Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ayda $40 lig tv ye oduyorum, amerikada sagolsun bein Turk geciriyor. Hani soylede olmuyor, Turkiyede biriyle ortak lig tv ye girsen, sifresini alsan, burdan izlemeye kalkinca yurt disi paketi uyarisi cikiyor ve sifre gecersiz oluyor. Adamlar uyanik.
    Her neyse, helali hos olsun, adamlar 5k yayin yapiyor Amerikada.
    nerden anlıyor senin amerika da olduğunu?
    internet kablosu bağlama
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Trabzonda insanlar gösteriş için yemeyip içmeyip borca girip iphone 7 almayı yada araba almayı bilir. Kombineye gelince 'oo çok pahalı'.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        nerden anlıyor senin amerika da olduğunu?
        internet kablosu bağlama
        Telefonundan birine konum atarken uydu verisi akışı olmuyor mu?
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonda insanlar gösteriş için yemeyip içmeyip borca girip iphone 7 almayı yada araba almayı bilir. Kombineye gelince 'oo çok pahalı'.
          Bu konu sadece Trabzon ile alakalı değil aslında, toplumun gerçeği bu.

Kombine konusuna çok değindik, tekrarlamaya gerek yok.

Maça giderken tek taraflı acaba keyif alacak mıyım diye düşünmeden, kulübe olan katkı da göz önüne alınıp verilmeli o 20-30 TL ne ise. Trabzon'da maddi olarak bu paraları verebilecek 40.000 kişinin var olduğuna inanıyorum ben.

Dolu tribünler önünde hoynanan her maç daha fazla heyecan barındırıyor.
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            selçuk ile burağın yaptıkları arasında hiç bir fark yok , burak gelebiliyorsa selçuk da gelebilir .
            Siz hafızanızı kaybettiniz galiba yoksa böyle bir cümle kurmanız pek hayra alamet değil.Selçuk tek kuruş para kazandırmadan kulüpten ayrıldı,Buraktan toplamda 7 milyon euro karımız var ikisini aynı noktaya nasıl koyabiliyorsunuz ?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "ChronicleLive'e göre Sissoko Trabzonspor'la görüşüyor kiralık için, satın alma opsiyonuyla birlikte olması öngörülüyor. Oyuncunun Tottenham'daki geleceği Pocchettino'nun Sissoko'yu Amerika'daki sezon öncesi kampına almamasından sonra ciddi derecede şüpheli durumda. Oyuncu giderse maaş yükleri azalacak. Trabzonspor tarafı oyuncuya olan ilgilerini doğruladı."
              Satınalama opsiyonu !!! Nasıl alıcaz para mı var o kadar Bizimkiler sene sonu alıcaz deyip 1 sene kiralayıp geri gönderecek
              Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Satınalama opsiyonu !!! Nasıl alıcaz para mı var o kadar Bizimkiler sene sonu alıcaz deyip 1 sene kiralayıp geri gönderecek
                Aboubakar da öyle oldu, olsun varsın 1 sezonluk kiralama da kısa vadede işimizi görür
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  cok basit
                  Türkiyede satelit üzeri beini aliyorsun

Türkiyede yasayan bir arkadasin tel no sunu veriyorsun, ve hic bir zaman yurt disindayken kurum ile kontakt kurmayacan

cok yapan var
                  ama dolandiracaksan direk iptv alin, daha basit, sorunsuz ve ucuz
                  artik akilli telefonlar icinde app leri var, yani herzaman her yerde izleyebiliyorsun macini

İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  8jk baska mi yapiyor talisca ve aboubakarda

İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Siz hafızanızı kaybettiniz galiba yoksa böyle bir cümle kurmanız pek hayra alamet değil.Selçuk tek kuruş para kazandırmadan kulüpten ayrıldı,Buraktan toplamda 7 milyon euro karımız var ikisini aynı noktaya nasıl koyabiliyorsunuz ?
                  yok hatirliyor emin olabilirsin

sadece milleti trollemeyi seven biri, bunuda cok kez yazdi...
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.08.2017, 16:37.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Selçuk iyi adam gelsin isterim. Şampiyonluk yaşamış tecrübeli adam. Şampiyon olma şansımızı arttırır.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      burakla sözleşmeyi zor uzattın madem o kadar adamdı serbest kalma bedeli koydurtmasaydı , madem o kadar adamdı ben trabzonspordan başka takıma gitmem diyip yurtdışında kamptan kaçıp gs ye gitmeseydi.

MADEM O KADAR ADAMDI TÜRKİYEYE DÖNERSEM SADECE GS YE GELİRİM DİYİP BİZE GELMESEYDİ .

burada doğruları konuşacaksınız buyrun ne ala. selçuk ile burağın hiç bir farkı yoktur.

burak ile selçuk arasında ki tek farkı burağın bonservis ile bizi satmış olmasıdır , selçuklada sözleşme imzalayıp 5 m€ serbest kalma maddesi koydurucak olsan selçuk buna izin verirdi .

Yorum

• Selçuk gelemez boşuna konuşmanın anlamı yok. Adam bitmiş zaten alsan ne yapacaksın. Etik kısmına girmiyorum bile..
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          niye birine konum atıyorsun?
                          lig tv kullanmıyorum daha ama digiturk kullanıyorum. hiç öyle bir şey istemediler benden 10 senedir.
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            burakla sözleşmeyi zor uzattın madem o kadar adamdı serbest kalma bedeli koydurtmasaydı , madem o kadar adamdı ben trabzonspordan başka takıma gitmem diyip yurtdışında kamptan kaçıp gs ye gitmeseydi.

MADEM O KADAR ADAMDI TÜRKİYEYE DÖNERSEM SADECE GS YE GELİRİM DİYİP BİZE GELMESEYDİ .

burada doğruları konuşacaksınız buyrun ne ala. selçuk ile burağın hiç bir farkı yoktur.

burak ile selçuk arasında ki tek farkı burağın bonservis ile bizi satmış olmasıdır , selçuklada sözleşme imzalayıp 5 m€ serbest kalma maddesi koydurucak olsan selçuk buna izin verirdi .
                            Selçuk a asıl kızgın olma nedeni:
                            Selçuk gitmeseydi 2011-2012 de de şampiyonduk. Bence bu kesindi.
                            Mehmet ekici ile arasındaki fark; mehmet i kaybetmenin takıma zararı olmadı.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aboubakar da öyle oldu, olsun varsın 1 sezonluk kiralama da kısa vadede işimizi görür
                              Ben razıyım zaten ona
                              Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                niye birine konum atıyorsun?
                                lig tv kullanmıyorum daha ama digiturk kullanıyorum. hiç öyle bir şey istemediler benden 10 senedir.
                                Anlatamadım. Senin kullanıcı numaran belli. O kullanıcı numarasının uydudan sinyal aldığı lokasyonu belirlemek istedikten sonra belirlerler diyorum.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X