Luce Ukrayna'yi barça yaptı yahu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak emesenbisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIts Because You Got No Guts
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçın meyvesi yabancı sınırı değişikliği olur.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmaz kulüpler o kadar yatırım yapmış, en az 4 sene olmaz.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmaz kulüpler o kadar yatırım yapmış, en az 4 sene olmaz.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmaz kulüpler o kadar yatırım yapmış, en az 4 sene olmaz.
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın sonunda Konoplanka karşısında koridor olan Şener'e Emre Belözoğlu 'Senin oynayacağın topu...' dedi. (Hürriyet)
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTrabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru demiş 🤣
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendi oynadigi futboluda yorumlasaydi
Az bile demiş bence.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine sahada futbolcuya az biraz benzeyen Cenk ve Emre vardi.
Az bile demiş bence.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pas yüzdesini bilmek isterdim
sonra konoplyankaya omuz atip yere serildigi pozisyon vardi
bence rezildi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Yıldırım Demirören: "Hakem yüzünden kaybettik, sağ taraftaki yardımcı hakemi Collina'ya şikayet edeceğiz"
Biz seni nereye şikayet edelim Tüp Kafa ???
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendi oynadigi futboluda yorumlasaydi
Gelen topu geri oynayıp millete el kol ile sağa sola at diye talimat vermesi liderliğe ve oyun kuruculuğa yeni bir bakış açısı kattı.( ゚д゚)
Yorum
Yorum