Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlı bayramlar renkdaslar...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Visca için 5 milyon + 2 futbolcu deniliyor. Bu gerçekse Çok absurd olur!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Gerçi o iki futbolcunun maaş yükünden kurtulunacağı da hesaplanılıyor olabilir

Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Visca için 5 milyon + 2 futbolcu deniliyor. Bu gerçekse Çok absurd olur!

En fazla 3 milyon verirler sanmıyorum ve Yusuf Erdoğani takas arti para şeklinde...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• o iki futbolcu yüksek maaşlı ise bence kardayız diyerek iyi tarafından bakmak istiyorum.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Acil ihtiyaç olan mevki forvet, ilk bu sorun çözülmeli
              Orta sahaya alternatif çok isim var, biri mutlaka alınır
              Giresun'lu TS düşmanı adi Avcı ve şikeci Göksel Visca için fiyat yükseltiyor, takas kabul etmiyor
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İyi bayramlar

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Visca 3,5 + Yusuf + M.Demir kirâlik olur, sonunda kabul ederler... Visca "form" konusunda en üst seviyede, yillardir Istanbul'da yasiyor, takimi elenme ihtîmali yüksek olsa da samp liginde, samp ligi olmasa belki avr ligine gider, ama buna ragmen bize gelmek için burun kivirmiyorsa gelirim diyorsa, hemen alalim... gidip burnu kiviracak Inler gibi hem mâliyeti yüksek hem katki saglayacak mi büyük soru isâreti olan topçulari almaktansa Visca çok çdaha iyidir... eger gerçekten hevesliyse gelsin sag tarafi ona emânet edelim... paraci oldugunu da sanmiyorum, çok yüksek maas istemez gibime geliyor... su an kaç aliyor acabâ bilen var mi ?
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Visca, gol atamayan kanat profilini bir süre için bizden uzaklaştırır. Şampiyon olmak istiyorsak kanatlar 10 gol barajını geçebilmeli.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Acil ihtiyaç olan mevki forvet, ilk bu sorun çözülmeli
                      Orta sahaya alternatif çok isim var, biri mutlaka alınır
                      Giresun'lu TS düşmanı adi Avcı ve şikeci Göksel Visca için fiyat yükseltiyor, takas kabul etmiyor
                      Âbi Avci Giresunlu degil, Rizeli... Trabzon düsmani demek agir olur, bence öyle bir sey yoktur

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Visca 3,5 + Yusuf + M.Demir kirâlik olur, sonunda kabul ederler... Visca "form" konusunda en üst seviyede, yillardir Istanbul'da yasiyor, takimi elenme ihtîmali yüksek olsa da samp liginde, samp ligi olmasa belki avr ligine gider, ama buna ragmen bize gelmek için burun kivirmiyorsa gelirim diyorsa, hemen alalim... gidip burnu kiviracak Inler gibi hem mâliyeti yüksek hem katki saglayacak mi büyük soru isâreti olan topçulari almaktansa Visca çok çdaha iyidir... eger gerçekten hevesliyse gelsin sag tarafi ona emânet edelim... paraci oldugunu da sanmiyorum, çok yüksek maas istemez gibime geliyor... su an kaç aliyor acabâ bilen var mi ?
                        Gelmeye gönüllü olduğunu biliyorum.
                        Fiyat konusunda 2 paket sunmuş yönetim
                        Bakalım inşallah bir şekilde anlaşırlar
                        Sağ kanadı silip geçecek alınırsa, kefilim çocuğa
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Visca konusunun kokusu çikar yakinda bence, ama yeni gelisme olmazsa bilgi almaya çalisacagim, tanidik birine bizzat Avci'ya sormasini isteyecegim, bakalim ne olur geri dönüs alabilir miyim...

Yorum

• Başkan italyaya gececekmis bilgileri doğru mu saat 16:00'da...
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Âbi Avci Giresunlu degil, Rizeli... Trabzon düsmani demek agir olur, bence öyle bir sey yoktur
                              Ben yanlış hatırlıyor olabilirim ama söylemleriyle TS antipatisi var
                              2010-2011 sezonunda şu sözü hala hafızamda;

Maç TS-İBB maçı
                              Engin BAYTAR düştü, penaltı verildi
                              Maç sonunda Avcı Hazretleri dedi ki
                              Bu Engin gibi oyuncuları yerden hiç kaldırmayacaksın

Bu ne biçim söylem
                              Bu ne hiddet
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gelmeye gönüllü olduğunu biliyorum.
                                Fiyat konusunda 2 paket sunmuş yönetim
                                Bakalım inşallah bir şekilde anlaşırlar
                                Sağ kanadı silip geçecek alınırsa, kefilim çocuğa
                                Nedir nasildir acep o 2 "paket" ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X