Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer Dosyası - 13 -

Bjk ile Gs ye evinde çakacak kadro istiyorum

Bağırta bağırta

Tapatalk kullanarak gönderildi
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bjk ile Gs ye evinde çakacak kadro istiyorum

Bağırta bağırta

Tapatalk kullanarak gönderildi
      Mbappe ve Neymar gerekli.
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir ara kulüplerin gelirleri konusunu e...
        bu yeni yayin gelirlerine göre mi eskisine göremi?
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Durica gencler macinda yokmu sakat diyorlar. Durica olmazsa ugur-hubocan lami baslayacagiz. Simdi bakinca bir stoper daha sartmis aslinda bu takima. Serdar - kaan ayhan gibi

Yorum

• [QUOTE=MacqAli;1920804975]Geçmişe takılı kalma kardeş bak 2011 den beri belimizi doğrulamadık ve bu sorunun cevabını burda çoğu kez açıkladılar hala anlamadıysan başkanda anlatsa anlamazsın

Bana burda 3. el ağızdan konuşanlar değil bu kelimeleri düşünerek kuran kişiler cevaplayacak.Öyle ellerini açıp parmaklarını sayarak olmuyor bu işler.
            Rejime el koyamadığımız anda bile.Yön vermeye devam ederiz.
            (A.Öztürk)

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu yeni yayin gelirlerine göre mi eskisine göremi?
              Pasta payı ve sıralamayı 2017 aldım. Değişmedi bildiğim kadarıyla fakat galibiyet pirimlerini yeni sisteme göre düzenledim. Küsüratları attım ulaşım deplasman giderler vs gibi giderleri hesaplamak istediğim için.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Başkanımız bugün açıkladı zaten. 6.cı olmak ile 3.cü olmak arasında 80 Milyon Tl fark var demiş. Benim için 50 puan ile 70 puan arasındaki farka tekabül ediyor.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak MacqAli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçmişe takılı kalma kardeş bak 2011 den beri belimizi doğrulamadık ve bu sorunun cevabını burda çoğu kez açıkladılar hala anlamadıysan başkanda anlatsa anlamazsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bana o cevabı 3. el duyumcular değil bunu bizzat katıldığı programda anlattı bunu cevabını da vermek ile mükelleftir.Sen belini 2011 den beri değil 96 dan beri aynı pozisyonda
                  Rejime el koyamadığımız anda bile.Yön vermeye devam ederiz.
                  (A.Öztürk)

Yorum

• Yillarca buralarda bahsedilen "A,B,C gibi cöplerin olacagina, birtane A++ futbolcun olsun, parayi ona göm" planlamasini hayata gecirdik bu sezon. Ve uzun yillardir bu kadar az cöpü olan bir kadro, sadri sener dahil, kimse kuramamisti. Financial fair playe ragmen...

Tesekkürler yönetim... sövdük ama son gün viraji aldiniz, emeklerinize yazik olacakti cünkü daha fazla sövecektik...

Yorum

• Video çok çok iyi.

Kulüpteki tüm bu dönüşümü, değişimi görmeyin ama işkemden sallayın Başkana ve yönetime.

Yorum

• ya bu kadroda tutmazsa ne yapacaz ?

Yorum

• D haha iyidi bu
                          İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          50.yilinda Trabzonsporu sampiyon yapmayi aklina koyan Volkan, azizin odasina gitmis, bacak bacak ustune atmis. Olay bu.
                          "Annuit cœptis"

Yorum

• Arkadaşlar stoper transferi yetersiz üst düzey bir stoper almalıydık gene eksikleirmi zvar volkan ne kadar faydalı olur bilemem ama bu kadro şampiyon olamaz benden demesi şu anda kaçıncı sırada bitiririz tahmin veremiyorum devre arası transfer oalcak diye düşünüyorum
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• Onazi-Dame N'doye seneye yada devre arasında satılabilir ki uygulamamız gereken şey bu biraz maaş yükünden kurtuluş bide kar payı var tabiki.N'doye karşılıklı fesihte olabilir..

Gönül isterki Sol bekteki genç yeteneğimiz 3 e gitsin Batuhan 2 bandında avrupanın küçük takımlarına gitsin bu şekilde üreten ve satan takım olmalıyız ufaktan

Yorum

• Bjk su an ortasahada tolgay- oguzhan ve onlerinde talisca seklinde oynuyor... onlar oynuyorsa biz de rahatlikla kucka sosa yusuf yapabiliriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Çalışıyor...
                                X