Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu gece burak olsa da gol atamazdık bunlara iyi di kaleci ve full kapandılar pres yaptılar biz sezonun en iyi topunu oynadık ama babel tarzı kanadımız olsa çok farklı olurdu içeriye sağlam kat edebilecek oyuncumuz yoktu kapalı savunmada gerekli bir oyuncu
    İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    20 sut, 9 kaleci kurtarisi ve sen kanat ariyorsun

ben buraki aradim
    "Annuit cœptis"

Yorum

• Arkada üç tane ortasaha oyuncusu.İleride yalnız kalan bir forvet.Bu şekilde olmaz.Burak olsaydı gol atardı ya da atamazdık meselesi basit bir tartışma olur.Bizim sorunumuz cezasahasına girip,forveti ikileyecek ikinci bir skorer oyuncumuzun olmayışı.Gelecek haftalarda da sırf bu nedenle çok fazla puan kaybedeceğiz.Bu işler sadece pas yapmakla olmaz.

Yorum

• futbol adına dün hersey yapıldı ama top sevmedi yapacak birsey yok.

Yorum

• -------------------- Okay------------
          ---------Abdul-------------Sosa--------
          ??????--------------------------------??????
          ---------------------???????-------------------

Hubocanin yanına bir stoper alınmak şartıyla ileriye yapılacak 3 nokta transfer seneye bizi yarışta iddialı konuma getirir..

Kanatlar zaten kesinlikle lazım ..Bu sene 10 a yakın maç kaçıracak Burak'a güvenip ben gelecek seneye başlamam.

Novak keşke alinmasaydi hücum olarak ihtiyacı karşılamayacagi aşikârdı ama bir şekilde yararlanırız gibime geliyor..

Kilit nokta Okay Sosa Abdulkadir...Bunlar birlikte oynarken keyif alıp keyif veriyorlar..

Ben sezonun geri kalan kısmında dün akşam oynanan futbolu göreyim ligi kaçıncı bitirdigimizin benim için hiç önemi yok.

Yorum

• dünkü maçta sosa, abdülkadir, kamil ahmet, okay iyiydi

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              -------------------- Okay------------
              ---------Abdul-------------Sosa--------
              ??????--------------------------------??????
              ---------------------???????-------------------

Hubocanin yanına bir stoper alınmak şartıyla ileriye yapılacak 3 nokta transfer seneye bizi yarışta iddialı konuma getirir..

Kanatlar zaten kesinlikle lazım ..Bu sene 10 a yakın maç kaçıracak Burak'a güvenip ben gelecek seneye başlamam.

Novak keşke alinmasaydi hücum olarak ihtiyacı karşılamayacagi aşikârdı ama bir şekilde yararlanırız gibime geliyor..

Kilit nokta Okay Sosa Abdulkadir...Bunlar birlikte oynarken keyif alıp keyif veriyorlar..

Ben sezonun geri kalan kısmında dün akşam oynanan futbolu göreyim ligi kaçıncı bitirdigimizin benim için hiç önemi yok.
              Ya biz mümkünse transfer falan yapmayalım, çok ciddiyim. Transfer başarı oranı bu kadar az olan başka bir takım yok dünyada. Geçen sene de 4 nokta atışı diyorduk, adamlar bırak 4 noktayı, tam olan yerleri de bozdular. 3-4 nokta atışı isteriz gidip Kucka gibi bir adama milyonları gömerler. Altyapıdan gelsin oynasın çocuklar, yine 4. veya 5. oluruz.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya biz mümkünse transfer falan yapmayalım, çok ciddiyim. Transfer başarı oranı bu kadar az olan başka bir takım yok dünyada. Geçen sene de 4 nokta atışı diyorduk, adamlar bırak 4 noktayı, tam olan yerleri de bozdular. 3-4 nokta atışı isteriz gidip Kucka gibi bir adama milyonları gömerler. Altyapıdan gelsin oynasın çocuklar, yine 4. veya 5. oluruz.
                İsmail kardeşim futbol göreceli bir oyun..Bana göre rakamları dikkate almazsak Kucka haricindeki Sosa Burak Hubocan Kamil hepsi doğru transfer..Novak ise yanlış ve gereksiz üstüne 1 milyon daha koyup direkt oynayacak bir adam alabilirdik.

Burada Uğur Demirok adlı futboldan nasibini almamış arkadaş ile sözleşme uzatilsin diyenleri ve forma reklamı dışında aman aman bir katkısını görmediğimiz Kuckayi öven taraftarı görünce ben hocaya başkana kimseye kizamiyorum..İlla ki yine yanlışlar olacaktır..

Altyapı konusunda kesinlikle katılıyorum..Hatta şimdiden yavaştan Caferi oynatmaya başlasinlar..Uğur yerine Hüseyin , Ndoye yerine Ramil hiç yoksa 2 milyon euro kâra geçeriz.

Okay Sosa Abdulkadir bu sene devamlı oynasin..Sağda Perreira solda Kamil göbekte Hubocan Novaki görelim gelecek senenin planını ona göre yapalım.

