Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ne Hacıosmanoğlu ne Sayitoğlu ...ve ne de Albayrak..Malesef bana göre hiç birinden birşey olmaz olmayacakta ...
    Kulübümüzün başkanları bilmem neleri olduğu için saygı gösteriyoruz o kadar ...
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Tselif ablacım önerdiqin biri war mı , alıp qetirelim
      Sen orada ben burda ayri duramayirum.!

Yorum

mehmet akif tatlı
        Ülke: Türkiye
        Doğum Tarihi ve Yaşı: 26/04/1986 ( 21)
        Doğum Yeri: Türkiye

gelecegi parlak birisi yaşıda genç ümit milli takımda oynuyo
        trabzonspor alıcaltı devre arasında fakat eskişehirin iddası oldugu için vermedi sezon sonu ne olur bilemem

Yorum

İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dünyaca ünlü bi forvet ha !Geçen sezona dönüyoruz hemen
          Premier ligden ama İngiliz değil Dünya kupasında oynamış 20 gol ortalamasına sahip Londra takımlarından birinde oynuyor bilin bakalım kim
          Uzun ve kıvırcık saçlı bir adam mı bu
          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

işte fotosu mehmet akif tatlı

Yorum

Olayı ciddiye alırsak Trabzonsporda Umut Bulutun yanına bir forvet lazım bakın buna dikkat ediyorum yani umutun yerine değil yanına yani önce forveti almadan önce çift forvet oynatabilecek bir hoca lazım.

Umut 18 gol attı bu sene Trabzonspor formasıyla onun yanına alınacak kişinin öncelikle genç birisi olması lazım sonra umut gibi koşacak mücadele edecek olması lazım ve teknik olmalı yani birebirde adam geçebilmeli

Bu kıstaslar sağlanırsa illede dünya yıldızı olması gerekmez bu kıstaslarda topçu çok ama yabancı olması tercihimdir

Mesela Türkiyede bile var Filip Holosko
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

Oooooo efsane başlık açılmış

Bu başlık 1000 sayfayı bulur,kimse istediğini bulamaz...

Yorum

İlk olarak Sezer Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tselif ablacım önerdiqin biri war mı , alıp qetirelim
                  Kimseyi almasınlar istemiyorum .Yeter ki yakamızı bırakıp gitsinler ....Bu takım varya başkansız TD süz şampiyon olur
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Ligden düşşek bile ziya hocayla devam edeceğiz diyen babam bile olsa onuda istemem klupte.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olayı ciddiye alırsak Trabzonsporda Umut Bulutun yanına bir forvet lazım bakın buna dikkat ediyorum yani umutun yerine değil yanına yani önce forveti almadan önce çift forvet oynatabilecek bir hoca lazım.

Umut 18 gol attı bu sene Trabzonspor formasıyla onun yanına alınacak kişinin öncelikle genç birisi olması lazım sonra umut gibi koşacak mücadele edecek olması lazım ve teknik olmalı yani birebirde adam geçebilmeli

Bu kıstaslar sağlanırsa illede dünya yıldızı olması gerekmez bu kıstaslarda topçu çok ama yabancı olması tercihimdir

Mesela Türkiyede bile var Filip Holosko
                      holoskoyu almazlar ama yine uyduruk birini alırlar

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        almamız gereken adamı 2 senedir yazıyorum ama bi türlü nasip olmadı....
                        Pascal Feindouno

diğer almamız gerekn isimler umutun yanına gökhan ünal
                        bide mehmet topuzu alsınlar
                        defansa da gaziantepli bekir.....
                        ayrıca wedersonuda alırsak çok güzel bi kadro oluşurr...
                        tam isabet abi tam isabet
                        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• s.bensol
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            s.bensol
                            serkan bensol biraz yaslı degilmi kardeş

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kimseyi almasınlar istemiyorum .Yeter ki yakamızı bırakıp gitsinler ....Bu takım varya başkansız TD süz şampiyon olur

Ya ablacım benide duyqulandırdın $imdi üzülme valla dokanıo.Insallah olacak.Bıqun $ampıon olacaqız.Allah Her Trabzonluya Ölmeden $ampıyonluqu nasip EYLESİNNNNNNNN.AMİN!
                              Sen orada ben burda ayri duramayirum.!

Yorum

• İlk olarak edim tarafından gönderildi
                                siz beni anlamak istemiyorsunuz ben hacıosman oglunun iyi biri oldugunu söluyorum ister inanır iister inanmazsınız ama yargısız infaz yapmayın
                                sizede hak veriyorum
                                Bu yönetimde tek adam varsa o da hic kusuksus Haciosmanogulu dur!!!
                                Adama gibi Adam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X