Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eğleniyor musun bari ?
    hahahaa yalan yok ben güldüm

Yorum

• İlk olarak oğ 61 efsanesi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hoca istifa mi etti?
      Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eğleniyor musun bari ?
        hayır ironi yapmaya gayret ediyorum. Yalnız adam hala 2.5m avro. ve hala 0.6 dan fazla gol ortalaması var. bir sezon alsak gol manyağı yapar. asıl vurguladığım konu gebermiş adamlardan medet ummanın yanlışlığıydı. fakat farkında olmadan süper bir golcü kullanmış oldum.benden söylemesi alan uçar.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben oyle oldugunu dusunuyorum.Sampiyonluk senesi gibi asimetrik bir dizilim bekliyorum.

Gecen sene sezon bası uclu denedi.Bence yine aynı seyi yapacak.O zaman taslar yerine oturuyor.

------------onur------------

-----medel----durica--------

joe---------okay--------------mas

------kuco--------yunus---------

olcay-----------------------yazici

------------rodallega-----------------

visca bence alınmayacak.Kanat alternatifleri castillo ve bogonda.

muhtemelen onazi yolcu.
          Bence de bu şekil olacak. Yazıcıyı farklı pozisyonlarda mutlaka 11 içinde tutacaktır.

Bundan sonra dame ndoye giderse bence burak yılmaz kiralık. (Bana göre ihtimal düşük değil. )

Castillo giderse visca. ( castillo'dan dolayi düşük ihtimal bence.)

Yedekte esteban, Uğur, kamil, bero, castillo, theo, rodallega

Baya alternatifli bir kadro oluşuyor.

Yorum

• Transfer Dosyası - 13 -

junuzovicle görüşülüyormuş sanıyorum kulüpler arası anlaşma olmuş, Facebooktan adama yürüyün diyorlar

Edit: tam tersiymiş durum, bu arada Yunus Emre Sel de özelden Kucka kampa katılacak dedi ama bakalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            En son hanzale tarafından düzenlendi; 04.07.2017, 00:20.
            trabzonspor

Yorum

• İlk olarak oğ 61 efsanesi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hayır ironi yapmaya gayret ediyorum. Yalnız adam hala 2.5m avro. ve hala 0.6 dan fazla gol ortalaması var. bir sezon alsak gol manyağı yapar. asıl vurguladığım konu gebermiş adamlardan medet ummanın yanlışlığıydı. fakat farkında olmadan süper bir golcü kullanmış oldum.benden söylemesi alan uçar.
              Takım yaşlı oyunculardan kurulu olsa ironi yap da ligin genç takımlarından biriyiz.

Bu nasıl ironi ?
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cardozo her türlü gol atarda Ersun Hocanın sistemine uygun değil.Hoca yüksek tempo ve yoğun baskı istiyor bunu yapabilmen için takımda ki tüm oyuncuların hareketli ve çalışkan oyuncular olması lazım adam sırf koşmuyor diye sowu bir ara yedek bırakmıştı sonradan toparlanınca oyuna almıştı.

Kucka,Junuzovic falan bu tür isimler neden gündeme geliyor sanıyorsun bunlarla amaç ortasahada ki direnci arttırıp rakip sahada yüksek tempoda baskılı futbol oynamaktır bu tür futbol anlayışında forvette ki isim malaasef Cardozo ve türevi oyuncular olamaz.Cardozoyu oynatacaksan ortasahan,kanatların falan hep tekniği iyi olan oyunculardan kurulu olacak,kanatlar iyi orta yapacak,cezasahasına topu çok iyi taşıyacaksın başka türlü olmaz.Ersun Hoca kaos futbolu istiyor,kemik sesi duymak istiyor bize nitelik olarak farklı bir forvet tipi lazım ama tabiki gelecek forvet üst düzey olmalı.
                evet hoca zaten ofansif önde basan bir takım kuruyor. tempolu oynayabilecek oyuncu profiline ihtiyaç var. gol attığımız sürece sıkıntı yok. zaten anadolu deplasmanları öne geçersen kazanma şansın %90 gibi bir şey.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  -----------esteban----------

------ugur---------medjani----

kamil--------batuhan---------abdurrahim

--------abdulkadir-------bero-------------

bogonda------------------------castillo

--------------reyiz-----------------------

buda alternatif kadro.
                  Çok iyi olacak inşallah.

Yorum

• Mehmet Ekici 8 mi 10 mu diye 3 senemizi yedik, mevkisiz oyuncuydu umarım aynı sıkıntıları çekmeyiz ama Yunus u 10 numaraya koyan var, 8 e koyan var. Gördüğüm kadarıyla forum şimdiden bug a girmiş, iki mevki gece ile gündüz kadar farklı. Kritik soruyu soruyorum, Yunus 8 midir 10 mu ? Kimi keseceğiz, Okay ı mı Yusuf u mu ? Bence Yunus 10 numara falan değil, Yusuf o mevkide her türlü döver. Yunus tan Colman, Emre çıkar mı onu merak ediyorum ? Çıkmazsa biz bittik. Merkez orta saha olarak pas istatistiği %74 olarak gözüküyor, cm için düşük oran.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Junuzovicin sözleşmesi 2018de bitiyor oyuncu ayrılmak isterse alırız bence Bremen para kazanmak isteyecektir
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        renktaslar laola 1at alman sitesi junuzovic bremende kalmak istiyormus diye haber yapmis ?

eger junuzovic kucko medel visca gelirse golcü almamiza gerek kalmiyor rodalega acik ara gol krali olur böyle oyuncularla kurulu bir takimda benda gol krali olurdum ......

süperligdeki rakiplerimiz cok güclendiler bence ....daha kap yapamadik ama

http://www.laola1.at/de/red/fussball...--geruechte--/
                        Bilde yapmis ama aciklamayi Bild gazetesi bildin Fotomac Bremenle anlastisak gerisi biter Bremende ztn ne kazanio

Yorum

• Serdar‏ @TSerdarSx 3 dk.3 dakika önceDaha fazla

@TSerdarSx adlı kullanıcıya yanıt olarak
                          Junuzovic Trabzonspor'a gelmek, kulübü W.Bremen oyuncuyu bırakmıyor istemiyor. Junuzovic yarın Trabzonspor için kulübüyle görüşecek.

Yorum

• Alman basınında hiç haber yok mu ya? Bremen in kaptanını alıyoruz sonuçta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Sneijder düşünülmüş müdür acaba...?
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Snejder neden düsünülmez anlamadim zaten

Yorum

Çalışıyor...
                                X