Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onazi satiliyor mu.?
    Niye oynamadi?

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
    Hafif sakatlığı varmış.
    Bir de bugün baba oldu Onazi o yüzden kadroda yoktu büyük ihtimalle.
    Satılırsa Allah korusun Aytaça kalırız.
    Gördünüz Aytaci.
    Onazi kesinlikle satılmamali.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• batuhan tedirgin oynadı. ofansif özellikleri iyi, genç bir futbolcu. ofansif olarak hüseyin cimşirle kıyaslanmaz, defansif olarak ona yaklaşamaz bile.

Yorum

• Serdar-Sosa muhteşem olur Serdar-Sosa-Sissoko mükemmel olur.Sissoko kalitesinde futbolculara hayır deme lüksümüz yok,bizim için taktik üstü adamlar bunlar o yüzden ihtiyacımız var yada yok bize çok şey katar.Umarım hayırlısı olur bizim için ama iyi bir havamız var.
        En son A.K.Göksu tarafından düzenlendi; 02.08.2017, 23:58.

Yorum

• Batuhan'ın fiziği iyi. Her türlü iş yapar

Yorum

• Verin yusuf erdoğan ile aytaçı alın 20 tane mandal. Fazlasını kimse vermez. Aytaçtan zaten umudum yoktu ama yusuf erdoğan da mental olarak bitmiş. Kendine de yazık etmesin bize de.
            ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Hüseyin Çimşir defansif onliberolarin kraliydi be.
              Ama sikebahceli Alexe yaptığı asistleri omrum boyunca unutmam ☺
              Hey gidi günler hey.

Yorum

• Batuhani tek maçla gömmeyelim . Kaliteli bir oyuncu . Bugün heyecandan biraz tedirgin oynadi sadece o kadar . Geniş kadroda olmalı bence

Yorum

• sisokko-junuzovic değilde sosa yerine junuzovici isterdim, sisokko trabzona gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan olur isim olarak
                  2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                  2021-2022
                  ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    en Sissoko'yu kanatta hiç seyretmedim.
                    Her zamanki gibi bilgi sahibi olmadan fikir üreten arkadaşlardan değil de gerçekten kanat performansını seyretmiş kimse var mı?
                    Üç maçını izledim, Milli takım maçlarıydı. İnanılmaz etkili. Bizim ligde hızına ve gücüne, fiziğine ayak uydurabilecek bir bek yok.

Mobil cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• SON DAKİKA!

-Arka adalesinden ameliyat olacak olan Gökhan Gönül sahalarda 2-3 ay uzak kalacak.

Allah sakatliklardan korusun.
                      8jk da gumlemeye basladi.

Yorum

• Bu Medel bize cevap vermedi mi niye hic konusu olmadi..

Baskana cok güveniyorum ama arada isimlerle zaman kazandigini da düşünüyorum..Medel öyleydi Sissoko da öyle bence..

Takima gelirsekte ön tarafa kalite lazim bunu söylemeye gerek yok..

Onun dışında Mas in alternatifi Akbas ise o is olmaz oraya adam gibi transfer yapsınlar. Bugün Masi hic begenmedim ortasi yok bu çocuğun.

Yorum

• Sissoko her yerde oynaaaarrr,, bizim ligde sol bek mi var onu tutacak ? sag kanatta is yapmaz falan yok yaa bir yardirdi mi ordan rakipler ancak izler onu...
                          İlk olarak charizma61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence junuzoviç alınmalı sisokko mu junuzoviç mi dersen şahsen jun derim
                          Yapma be yaa ne Junuz'u yaa... agir adam, kosunca bos kosuyor, bir tek duran toplarda iyi baska hiçbir +'si yok Sissoko, hiç... akan oyunda bile uzaktan vurup gol attigi yok adam akilli, bu konuda bile Sissoko daha iyidir, iste bir tek duran topta köse vurusunda ve serbest vurusta Junuz daha iyidir... serbest vurus çok önemli bir silahtir ona katilirim ama sirf bundan sebep Junuz tercih edilmez edilemez edilmemeli....
                          Sosa Junuz'da daha üst kalite oldugu için Sissoko yerine Sosa'yi isteyeni anlarim, ben sahsen Sissoko daha çok tercih etsem de... ama Junuz a ah olmaz
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• negredoyu bitirmiş bjk sosyal medyada imza fotoları var iyi transfer yaptılar yine

Yorum

• Şu stat sponsorluğundan gelen paranın tamamını sissocco'ya gömelim, yapalım bi delilik
                              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 02.08.2017, 23:59.

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                                2021-2022
                                ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X