cok iyibir stoper sart.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk Medel'i de aldıysa efsane takım kurdular..
Yorum
-
İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene yaparız %95 leri mi geçeriz
güldürmeli idi ama nedense gülemiyorum...En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 22:13.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak t.gokce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Selçuk İnanı takıma yakıştıranlar varya aklım almıyor..Bu arkadaşlar 2011 den sonraki yıkımın baş mimarları olduklarını halamı anlamadılar..En verimli döneminde arkana bakmadan kaçarak git,sonra yaşın kemale ermiş gel oyna.
Hey büyük ATATÜRK nede güzel demissin,ben sporcunun zeki ve ahlaklısını severim diye..
Selcug'u savunacak ya da takimda isteyecek son kisiyim. Fakat biraz da gercekci olmak lazim.
Yorum
-
Sosyolojik bir meseleye dikkat çekiyorum hala şike meselesi ile hesaplasilamadi bir daha aynı şeyler yaşanırsa çok kötü şeyler olabilir diyorum
Çok bilmiş bazı arkadaşlar dalga geçiyor
İdrak yollarında taş mi var ? Eğer öyleyse bu forum mental rahatsizliklarinizi giderme yeri değil, psikolog ve psikiyatrlere danisilabilirNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
Kadro kalitesi olarak bence rakiplerin gerisindeyiz Trabzonspor şampiyonluğun adayı olacaksa bence gündemde bulunan isimlerin hepsine imza attırılmalı. Serdar Taşçı, Medel ve Sissoko gelse bu takım ateş eder ve bir nebze olsun kafaya oynayabilme şansımızı arttırırız diye düşünüyorum.
Şahsen Sosa'yı istemiyorum zira Sosa gelirse keseceği adam Yusuf olacak ben Yusuf'u Trabzonspor da bu sezon 34 maçın hepsinde ilk 11 de izlemek istiyorum çocuğun ayağına top yakışıyor 1 sene sağlam top oynasa seneye 13-17 Milyon bareminde oyuncuyu Roma, L'Pool gibi bir kulübe rahat satabiliriz gelen parayla 3 tane topçu alırsın Başakşehir'in yaptığı gibi.
Ancak: Onur - Perreira - Uğur - Durica - Mas - Okay - Kucka - Olcay - Yusuf - Castillo (Theo) - Burak
bu 11 sadece Onazi ve Rodallega'nın varyasyon oyuncusu olacağı şekilde kafaya oynayamaz diye düşünüyorum en azından Serdar ve Sissoko gelmeli Sissoko Londra'yı bırakıp Trabzon'a gelirse büyük fedakarlık yapmış olur kiralık olarak getirsek tadından yenmez."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay be...
No:8'i kaldirabilecek mideler gördüm görmez olaydim...NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
Yorum