Şimdi ben bu kadroyu kuruyorum ya aksi 50 kadro daha çıkar..O yüzden herkesi memnun etmek çok zor mecburen sabır gösterip idare edeceğiz.

Onur
                Perreira Hubocan Novak Kamil
                Okay
                Abdul Yusuf Sosa Castillo
                Burak.

Bir tane sağ açık olsa Yusuf'u oynatmam mesala.
                En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 06.02.2018, 09:40.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İsmail kardeşim futbol göreceli bir oyun..Bana göre rakamları dikkate almazsak Kucka haricindeki Sosa Burak Hubocan Kamil hepsi doğru transfer..Novak ise yanlış ve gereksiz üstüne 1 milyon daha koyup direkt oynayacak bir adam alabilirdik.

Burada Uğur Demirok adlı futboldan nasibini almamış arkadaş ile sözleşme uzatilsin diyenleri ve forma reklamı dışında aman aman bir katkısını görmediğimiz Kuckayi öven taraftarı görünce ben hocaya başkana kimseye kizamiyorum..İlla ki yine yanlışlar olacaktır..

Altyapı konusunda kesinlikle katılıyorum..Hatta şimdiden yavaştan Caferi oynatmaya başlasinlar..Uğur yerine Hüseyin , Ndoye yerine Ramil hiç yoksa 2 milyon euro kâra geçeriz.

Okay Sosa Abdulkadir bu sene devamlı oynasin..Sağda Perreira solda Kamil göbekte Hubocan Novaki görelim gelecek senenin planını ona göre yapalım.

Şimdi ben bu kadroyu kuruyorum ya aksi 50 kadro daha çıkar..O yüzden herkesi memnun etmek çok zor mecburen sabır gösterip idare edeceğiz.

Onur
                  Perreira Hubocan Novak Kamil
                  Okay
                  Abdul Yusuf Sosa Castillo
                  Burak.

Bir tane sağ açık olsa Yusuf'u oynatmam mesala.
                  Tek temennim var o da Şenol Güneş'in bir şekilde geri gelmesi. Belki o zaman yüzümüz güler.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tek temennim var o da Şenol Güneş'in bir şekilde geri gelmesi. Belki o zaman yüzümüz güler.
                    Vallahi ben oyuncu değiştirmiyor transferde söz sahibi olmuyor kolay kolay genç oynatmıyorsun diye onu da çok elestirdigimi biliyorum..

Ama Şenol hocanın benim için en cazip yani tek ön libero oynaması o yüzden gelirse ben sevinirim ama çok zor.

Yorum

• Pereira ile sözleşme yenilenmiş hayırlı olsun ama bu aynı zamanda acziyetimizi gösterir
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pereira ile sözleşme yenilenmiş hayırlı olsun ama bu aynı zamanda acziyetimizi gösterir
                        Kısmen doğrudur ama Perreiranin kalitesi bir nebze bunu hafifletir ..Ama olurda Ugurun sözleşmeyi uzatirlarsa o koltukta 1 dk dahi oturmasınlar.

Yorum

• Teknik direktör olarak Slaven Bilic'i görmek isterim. Yerli hocalar bize yaramiyor birde böyle deneyelim vasat olmayan bir yabanci hoca ile.

Yorum

• bu kadro şampiyon olacak, ya da şampiyonluğa oynayacak bir takım görüntüsü veriyor mu sizce ?

Adsız.jpg

Yorum

• Biliç reis bizi adam eder

Yorum

• Ben transferde hem kariyerli hem bizde güzel etki bırakmış oyunculardan faydalanabileceğimizi düşünüyorum. Elbette bir gözlemci ekibi gibi olmak zorunda değil ama bir öneri sistemi oluşturabilir. Oyuncular kendi mevkilerinde oynayan oyuncuları daha iyi seçebilirler. Şimdi düşünüyorum mesela neden yattara ya danışıp kendisi gibi kanat oyuncuları aramayız? Kendisi gineli ve çok fakir bir halk. Pekala oradan oyuncu bulabiliriz. Yahut stepanov vasıtasıyla stoper. Pereria ile sözleşme uzatmak bence iyi olmalı kendisinden sonra onu tekrar kullanabiliriz kendisi gibi başka oyuncular bulabiliriz. Bu sayede hem güvenilir hem daha ucuz oyuncular bulabiliriz. En azından bu adamların trabzonsporu sevdiğini bu takım için mücadele ettiğini biliyorsun. Menajerlere güvenileceğine bu adamlara şans vermek daha mantıklı değil midir? Futbol kulüpleri eski oyuncularını illa ki hoca olarak takımda tutmak zorunda değildir ama onlardan bir şekilde faydalanmak bence doğru olan. Senin menajerlerin kalkıp ginede ne var ne yok diye bakmıyorlar nerede pahalı, pay alabilecekleri oyuncu var ona dadanıyorlar adamların derdi trabzonspor değil çünkü. Trabzonspor artık küstürme dışlama politikasından vazgeçmeli yahut artık görmeli bu takım için emek verenlerin gönüllerini kullanmayı
                                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Yükleniyor...
                                X