Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bundesliga da 4 gol 8 asist yapan cm, maç başına 1.7 kilit pası var (Selcuk Inan mac basina 1, Emre belozoglu mac basina 1.5 kilit pas) yaş 29 ama mırın kırın ediliyor yapmayın Allah aşkına Okayın yanına tam aradiğımız adam işte tüm oyun kurma yükünü Yazıcıya yükleyemeyiz şampiyonluk istiyorsak. Bundesligada bunları yapan bizim ligte 1.5-2 katını yapar. Neresinden bakarsak bakalım doğru transfer.

Bu arada adam baya orta saha on numara değil bu sezon 20 maç orta saha olarak oynamış 4 gol 7 asist 4 maç on numara olarak oynamış skora katkısı yok.

Son olarak, frikiklerini Junuzovicin kornerlerini Yazıcının kullandığı takımın +10 puan fazlası var
    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bundesliga da 4 gol 8 asist yapan cm, maç başına 1.7 kilit pası var (Selcuk Inan mac basina 1, Emre belozoglu mac basina 1.5 kilit pas) yaş 29 ama mırın kırın ediliyor yapmayın Allah aşkına Okayın yanına tam aradiğımız adam işte tüm oyun kurma yükünü Yazıcıya yükleyemeyiz şampiyonluk istiyorsak. Bundesligada bunları yapan bizim ligte 1.5-2 katını yapar. Neresinden bakarsak bakalım doğru transfer.

Bu arada adam baya orta saha on numara değil bu sezon 20 maç orta saha olarak oynamış 4 gol 7 asist 4 maç on numara olarak oynamış skora katkısı yok.

Son olarak, frikiklerini Junuzovicin kornerlerini Yazıcının kullandığı takımın +10 puan fazlası var
      junuz iyi topçu 30 kere yazdım buraya buda 31 olsun gelirse çok katkı sağlar ve severiz , çünkü hem çalışkan hemde katkısı yüksek olan bir oyuncu.

Yorum

• İlk olarak muratsancak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dün yazdığım kadronun arkasındayım yine . Mesel durica stoper önlerinde okay ve kucka onların önünde de junuzovic olur , yazıcı da büyük ihtimal kanada kaydirilir( gecen sezon ersun hoca cokca denedi bunu -ice dogru kateden kanat misali-) yada junuzovicte kanada kayabilir ( werder de kanatta oynadigi maclarda var ) diğer kanatta olcay castillo bongonda 3lusunden biri olur ( bunda da şahsi fikrim yıllık 1.7 ml para alan olcayi hoca yedekte tutmayacaktir.
        Junu zaten kanat oynayabilen bir adamken yusufu kaydırıp kanata performansını düşürmek çok yanlış. Yusuf 8-10 harici oynayamaz. Özellikleri itibari ile vasat kalır.

Yorum

• Her ne kadar yusuf ' un seneye 11 oyuncusu olacağını düşünmesem de, onun yerine alınacak adamın tartışmalara kapalı daha iyi bir isim olmasını isterdim. Gelirse ağzımı açmayacağım ama gönlüm rahat değil .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Uy aha aha aha guzel gunler vardaha buyuk taraftariyla efsanem kalkti şaha�������� kafayi yedim galiba en cok istedigim ytansfer medel insallah gelir gelmezse umutlarim tukenir

Yorum

• Medipol Başakşehir, bir süredir transfer gündeminde olan 31 yaşındaki Fransız sol bek Gael Clichy'yi İstanbul'a getirtti.

Beinsports

Biz bu ligde nasıl gol atacağız bilemiyorum. Jonathan Cafu tarzı birini getirmemiz lazım ama hiç isim geçmiyor, kanatlar ve forvetler bildiğin su tabancası.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Caceres mi vardi 1-2 gun once haberler de ben mi yanlis hatirliyorum
                Bordo-Mavi

Yorum

• Linç geliyor...

Zlatkoyu aldıktan sonra Kuckaya gerek yok maliyetli bir oyuncu Çinden başka bir yere satmamız da pek mümkün değil. Ligimizin üzerinde bir yeteneği var ama ilk günden beri tam aradığımız adam olmadığını düşünüyorum aradığımız adam Junuzovic

Linç geliyor...

Yorum

• Junuz-Kuco-Okay ortasahası diyoruz şimdi öyle mi?

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Medipol Başakşehir, bir süredir transfer gündeminde olan 31 yaşındaki Fransız sol bek Gael Clichy'yi İstanbul'a getirtti.

Beinsports

Biz bu ligde nasıl gol atacağız bilemiyorum. Jonathan Cafu tarzı birini getirmemiz lazım ama hiç isim geçmiyor, kanatlar ve forvetler bildiğin su tabancası.
                      adrianolu beşiktaşa 3 tane salladın başaklara mı atamayacasın :P

Yorum

• Zlatko'nun bu sene ki 90 dakika herhangi bir maçını bulabilcek var mı ?
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• -kuco-okay-
                          -olcay-yusuf-junuz-

hoca yazıcıyı kesmek istemezse bunu düşünebilir . fakat biraz ağır bir kadro olur en hızlı oyuncu , castillo ve bongonda patlamaya hazır barut olarak bekler kenarda.

Yorum

• ________________Onur________________
                            Pereira____Durica___Medel______Mas
                            ___________Junuz____Okay___________
                            Visca____________Yazıcı_______Castillo
                            ________________Llorente_____________

Yorum

• Kucka'dan vazgecelim.

Medel - Yunus paketi daha iyi bence

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• zaten yazımda da belirttim renkdaş junu yusuf ikilisinden biri kanat oynar buda ersun hocanın insiyatifine kalmış bir şey , sonuç olarak yusufta junu da kesik yemez ilk 11 başlar bence [MENTION=51120]CaptanBarbosa[/MENTION]
                                En son muratsancak tarafından düzenlendi; 04.07.2017, 01:01.

Yorum

Çalışıyor...
                                X