Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O oyunlar bir kere olur iki kere olur hele 2011 den sonra TS şampiyonluğa giderken aynı oyunları yapmayı denerlerse Türkiye yanar. Abartmiyorum, yaşanacak tek bir şehir bulamazlar 2011 in patlaması yaşanmadı, sosyolojik olarak bu problemlidir
    Bunu bu ülkeyi yönetenler de biliyor bundan dolayı Ts şampiyonluğa giderken önünu bariz şekilde kesmeyi su an kimse göze alamaz.

Abartmiyorum bu çok tehlikeli sonuçlar doğurur...
    Geçtiğimiz sezon değil de bir önceki sezon hakemler tarafından biçilmediğimiz maç sayısı bi elin parmaklarını geçmezdi. Bu dediğinize inanmıyorum. Yeri gelsin herşey yapılır yine

Yorum

• arkadaşlar sissokonun geleceğine cidden inanan varmı ?

bu adamın premier ligden 10 tane talibi çıkar rahat bi şekilde

çin dersen orada herkes ister yüksek paralara

bugün italyaya gitse ordada talip bulur

neden gelsin türkiyeye 2.5 e felan bence yalan bu iş

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sisokko gelsin BNM yonetimin belirledigi10 kisiye forma hediye edecegim sözüm sözdür
        Su futbolcu bize gelmez bu futbolcu gelmez meselesi degil olay. Adamin fiyati yuksektir biz pesinde kosmayiz. Yoksa kulubunde mutsuz olan bi dunya degeri yuksek oyuncu vardir. Basarsin parayi adami heyecanlandiracak bir proje sunarsin mutlu huzurlu bir ortamda olacagina ikna edersin....v.s dedigin gibi gunumuz kuresel kapitalist futbolunda zor degil bu isler. Ne kadar para o kadar yildiz futbolcu. Degil trabzona surmenespora bile alirsin yildizlari.

Yorum

• İlk olarak Ümit Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kimseyi damat almıyoruz adamın karakteri beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor....eğer selçuk 3 sene 4 sene önceki performansı verecekse gelsin oynasın yok geçen yıl ki performansını verecekse gerek yok....ben takımın çıkarlarına bakarım selçuk 3 4 yıl önceki gibi olacaksa ön liberolu yana pas yapan sistem den dikine pas yapan ofansta artı 1 fazla olan takım oluruz....defanstan rahat çıkarız....o performanstan uzak şimdi yakalayabilir mi zor ama gelirse de hırs yapıp formda gösterebilir....peki riske girilir mi eğer sosa sisokko tarzı bir adam olmayacaksa ben girerim
          Her kurumun, kurumsal çizgileri ve sınırları vardır. Her kurum yazılı olan kuralların yanı sıra, "yazılı olmayan" değer yargıları içerisinde yürütülür. Bu çizgileri ezip, çiğneyip geçmiş birisini geri alıp oynatacak mide sizde olabilir ancak o kurumun yöneticilerinde yoktur, olmamalıdır da.

Eğer varsa, onlara böyle bir çizginin olduğunu ve bunun aşılamayacağını hatırlatması gereken taraftarları olacaktır.
          En son B61 tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 19:07.
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Her kurumun, kurumsal çizgileri ve sınırları vardır. Her kurum yazılı olan kuralların yanı sıra, "yazılı olmayan" değer yargıları içerisinde yürütülür. Bu çizgileri ezip, çiğneyip geçmiş birisini geri alıp oynatacak mide sizde olabilir ancak o kurumun yöneticilerinde yoktur, olmamalıdır da.

Eğer varsa, onlara böyle bir çizginin olduğunu ve bunun aşılamayacağını hatırlatması gereken taraftarları olacaktır.
            kardeşim kurumsal çizgiler yenmiyor başarı yeniliyor...iş hayatına girince aslında herşeyin başarı onun da eşittir para olduğu gerçeğini göreceksin çünkü düzen tam bir emperyalizm köpekliği o düzende yer alamayınca da malesef yok oluyorsun....başarı için şampiyonluk için iyi yüksek performanslı bir selçuk'a fitim ben
            !

Yorum

• İlk olarak BurakYılmaz20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar sissokonun geleceğine cidden inanan varmı ?

