Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sefa Yilmaz halen Trabzonspor futbolcusu

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak voldamirin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ekici bile daha adamdır.
      Aynısının laciverti...
      Vefasız kalp dosta yüktür. Allah yollarını açık etsin, gölge etmesinler başka ihsan istemez...
      .
      Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
      .

Yorum

• İlk olarak voldamirin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ekici bile daha adamdır.
        yani

o en azindan taraftari degil, sadece yönetime yalan konusdu, ama buda yeterlidir bidaha dönmemesi icin...
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Freni boşalmış tir gibi bayır asagi gidiyorduk bu yönetim geldi biraz toparladi ..Seneye üzerimizde ki yükleri atıp bu sene yapildigi gibi nokta 4 5 transferle daha iyi olacagiz ama Trabzon sehri Trabzonspora ilişkisini çoktan minimum seviyeye düşürmüş durumda.

5 bin kombine nedir Allah askina..

Trabzonspor olmasa Trabzon ilinin Giresun Ordu Rize den farki olmazdi..Bugun Trabzon 40 yıldır ülkenin gundemindeyse Trabzonspor sayesinde ama bu şehir en büyük kaynagina sahip çıkmıyor. Bugun Trabzonspor küme düşsün Trabzon ilinin esamesi okunmaz kimse kusura bakmasın. Elinde nimet var kıymetini bilmiyorsun yazik vallahi.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sefa Yilmaz halen Trabzonspor futbolcusu
            Çocukken Annem'in kötü bir rüyadan kalk oğlum diye uyandırdığı anlar olurdu. Ohhh rüyaymış deyip rahatladığım.
            Sefa'yı bonservisiyle beraber bir yerlere iteleyebilseler taraftar öyle rahatlayacak.
            .
            Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
            .

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Freni boşalmış tir gibi bayır asagi gidiyorduk bu yönetim geldi biraz toparladi ..Seneye üzerimizde ki yükleri atıp bu sene yapildigi gibi nokta 4 5 transferle daha iyi olacagiz ama Trabzon sehri Trabzonspora ilişkisini çoktan minimum seviyeye düşürmüş durumda.

5 bin kombine nedir Allah askina..

Trabzonspor olmasa Trabzon ilinin Giresun Ordu Rize den farki olmazdi..Bugun Trabzon 40 yıldır ülkenin gundemindeyse Trabzonspor sayesinde ama bu şehir en büyük kaynagina sahip çıkmıyor. Bugun Trabzonspor küme düşsün Trabzon ilinin esamesi okunmaz kimse kusura bakmasın. Elinde nimet var kıymetini bilmiyorsun yazik vallahi.
              +1967

Yorum

• Renktaşlar bir sürü yabancı kaynaklı site bet365 thesun ve dahası sissoko trabzonspora diyor olacak gibi bu iş
                Its Because You Got No Guts

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben sigara içen biri değilim. Fiyatlarını da bilmem haliyle. Günde 1-2 paket sigara içen biri 1 ayda kombineye eşdeğer para ödüyordur muhtemelen. Daha sonra bir derbi oluyor atıyorum bilet fiyatları en ucuz 80-100 tl oluyor bu elemanlar çıkıyor utanmadan "fiyatlar pahalı" diye sosyal medyada trollük yapıyor. Ben Trabzonspor'u Tv'den izlemek için daha çok para ödüyorum. Benim gibi milyonlarca taraftar var böyle. Bunlar kadar para muhabbeti yapmıyoruz.
                  ayda $40 lig tv ye oduyorum, amerikada sagolsun bein Turk geciriyor. Hani soylede olmuyor, Turkiyede biriyle ortak lig tv ye girsen, sifresini alsan, burdan izlemeye kalkinca yurt disi paketi uyarisi cikiyor ve sifre gecersiz oluyor. Adamlar uyanik.
                  Her neyse, helali hos olsun, adamlar 5k yayin yapiyor Amerikada.
                  u will need justice at the end..

Yorum

• selçuk ile burağın yaptıkları arasında hiç bir fark yok , burak gelebiliyorsa selçuk da gelebilir .

Yorum

• selçuk denen kanı bozuk bu kulübün kapısından içeri girsin yemin ediyorum her gün başkana ve yönetime hakaret maili atarım. Benim hafızamdaki en şerefsiz futbolcular emredir,volkandır,canerdir,bu onlardan daha şerefsiz nokta
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• üstadlar bir soru : gençlerbirliği passolig kartı ile Trabzonspor-konya maçına bilet alıp girebilir miyim ?
                        Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          selçuk ile burağın yaptıkları arasında hiç bir fark yok , burak gelebiliyorsa selçuk da gelebilir .
                          Ben Selcuk'un bize para kazandirdigini veya kazandigi sampiyonlugu bizlere armagan ettigini hatirlamiyorum. Sen hatirliyor musun?
                          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            üstadlar bir soru : gençlerbirliği passolig kartı ile Trabzonspor-konya maçına bilet alıp girebilir miyim ?
                            Girebilirsin, hiçbir sorun yaşamazsın

Gençlerbirliği pasoligin varsa, bu sezon bazen maç izleriz seninle 19 Mayıs'ta
                            En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 04.08.2017, 16:21.
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne diyo burda
                              İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ...

"ChronicleLive'e göre Sissoko Trabzonspor'la görüşüyor kiralık için, satın alma opsiyonuyla birlikte olması öngörülüyor. Oyuncunun Tottenham'daki geleceği Pocchettino'nun Sissoko'yu Amerika'daki sezon öncesi kampına almamasından sonra ciddi derecede şüpheli durumda. Oyuncu giderse maaş yükleri azalacak. Trabzonspor tarafı oyuncuya olan ilgilerini doğruladı."
                              8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak t.gokce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eski yonetimin hatasi Selcugu kaklimi kiliyor.Onumu demek istiyorsun.
                                Hayir. 2011'den sonra ki cokusunsorumlusu Selcuk degil.

Sen kemik kadronun yarisini satip, yerine alternatif belirlemiyorsan, bas suclu sensindir.

Futbolcu kendi cikarini kollar elbette. Sen de kendi cikarini kollayacaksin.

Jaja, Yattara, Umut, Engin, Cale, Egemen, Selcuk o senenin ilk 11'inden. Selcuk 'cakallik' yapti diyelim, peki digerleri? Ve niye Selcuk'un kontratini son yilina gelmesine firsat veriyorsun?

Yorum

Yükleniyor...
                                X