Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben transferde hem kariyerli hem bizde güzel etki bırakmış oyunculardan faydalanabileceğimizi düşünüyorum. Elbette bir gözlemci ekibi gibi olmak zorunda değil ama bir öneri sistemi oluşturabilir. Oyuncular kendi mevkilerinde oynayan oyuncuları daha iyi seçebilirler. Şimdi düşünüyorum mesela neden yattara ya danışıp kendisi gibi kanat oyuncuları aramayız? Kendisi gineli ve çok fakir bir halk. Pekala oradan oyuncu bulabiliriz. Yahut stepanov vasıtasıyla stoper. Pereria ile sözleşme uzatmak bence iyi olmalı kendisinden sonra onu tekrar kullanabiliriz kendisi gibi başka oyuncular bulabiliriz. Bu sayede hem güvenilir hem daha ucuz oyuncular bulabiliriz. En azından bu adamların trabzonsporu sevdiğini bu takım için mücadele ettiğini biliyorsun. Menajerlere güvenileceğine bu adamlara şans vermek daha mantıklı değil midir? Futbol kulüpleri eski oyuncularını illa ki hoca olarak takımda tutmak zorunda değildir ama onlardan bir şekilde faydalanmak bence doğru olan. Senin menajerlerin kalkıp ginede ne var ne yok diye bakmıyorlar nerede pahalı, pay alabilecekleri oyuncu var ona dadanıyorlar adamların derdi trabzonspor değil çünkü. Trabzonspor artık küstürme dışlama politikasından vazgeçmeli yahut artık görmeli bu takım için emek verenlerin gönüllerini kullanmayı
    aynen. kan emici menejerlerin ağzına bakacağımıza kendi oyuncularımızdan yararlanalım.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aynen. kan emici menejerlerin ağzına bakacağımıza kendi oyuncularımızdan yararlanalım.
      Yani bu kadar aradık durduk şöyle milyon böyle milyon para yok dedik alamadık sorulamaz mıydı yani bize iki tane kanat oyuncusu bul diye. Biri para alacaksa da yattara alsın bari diye düşünürüm ben
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yani bu kadar aradık durduk şöyle milyon böyle milyon para yok dedik alamadık sorulamaz mıydı yani bize iki tane kanat oyuncusu bul diye. Biri para alacaksa da yattara alsın bari diye düşünürüm ben
        Kardeş yorumlarını genel itibariyle beğeniyorum ama bu konu çok mantıklı veya inandırıcı gelmiyor bana.

Bu işin tek çözümü profesyonel bir ekip kurmaktan geçer..Bu bunyenin içersinde de bunlar bulunabilir ama öyle git bize 2 adam bul ile olmaz..

Transferde yetenek kadar devamlılık,kisilik,disiplin, özel yaşanti vs vs bir sürü unsur var..O yüzden profesyonel ekibin süzgecinden geçmesi şart.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardeş yorumlarını genel itibariyle beğeniyorum ama bu konu çok mantıklı veya inandırıcı gelmiyor bana.

Bu işin tek çözümü profesyonel bir ekip kurmaktan geçer..Bu bunyenin içersinde de bunlar bulunabilir ama öyle git bize 2 adam bul ile olmaz..

Transferde yetenek kadar devamlılık,kisilik,disiplin, özel yaşanti vs vs bir sürü unsur var..O yüzden profesyonel ekibin süzgecinden geçmesi şart.
          Öncelikle teşekkür ederim. Öneri sistemi derken ben de ondan bahsetmiştim esasında direkt olarak gözlemci ekibi olarak kullanılmak zorunda değiller. Bir gözlemci ekibi yine olacak bu kişiler de onların yardımcıları olacak. Her ülkenin ciddi bir ligi olmayabilir yahut yayınlarına ulaşmak zor olabilir. Bu şekilde geri kalmış ülkelerdeki saklı yetenekleri elde edebiliriz. İcabında genç ve potansiyelli gençler çok geçmeden takıma da kazandırılabilir. Oyuncunun işi böyle böyle isimler var size uygun olursa bir bakın iyiyse transfer edin olmalı. Oyuncular ile aramızı iyi tutmalıyız. Söz gelimi Song ağır hastalık geçirdi ziyaret ettik mi kendisini merak ediyorum. Bunlar önemli şeylerdir her şeyden önce insanız değerlerimize vicdanlarımız doğrultusunda sahip çıkmalıyız.
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Elimizde iyi potansiyel var...Okay,Abdüş,Yazıcı.Herkesin ağzının suyu akıyor.Kimse de yok bu yerli yetenekler.
            Arkadan Cafer,Sefa,Doğukan gibi yetenekler de geliyor.
            Tecrübe olarak Onur,Burak,Sosa.
            Tamamlayıcı Rodallega,Onazi,Kucka,Hubocan,Pereira...
            Sadece 3 tane daha as futbolcu lazım çok değil.Az ama öz.Örneğin Adriano,Pepe,Babel tarzı.