öyle ve ya böyle Burak kapi gibi sözlesmeyi birakip ve baski altinda olmadan rahati yerindeyken geliyor, o da imkansizdi güyâ... onun çoluk çocuk meselesi varsa Sissoko'nun da Dünyâ kupasi olayi var...
              çin'e giderse milli takima alinmaz, Meksika'ya gitse daha iyi...
              italya inglitere falan, onu isteyen pek takim yok hani nerede var ? olsa bile kendisi ister mi ? everton dendi milan dendi heriflerin 30 orta sahasi var gidip de ne yapacak orada ? 20 kisilik yedek kulübesinde bos bos oturur anca milan'da...
              almamiz zor, totnim vermeyebilir daha fazla kirâlik bedeli isteyebilir, ama topçunun kendisi gelir, uzun vâdeli söz konusu olsa belki hayir gelmez diyebilirim ama 1 senelik yâni kisa vâde için kendisini tekrar ispatlamak ve süre almak için #gelirmigelir
              En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 19:16.
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Sadece varsayim adam musluman ve arkadaslarin dedigi gibi nasil derler islami guzel yasamaya calisan biri izlenimi veriyormus sosyal medyadaki paylasimlarindan. Zati paraya doymus bizede bedavaya gelmeyecek sonucta. dinimi daha rahat yasayacagim huzurlu olacagim turkiyeye gideyim diyebilir. Belki mutsuzdur ingilterede avrupada. Yani cok yonlu bakmak lazim bu tur olaylara
                En son ensarusta tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 19:15.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya başkan üstüne basa basa isim verdi zaten Medel, Sosa, Taşcı, Sissoko.Başka isim olsa zaten söyler adam oksobüs oksobüs sayfalar ya
                  Viscayla ilgileniyo olsaydık dün akşam hakkında konuşur muydu sizce ?

Yorum

maasinda bir eksilme olmayacakki, takimi karsilayacak
                    oyuncunun gelmek istedigini baskan acikladi zaten, nedenide beni ilgilendirmez

isterse müslüman ülke olsun, isterse oynama garantisi olsun, tek önemli olan oyuncuyu bitürlü ikna etmis olusumuz

bu basariyi takimindada tekrarlarsa yönetim bu is olur
                    cok zor olsada mümkün...
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Arkadaşlar bahsettiğiniz adamin piyasada değeri 20 milyon euro

yaşi daha 27 fransa milli takimi as oyuncusu

daha fazla bişey söylemeye gerek yok bence

hemde şuan takimin ihtiyaci olan oyuncu tipi değil sağ açik veya göbekte oynayan bir oyuncu bize sosa lazim

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşım terazim dengeli hiç merak etme. Transfer olmayan dönemde bir sürü şey yazıldı çizildi eyvallah da şu şike yaparlar engellerler mantığını neden yerleştiriyorsunuz kafanıza. Aziz halleder diye diye 2011 de adam yaptı yakalandı o kdar kanıksamıştık ki sesimiz çok cılız çıktı.

Trabzon a son 14 sene de ne oldu anlayamıyorum ama artık herkes kendine gelsin onun bunun talimatı falan filan sen dik dur kimse elinden hakkını alamaz.

Benim sinirlendiğim bunu yazman değil bunu insanlar empoze etmen. Yapma bunu. Kabullenmek en büyük

hata olur.
                        şimdi laf yarışına girsek , sabaha kadar anlaşamayız . en iyisi mi , sen yoluna git birader , ben yoluma . adminler bi sıkıntı olursa ikaz eder zaten . söylediklerimi alan alır , almayan almaz .

Yorum

Arkadaşlar bahsettiğiniz adamin piyasada değeri 20 milyon euro

yaşi daha 27 fransa milli takimi as oyuncusu

daha fazla bişey söylemeye gerek yok bence

hemde şuan takimin ihtiyaci olan oyuncu tipi değil sağ açik veya göbekte oynayan bir oyuncu bize sosa lazim
                          merak ettim neden bu kadar zorluyosun bu adam gelmesin diye? kahin misin sen? başkan biz konuşuyoruz ikna etmeye çalışıyoruz dedikten sonra parayı verince gelir, koşullar sağlanırsa gelir, adam yaylaya çıkmayı seviyordur gelir? sen niye sürekli gelmez yazıyorsun?

Yorum

• İlk olarak Mactuc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            merak ettim neden bu kadar zorluyosun bu adam gelmesin diye? kahin misin sen? başkan biz konuşuyoruz ikna etmeye çalışıyoruz dedikten sonra parayı verince gelir, koşullar sağlanırsa gelir, adam yaylaya çıkmayı seviyordur gelir? sen niye sürekli gelmez yazıyorsun?
                            bu iş lucescu konusuna dönecek çünkü başkanın seçim vaadi lucescuydu noldu lucescu benim ismim kullanılıyo dedi başkan tarafların gözüne iyi gözükmek için bi isim attı ortaya herkes inandı

Yorum

• yalnız tonyalı arkadaşa iki kişi aleni hakaret etti.Eşşek gibi anırıyorsun dedi.
                              Bu cezayı gerektirmiyor mu?

Yorum

• Şu Selçuk İnanı takıma yakıştıranlar varya aklım almıyor..Bu arkadaşlar 2011 den sonraki yıkımın baş mimarları olduklarını halamı anlamadılar..En verimli döneminde arkana bakmadan kaçarak git,sonra yaşın kemale ermiş gel oyna.

Hey büyük ATATÜRK nede güzel demissin,ben sporcunun zeki ve ahlaklısını severim diye..

Yorum

Yükleniyor...
                                X