Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    KİM BU 10 NUMARA ?

Tarih: 23.03.2007, 09:09:02 (5645 okuma)

Trabzonspor yönetimi ismini sır gibi sakladığı yabancı bir golcüyle kontrat imzaladı. Sadece Nuri Albayrak ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ilgilendiği bu transfer için Haziran ayı bekleniyor

PES ETMEK YOK
    Trabzonspor yönetimi bir taraftan takımı lige ve kupaya motive etmeğe çalışırken diğer taraftan gelecek yılın kadrosunu da şekillendirmeye çalışıyor. 6 futbolcuyu gözden çıkaran Bordo-Mavili takım da hafta içerisinde sürpriz bir gelişmede yaşandı. Sadece Başkan Nuri Albayrak ve Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bilgisi dahilinde yabancı bir golcüyle kontrat imzalandığı öğrenildi. Haziran ayında bu oyuncuyla sözleşme imzalamayı planlayan yönetim kurulu önemli bir kaleci konusunda da çalışmalara başladığı bilgisine ulaşıldı.

KALECİ ÇOK ÖNEMLİ
    Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu şuanda tek hedeflerinin ligde üst sıralar ve Kupayı almak olduğunu belirterek “Bütün oyuncularımızı kalan maçlara en iyi şekilde motive etmeliyiz. Çok sıkıntılı bir sezon yaşadık, yönetim olarak hatalarda yaptık. Fakat bütün bunları bugün yargılamak ve tartışmak camiaya daha çok zarar verir. Hocamız Ziya Doğan’ın raporları doğrultusunda sıkıntı yaşadığımız mevkilere transfer yapacağız,bunun içinde elbette kaleci de olabilir” diye konuştu.
    3 4 yıldır transfer edilmek istenen rivaldo dur bu yunan liginden sonra 2 sene de bizim burda gezmek ister şaka bi yana dünya yıldızı istemiyorum ben paf takımdan adam istiyorum ne gerek var yıldız adama oynatamayacaksın onu 3 ay sonra gönderecen
    [ille d' 7]

Yorum

İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kesinlikle çok transfer yapılmasın fatih tekke alınamıyacaksa gökhan ünal defansın sağına biri alınmalı ve defansın soluna biri alınsın sol kanatada ibrahim akın bu kadar yeter.8Sadece 4 transfer) .ali bilgin olabilr, mehmet topuz olabilir ama ben volkan yamana karşıyım murat ocaktan iyi sayılmaz hatta celodanda her milli takımda şans eseri oynayan adamı şu takıma layık görmeyelim .
      Adem koçak, murat ocak , Ali güzeldal geri gelmeli
      ersen, mustafa, ferhat, (çağdaş,stephanov,risp, erdinç bunlardn biri gidebilir),ömer rıza, celo , musampa gitmelidir.
      ersen ve celaleddin kalmalı

Yorum

İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3 4 yıldır transfer edilmek istenen rivaldo dur bu yunan liginden sonra 2 sene de bizim burda gezmek ister şaka bi yana dünya yıldızı istemiyorum ben paf takımdan adam istiyorum ne gerek var yıldız adama oynatamayacaksın onu 3 ay sonra gönderecen
        haklısın ama gormeden bi şey solememek lazım

Yorum

İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bende kesinlikle katılıyorum bize sadece bizden fayda var(laf olsun diye demiyorum bizim altyapıdan gelen eğer takıma oturursa takımı satmaz para için kaçmaz milli takımdada gururumuz olur) fatih,gökdeniz, hüseyin gerisi yalan
          sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

UltRa Yıldız aLsak nolur ya hala ziya başımızda

Yorum

GÖKHAN GÖNÜL
              Doğum Yeri: BAFRA
              Doğum Tarihi: 01/01/1985
              Geldiği Kulüp: -
              Uyruğu: TÜRKİYE
              bu cocuk süper

Yorum

Yine bir transfer dönemi yine yönetime yakın bir kaynak.Her sene aynı şey.Pelikan, stichus...

Yorum

tselif sen kim eyalancı diyon
                  bende ispat cok
                  Sen üstüne alınma ...
                  Kulüpte öyle çok var ki o dediklerinden .... Bu sene kanser ettiler bizi ...
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Konuya ilk mesajımızı yazalım... bakalım neler olacak... Bismillah Diyelim...
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sen üstüne alınma ...
                      Kulüpte öyle çok var ki o dediklerinden .... Bu sene kanser ettiler bizi ...
                      yalancı cok ama ben ibrahim hacıosmanogluna guveniyorum......ve degöreceksiniz

Yorum

almamız gereken adamı 2 senedir yazıyorum ama bi türlü nasip olmadı....
                        Pascal Feindouno

diğer almamız gerekn isimler umutun yanına gökhan ünal
                        bide mehmet topuzu alsınlar
                        defansa da gaziantepli bekir.....
                        ayrıca wedersonuda alırsak çok güzel bi kadro oluşurr...
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

yalancı cok ama ben ibrahim hacıosmanogluna guveniyorum......ve degöreceksiniz
                          Güvendiğin adama bizler güvenmiyoruz o gitsin ulusoyu savunsun...

Yorum

Biz de bu sene çok güvenmiştik ...veeee harikalar yatattık .
                            Ne diyelim umarım dediğin gibi olur.
                            Ha bi de şu var ...Alıcaz belki iyi birilerini ama 2 ay sonra geri yollayacaz ...Yani işe yaramayan gerçekler işte bu oluyo ...
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

bu yönetimin kimseyi alacağı yok alırsa şaşarım bunlar adamı kanser ederler başka birşey yapmazlar
                              umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

Alırlar bakalım gene birilerini adnanlar madnanlar
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X