Potansiyeli iyi kullanmak için doğru yönetilmeye ihtiyaç var.Hem yönetim hem teknik ekip seçimi şu dönem için en önemli transferdir.
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Nagatomo'yu biz mi kiralasaydık acaba?
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nagatomo'yu biz mi kiralasaydık acaba?
                beğendim deme o performansı
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  beğendim deme o performansı
                  Yok ya tip olarak diyorum
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Adanaspor kalecisi İrfan Can Eğribayat ve Samsunspor'dan Enes İslam İlkim'in acil olarak transfer edilmesini tavsiye ediyorum.İkisinin de önü açık.Bizdeki genç jenerasyona kolaya adapte olacak tipler.
                    En son sasone tarafından düzenlendi; 06.02.2018, 16:34.
                    • Memento mori

Yorum

• Kadro planlaması çok yanlış. Olcay'ın mesela 2 sene daha sözleşmesi var bundan sonrası yük. Pereira ile 1 sene daha uzatılabilirdi 2 sene yük. Kendisi 2 sene istemişse teşekkür edersin.

Uğur ancak 3. stoper olarak cüzi bir miktara kalabilir kabul etmiyorsa teşekkür et yolla.

2 kanada banko oynayacak 2 isim bir tane de yedekleyecek adam lazım.

1 stoper ve 1 solbek lazım. Forvete de Roda kalacaksa Ramil 3. İsim olarak dönebilir kalmayacaksa genç biri lazım..

Yorum

• Bu arada sezon sonu okayla sözleşme yenilenmeli.Abdüş ve Yusufa zam yapılmalı.
                        Esteban,Durica,Damdoya veda..
                        Kucka da iyi paraya satılabiliyorsa dakika beklenmemeli.Bero kiralanabilir.
                        akbaş,hasan batu da gönderilmeli.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Fesih gelmediği müddetçe Esteban sözleşme süresi sonuna kadar kalır, kimsenin onu transfer etmek isteyeceğini sanmam. Durica ve Damdoy ile vedalaşılır, Bero kiralanır, Onazi satılır. Kucka'ya bizim dışımızda para verecek bir enayi kaldığını düşünmüyorum, halkanın sonu bizdik çünkü. Rodallega gidiyorsa gitsin, arkasından yas tutulacak bir forvet değil.

2 stoper, 2 kanat, 1 forvet şart oğlu şart, Onazi satılırsa gerçek bir 8 numara da şart.

Yorum

• İki soru sormak istiyorum.Okay Yokuşlu 15-20 milyon euro gibi bir rakam karşılığında satılırsa eğer;

1) Evertondan İdrissa Gueye alınabilir mi ?

2) Gueye alınabilirse eğer ne kadar katkı sağlar ?
                            En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 06.02.2018, 17:35.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İki soru sormak istiyorum.Okay Yokuşlu 15-20 milyon euro gibi bir rakam karşılığında satılırsa eğer;

1) Evertondan İdrissa Gueye alınabilir mi ?

2) Gueye alınabilirse eğer ne kadar katkı sağlar ?
                              borcunu ödedinde okadar bonservis ödeyecen
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• arda gibi bi kaleci beklerken estebanla sözleşme yenilemek nedir allah aşkına

Yorum

Çalışıyor...
                                X