İlk olarak angraf tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Medel bize cevap vermedi mi niye hic konusu olmadi..
Baskana cok güveniyorum ama arada isimlerle zaman kazandigini da düşünüyorum..Medel öyleydi Sissoko da öyle bence..
Takima gelirsekte ön tarafa kalite lazim bunu söylemeye gerek yok..
Onun dışında Mas in alternatifi Akbas ise o is olmaz oraya adam gibi transfer yapsınlar. Bugün Masi hic begenmedim ortasi yok bu çocuğun.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Ne dediysek o Visca olmayacak, cünkü biz kendi rizamizla vazgectik, nedenide yüksek maliyete karsi oyuncunun kalitesi, Golcü adaylari arasinda pivot vardi 2 tane birde Kanatta oynayabilen vardi, Kanatta da oynayabilen alindi, 10 no Yildiz olacak denildi, umarim Sisokko olur, sirf Medelin olmayisi cok koydu bana.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞaka olmalı ama 2.5 milyon Euro bonservis ve 6 taksit diyorlar.....))
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
-
Hem Ersun hoca hem de başkanı dinlediğimiz zaman aslında 10 numaradan çok ileriye lider etkili organizatör bir oyuncu istiyoruz.
Şimdi Sosa gelirse ne olur 10 numara olduğu için kanatlarda fazla etkin olamaz o yüzden de Yısıf un şimdi oynadığı yerde oynar yusufa da ya başka yer bulunur ya da kulübeye gider
sissokko gelirse ne olur o zaman da Olcay oturur Sissokko olcayın sağ kanadında mükemmel işler yapar bem o yüzden Sissokko gelsin diyorum
Yorum
-
Negredo 2.5m euro bonservis ve 7 taksit ? Saka mi bu ? 15-20 milyonluk adam nasil 2.5 milyona geliyor, Valencia baskani Bjk li mi ?
Fiko bunu nasil yapiyor anlamiyorum, az zorlasa uste para alacakmis."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Sissoko pek "10no" sayilmaz ama, bizim ligde sayilir anasini satayim, her türlü her yerde is yapar... ayrica Yusuf'u rahatlatacak adamdir kendisi, ille de Sosa Junuz falana gerek yok, Sissoko olsun Yazici sürekli oynasin hiç sorun degil... Sissoko gibi adamin varken dizilise de her türlü ayar çekersin 90dk boyunca...
Kuçka ve Okay meselâ, bunlari nereyle degistirebilirsin, ? neredeyse hiç... Yusuf ? eh iste belki 8 olur önünde oyun kurucu olursa, o da belki.... Olcay ? he o iste belki sag taraf hârici 8 ya da 10 olarak oynar ama ne kadar etkli olur ne kadar oynar belli degil...
Sissoko ? 6 olur mu ? olabilir olmaz diyemem, 8 olur mu ? bildigimiz 8'ler gibi olmaz ama bal gibi de oynar orada, pas yapan baglanti kuran 8'lerin pas kalitesine belki ulasmaz ama onlardan çok daha iyi bir sekilde takimi hücuma çikartir, ulan oguzhan hiyari bu ligde dünya yildizi 8 gibi öne sürülüyor tolgay'a da çok iyi falan deniyorsa Sissoko ayni bölgede onlardan fazla is yapamazsa zâten biraksin futbolu otursun asagi...
10 olarak is yapar mi, beklentiyi belki karsilamaz o durusu fizigi gücü yeter rakipleri bunaltmaya... kanat olur mu ? ya birakin bu sorulari yardirir gider Yattara'yi unuttururTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Başkanın açıklamasından anladığım Serdar kesin gibi. Serdar biterse kurban adayacak duruma geldim artık. Üçüncü adam konusunda net bir şey söylemedi. Bence olmayacak, vazgeçecekler. Hep söyledim, üçüncü adam sıralamadı ki yerimizi belirleyecek.
Mobil cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum