İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesisokko gelsin BNM yonetimin belirledigi10 kisiye forma hediye edecegim sözüm sözdür
Yorum
-
İlk olarak Ümit Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimseyi damat almıyoruz adamın karakteri beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor....eğer selçuk 3 sene 4 sene önceki performansı verecekse gelsin oynasın yok geçen yıl ki performansını verecekse gerek yok....ben takımın çıkarlarına bakarım selçuk 3 4 yıl önceki gibi olacaksa ön liberolu yana pas yapan sistem den dikine pas yapan ofansta artı 1 fazla olan takım oluruz....defanstan rahat çıkarız....o performanstan uzak şimdi yakalayabilir mi zor ama gelirse de hırs yapıp formda gösterebilir....peki riske girilir mi eğer sosa sisokko tarzı bir adam olmayacaksa ben girerim
Eğer varsa, onlara böyle bir çizginin olduğunu ve bunun aşılamayacağını hatırlatması gereken taraftarları olacaktır.En son B61 tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 19:07.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer kurumun, kurumsal çizgileri ve sınırları vardır. Her kurum yazılı olan kuralların yanı sıra, "yazılı olmayan" değer yargıları içerisinde yürütülür. Bu çizgileri ezip, çiğneyip geçmiş birisini geri alıp oynatacak mide sizde olabilir ancak o kurumun yöneticilerinde yoktur, olmamalıdır da.
Eğer varsa, onlara böyle bir çizginin olduğunu ve bunun aşılamayacağını hatırlatması gereken taraftarları olacaktır.!
Yorum
-
İlk olarak BurakYılmaz20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar sissokonun geleceğine cidden inanan varmı ?
bu adamın premier ligden 10 tane talibi çıkar rahat bi şekilde
çin dersen orada herkes ister yüksek paralara
bugün italyaya gitse ordada talip bulur
neden gelsin türkiyeye 2.5 e felan bence yalan bu iş
çin'e giderse milli takima alinmaz, Meksika'ya gitse daha iyi...
italya inglitere falan, onu isteyen pek takim yok hani nerede var ? olsa bile kendisi ister mi ? everton dendi milan dendi heriflerin 30 orta sahasi var gidip de ne yapacak orada ? 20 kisilik yedek kulübesinde bos bos oturur anca milan'da...
almamiz zor, totnim vermeyebilir daha fazla kirâlik bedeli isteyebilir, ama topçunun kendisi gelir, uzun vâdeli söz konusu olsa belki hayir gelmez diyebilirim ama 1 senelik yâni kisa vâde için kendisini tekrar ispatlamak ve süre almak için #gelirmigelirEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 19:16.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak BurakYılmaz20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar sissokonun geleceğine cidden inanan varmı ?
neden gelsin türkiyeye 2.5 e felan bence yalan bu işEn son ensarusta tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 19:15.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa başkan üstüne basa basa isim verdi zaten Medel, Sosa, Taşcı, Sissoko.Başka isim olsa zaten söyler adam oksobüs oksobüs sayfalar ya
Yorum
-
neden gelsin türkiyeye 2.5 e felan bence yalan bu iş
oyuncunun gelmek istedigini baskan acikladi zaten, nedenide beni ilgilendirmez
isterse müslüman ülke olsun, isterse oynama garantisi olsun, tek önemli olan oyuncuyu bitürlü ikna etmis olusumuz
bu basariyi takimindada tekrarlarsa yönetim bu is olur
cok zor olsada mümkün..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım terazim dengeli hiç merak etme. Transfer olmayan dönemde bir sürü şey yazıldı çizildi eyvallah da şu şike yaparlar engellerler mantığını neden yerleştiriyorsunuz kafanıza. Aziz halleder diye diye 2011 de adam yaptı yakalandı o kdar kanıksamıştık ki sesimiz çok cılız çıktı.
Trabzon a son 14 sene de ne oldu anlayamıyorum ama artık herkes kendine gelsin onun bunun talimatı falan filan sen dik dur kimse elinden hakkını alamaz.
Benim sinirlendiğim bunu yazman değil bunu insanlar empoze etmen. Yapma bunu. Kabullenmek en büyük
hata olur.
Yorum
-
İlk olarak BurakYılmaz20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bahsettiğiniz adamin piyasada değeri 20 milyon euro
yaşi daha 27 fransa milli takimi as oyuncusu
daha fazla bişey söylemeye gerek yok bence
hemde şuan takimin ihtiyaci olan oyuncu tipi değil sağ açik veya göbekte oynayan bir oyuncu bize sosa lazim
Yorum
-
İlk olarak Mactuc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerak ettim neden bu kadar zorluyosun bu adam gelmesin diye? kahin misin sen? başkan biz konuşuyoruz ikna etmeye çalışıyoruz dedikten sonra parayı verince gelir, koşullar sağlanırsa gelir, adam yaylaya çıkmayı seviyordur gelir? sen niye sürekli gelmez yazıyorsun?
Yorum
-
Şu Selçuk İnanı takıma yakıştıranlar varya aklım almıyor..Bu arkadaşlar 2011 den sonraki yıkımın baş mimarları olduklarını halamı anlamadılar..En verimli döneminde arkana bakmadan kaçarak git,sonra yaşın kemale ermiş gel oyna.
Hey büyük ATATÜRK nede güzel demissin,ben sporcunun zeki ve ahlaklısını severim diye..
Yorum
Yorum