                **61*77**

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X